2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

ugrass

''Samsunlu Sosyolog: mehmet yılmaz kim arkadaşalr ya ben çıkaramdın,bizim eski forvet olanmı bu anlayamadım''
=)

mehmet yılmaz faydali olur ama bir gekas değil :D

muzaffer4

Alıntı yapılan: farUqras - 09 August 2012, 22:49:29
''Samsunlu Sosyolog: mehmet yılmaz kim arkadaşalr ya ben çıkaramdın,bizim eski forvet olanmı bu anlayamadım''
=)

mehmet yılmaz faydali olur ama bir gekas değil :D

bu geçen seneki szzenkee55

Ölümüne_Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 09 August 2012, 21:44:59
Transfer söylentim bile büyük bir heyecan oluşturmuş. :) :)

Gazeteyi gördüğümde kulüpte idim. Emin Başkan da vardı. Hepimiz çok güldük ve şaşırdık. Kesinlikle bir art niyet olmadığını biliyorum. Takımla birlikte kampta olan spor müdürü Fatih Tutar kardesim aradı. Haberi yapıp sayfa sekreterine bıraktıklarını, onun da arşivden futbolcu Mehmet Yılmaz diye benim resmimi koyduğunu söyledi. Spor müdürü ve muhabiri beni elbette tanıyor ama sayfacı tanımıyor. Yani basın diliyle sehven girilmiş bir fotoğraf. Yine de hayali bile güzel. Samsunspor Mehmet Yılmaz'ın işini bitirmek üzere... Bitir işimi Samsunspor :) Sana feda olsun. :)

Bu Benim Sayfa Abi Haberi görünce bende çok güldüm :) ama sayfadaki bazı yazılar daha komikti :)

teksas3455

Habergazetesinde Ali Kemal Gedikli ""Transfer hayırlı olsun. Basında bir yabancı oyuncu transferinden daha bahsediliyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Çünkü şu anda Kere ile birlikte Pal Lazar ve Bahia da bizim oyuncumuz. Yani 3 yabancı futbolcumuz var. Başkanımızın da dediği gibi 1 yerli forvet alıp transferi sonuçlandıracağız. Bunun içinde çalışmalar sürüyor" demiş.

Şimdi Pal Lazar ile Bahia kalacak mı? Göndermek istiyorlardı gönderemediler mi acaba?
Bu adamlar kampa da gitmedi herhalde, nasıl oynayacaklar önümüzdeki sene?
Son durum hakkında bilgisi olan var mı?

yilmazselcuk55

AlıntıYoula Samsun yolunda
Geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden Samsunspor transferde atağa kalktı.

Süper Lig'deki kadrosundan bir çok oyuncuyla yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlılar, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Souleymane Youla ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Türkiye'de oynadığı dönemde Gençlerbirliği, Beşiktaş, Eskişehirspor ve Denizlispor formaları giyen 31 yaşındaki forvet son olarak Kuveyt'in güçlü ekiplerinden Al Qadsia Kuwait'te oynadı. Öte yandan Youla, Türkiye'de oynadığı 8 sezonda 219 maçta forma giyerken, 81 kez rakip fileleri havalandırdı, 31 de asist yaptı.

http://www.fanatik.com.tr/Youla-Samsun-yolunda_3_Detail_294_272740.htm

FaTiH_HaN

Dışardan bakıldığında sorunlu bir futbolcu neden transferde böyle bir risk alınıyor gibilerinden yorumlar yapılabilir ama yabancılarımızı elden çıkaramama durumumuz göz önünde bulundurulduğunda Türk statüsünde oynacağından şu an bizim için biçilmiş kaftan olacaktır, inşallah alınır, transferin gerçekleşmesini çok isterim.

Ölümüne_Samsunspor

55.hakan

Türk statüsünde olması işi kotarıyor eğer şehre de ısınırsa çok iş yapar.İleride hızlı adama ihtiyaç var Zenke'den sonra.

babasamsunlu

ARKADAŞ 41. KERE YAZIYORUM.
YOULA İLE SAMSUNSPOR KULÜBÜ İLGİLENMİYOR İLGİLENMEDİ İLGİLENMEYECEK..

fanatik samsunsporlu

sayın yöneticim lazar ve bahia da bir gelişme var mı?

twitter

şu zamana kadar ismi geçenlerden;

köksal yedek (elazığspor)
önder çengel (elazığspor)
ahmet arı (bursaspor)
sol bek (bursaspor'dan alınabilir ve yenal var orada :)

gayet sağlam bir kadro olur bence.

soner-ayhan-gurur-kere-sol bek-ahmet(sağ)-hakan-turgay-köksal(sol)-adem-önder-----4-4-2

SSKLA

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 10 August 2012, 09:54:10
ARKADAÞ 41. KERE YAZIYORUM.
YOULA ÝLE SAMSUNSPOR KULÜBÜ ÝLGÝLENMÝYOR ÝLGÝLENMEDÝ ÝLGÝLENMEYECEK..

Peki abi bundan sonra kaç transfer olacak?

Kodalak

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 10 August 2012, 10:39:50
Peki abi bundan sonra kaç transfer olacak?

vallahi ben özeldende yazıyorum söyle diye,söylrmiyor,ser verip sır vermiyorlar,

önceki yönetimdekilerden daha çok bilgi alıyorduk,aga bunlar hepsi sır küpü olmuşlar, :x((  :kanka: 8)

55.hakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 10 August 2012, 10:41:35
vallahi ben özeldende yazıyorum söyle diye,söylrmiyor,ser verip sır vermiyorlar,

önceki yönetimdekilerden daha çok bilgi alıyorduk,aga bunlar hepsi sır küpü olmuşlar, :x((  :kanka: 8)
Olsun biz de yönetime girince aynısını yaparız   :kafa: :x(( :D ;D

babasamsunlu

birader tweterdan yönetiyoruz biz Samsunsporu.
Taip edin öğrenirsiniz  ;D ;D ;D ;D