2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Bu arada hoca beğendiyse Nsumbu'yu ve yabancı kontenjanı açılmadığından yollandıysa tekrar gelme durumu olabilir.

Sioux

Daha önce Denizli, Altay, Akhisar gibi takımlarda oynamış olan Musa Sinan Yılmazer ile anlaşmak üzereymişiz.

ahmetsefa55

en son bandırma da oynamış.
nasıl bir topcudur acaba ?

55.hakan

Gaziantep belediye transfer etmiş ama beğenmeyerek 2 gün önce yollamışlar.

SSKLA

bence kadro derinliği için iyi olur.

teksas3455

Facebook üzerinde sadece bir sayfada yazıyor. Başka hiçbir yerde yazmıyor.
Net bilgisi olan var mı acaba?

ahmetsefa55

bandırmalı bırı yazmıs.
pek iyi konusmamıs.bekleyip göreceğiz.

Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 17 August 2012, 23:38:52
bandırmalı bırı yazmıs.
pek iyi konusmamıs.bekleyip göreceğiz.
,

onlar top'dan anlamıyor  la geçen birisi 5 maç oynadı yazmış diğeri 15 :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 17 August 2012, 23:40:33
,

onlar top'dan anlamıyor  la geçen birisi 5 maç oynadı yazmış diğeri 15 :)
hee onu bende farkettim.o yuzden emın konusamadım.

usare

musa sinan iyiydi sanki, bizim bank asyada olduğumuz sene denizlide ya da akhisardaydı. Hayırlısı olsun inşallah.

berusa55

SSKLA

@dvrmctn
Samsunspor'da Lazar gönderildi, diğer yabancı oyuncu Bahia henüz gitmedi. Yeni yabancı oyuncu alınacak, düşünülen isimler Roberts ve Robak.

samsunsporlu1994

Bu Musayi akhisardan hatirliyorum yanilmiyorsam Bize ne verir ne vermez oyuncuyu fazla izlemedigim icin bisey diyemicem  2.lig de belli kalitesi olan ekonomik olarakta bize uygun oyunculari alirsak daha iyi olacaktir Mesela Senol Demirci Turgay Kere gibi bize ne verecegini bildigimiz oyuncularla anlasilirsa daha iyi olur Bu benim dusuncem tabi Yonetime de Allah yardim etsin kolay degil sabahtan aksama kadar hem kulubun dag gibi sorunlariyla ugrasirken hem de  kisitli butceyle takim yapmak

germencisse

Musa bal yapmaya arı,hic bir faydası olmaz..

samsunsporlu1994

Bizim orta sahaya tipik murat yildirim ayarinda bir oyuncu lazim Orta sahada kosan mucadele eden pres yapan sut cekebilen oyunun iki yonunu oynayabilen murat yildirim gibi bir oyuncu almamiz gerekiyor Butcemize uygun kim varsa belli kalite dahilinde oyuncu alinabilir diye dusunuyorum