2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

SSKLA

Alıntı yapılan: muhalif - 17 August 2012, 15:22:02
oha hayvan gibi gelişmiş.
kim bu adam ya video su bile yok youtube da ?

yalnız gelişmeden öncede forvet için gerekli bütün özellikler varmış fiziki özelliklerin hepsi iyi first touch, heading =14 finishing=13 daha ne olsun :D

_Jack Daniels_

Composure(soğukkanlılık) düşük ondan korkuyorum çok panik yapar gol vuruşlarında :D

cembaba

FM ye bakıp transfer mi yapıyorsunuz lo :)

ChucKeR

long throw düşmüş beyler  :'(
:oyun:

Ollivanders

cembaba

samsunsporlu1994

Samsunspor Pal Lazarin sozlesmesini karsilikli anlasarak feshetti Pal Lazara yaptigi hizmet olmadigi icin tesekkur edemiyoruz .)

berusa55

17 August 2012, 16:44:28 #1792 Son düzenlenme: 17 August 2012, 16:49:46 berusa55
Pal Lazar'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşarak
fes edildi
17 Ağustos 2012 Cuma 16:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Macar
futbolcusu Pal Lazar'ın sözleşmesini karşılıklı
anlaşarak fes etti.
Samsunspor Kulubü Başkanı Emin Kar,  yaptığı
açıklamada, Macar futbolcu Lazar ile bir süredir
sözleşmenin fes edilmesi için görüşmelerin
sürdüğünü söyledi.
Lazar'ın kendisine kulüp bulmasını istediklerini
belirten Kar, ''Lazar'a bir süre izin verdik. Ancak bu süre içinde kendisine kulüp bulamadı. Bizde
kendisiyle görüşmek için tekrar Samsun'a çağırdık.
Yaptığımız görüşmede anlaşarak karşılıklı olarak
sözleşmesini fesh ettik'' dedi.
www.haberexen.com

ahmetsefa55

ne kadara kadar indirebildik acaba fiyatı ?

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: CemBaba - 17 August 2012, 15:55:47
FM ye bakıp transfer mi yapıyorsunuz lo :)

Kayserisporun transfer politikası  :) Adamlar ciddi ciddi fm oyuncuları alıyor ve tutuyor şaka gibi  :)

King1965

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 August 2012, 16:44:28
Pal Lazar'ın sözleşmesi karşılıklı anlaşarak
fes edildi
17 Ağustos 2012 Cuma 16:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Macar
futbolcusu Pal Lazar'ın sözleşmesini karşılıklı
anlaşarak fes etti.
Samsunspor Kulubü Başkanı Emin Kar,  yaptığı
açıklamada, Macar futbolcu Lazar ile bir süredir
sözleşmenin fes edilmesi için görüşmelerin
sürdüğünü söyledi.
Lazar'ın kendisine kulüp bulmasını istediklerini
belirten Kar, ''Lazar'a bir süre izin verdik. Ancak bu süre içinde kendisine kulüp bulamadı. Bizde
kendisiyle görüşmek için tekrar Samsun'a çağırdık.
Yaptığımız görüşmede anlaşarak karşılıklı olarak
sözleşmesini fesh ettik'' dedi.
www.haberexen.com

Alıntı yapılan: King1965 - 15 August 2012, 19:15:02
Pal Lazar İle Karşılıklı Olarak Sözleşmenin Fesh'inde Anlaştık.. Pal Lazar'a Kulübümüz Bonservis'inde Kolaylık Sağlayacak.

dogruymus gunler oncesınde yazdıgım

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 17 August 2012, 11:54:15
Goal.com'da aşağıdaki metni buldum. Tercüme edebildiğim kadarıyla Muhammed Gambo'nun Perşembe akşamı (dün) Türkiye'den Boca Spor'la (Bucaspor kastediliyor olabiir) anlaşmak için Türkiye'ye gideceğinden bahsediyor. İnşallah biz anlaşacağız diye beklerken Bucaspor almaz.

Geçen sene de Celutska ile anlaşmaya çalışırken bizimkilerin beceriksizlikleri sonucu andrey celutska Karadenizin küçük bir vilayetine gitmişti. aynı şey tekrarlanmaz umarım. Metin şöyle:

Kano Pillars will not have all the complements of their best players in the remaining fixtures of the Nigerian Premier League as Gambo Mohammed will travel Thursday night to Turkey to join Boca Sports FC.

Ayrıca bucasporluların sitesinde de aşağıdaki haber yazıyor.

"Öte yandan mtnfootbal.com sitesinin haberine göre Kano Pillars takımının ve Nijerya Premier Ligi'nin gol kralı Gambo Mohammed'in denenmek üzere Bucaspor kampına katılacağını yazdı. Gambo'nun ağzından "Bucaspor ile sözleşme imzalayacağımı umarak İzmir'e uçuyorum" sözlerine yer verilen haberde, futbolcunun vize işlemlerini tamamlayıp bu hafta sonuna kadar takıma katılacağı belirtildi."

Bu haber ne zamana ait bilmiyorum ama Bucaspor bu Gambo'yu Temmuz başında zaten denemeye almış ve beğenmemiş sanırım...

55.hakan

samsunsporlu1994

Arkadaslar gambo falan bu tip adamlar kapali kutu bence orta sahaya yabanci alsak daha iyi diye dusunuyorum Nijerya liginin kalitesi ne ki bu tip oyuncular on plana cikiyor Kimseye muhalefet degilim yanlis anlamayin bu benim fikrim Kalitesini bildigimiz goz onunde olan bir oyuncuyla anlasilmasi daha saglikli olur diye dusunuyorum

teksas3455

Gambo veya benzeri bir forvet ile oyun kurabilecek bir orta saha aldık mı bana göre transfer yeterlidir.