2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

55.hakan

Hayırlı olsun da bir futbolcuyla transferi tamamlayacağız demiş.Emin başkan 5-6 oyuncu daha alacağız demişti?

cezayir55

saçmalık olur büyük risk alırız gençlerle

Kodalak

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 August 2012, 18:30:23
Hayırlı olsun da bir futbolcuyla transferi tamamlayacağız demiş.Emin başkan 5-6 oyuncu daha alacağız demişti?

destek sözlerini yerine getirmeyenler olmuştur,o yüzden ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz'dur,

eğer bu haber doğru ise...

berusa55

Transferlere kefilim

Altın, yeni transferlerin kapalı kutu olduğunu belirterek, "Ancak hepsi takım için ellerinden geleni yapacaktır. Ben onlara kefilim. Gençler lig kaldırabilecek fiziğe sahip değil. Çocuklarımı kurtlar sofrasına atamam" dedi

Kartepe kampından çarpıcı açıklamalar yapan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın'ın sözleri çok konuşulacak gibi.  Altın, yeni transferlerin kapalı kutu olduğunu fakat buna rağmen hepsine kefil olduğunu ifade etti.  Transferde tercih edilen futbolcuların hepsinin Samsunspor'a karakter olarak yakışan isimlerden oluştuğunu vurgulayan Altın, "Transfer edilen futbolcuların hepsine karakter olarak kefilim. Diğer anlamda da hepsi kapalı kutu. Uyum sorunu yaşayıp faydalı olamayabilirler. Bunun yaşanmaması için çabalıyoruz. Ama takım için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir" dedi.

KURTLAR SOFRASINA ATAMAM
Takımdaki genç oyuncular hakkındaki düşüncelerini de aktaran Erhan Altın, "Kampta şu ana kadar çok iyi performans  gösterdiler. Hazırlık maçlarında da öyle. Herşey dört dörtlük. Ama şu anki fizikleriyle ligi kaldırabilmeleri mümkün değil.  Kurtlar sofrasına atamam çocuklarımı. İçlerinde 3-4 tane maçlarda görev verebileceğimiz, 7-8 tane de kadroda tutacağımız isim var. Onları yavaş yavaş takımın için adapte edeceğiz. Geri kalanların hepsini bünyemizde tutacağız. Onlarla  ilgileneceğiz. Onlar için seferber olacağız. Tüm imkanlarımızla uğraşacağız" diye konuştu.  

Kaynak

cezayir55

ama devre arasında tahta kapanma riski büyük şimdiden transferleri yapmak lazım

SSKLA

Alıntı yapılan: Desiqner - 09 August 2012, 18:29:00
Ali Kemal Gedikli 1 yerli forvet aldıktan sonra transferi bitireceğiz demiş 4-5 transfer deniliyordu ne oldu ki şimdi ?

bence yanlışlık vardır çünkü Nsumbu şu an kampta olduğuna göre daha transfer olacak demektir.

samuray

kere hayırlı olslun takımımıza kamtaki nsumbu gibi oyunun iki yönünüde oynayan bu futbolcu tipine gerçekten çok ihtiyacı var samsunsporumuzun son form dlurumu hk.da bilgi yok ama kumaş kiyi bu kesin ya harbi şu bursadan gelecek futbolcular çok naz yaptı sanki hala ses seda yok ya

teksas3455

İnşallah yanlışlık vardır. En azından Nsumbu ile birlikte yerli forvet alınsa iyi olur. Eksik olduğumuz
bölgeler var gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim

holigan5565

Ahmet Arı ve Mehmet Sak ın durumları ne oldu acaba

**KaR6**

1 forvet alınıp transfer bitecek önermesi yanlış şu durumda.. yapılacak en az 2-3 transfer daha var.. bursaspor'dan gelecek oyuncularda top oyuncularda..

Shane_Falco

Nsumbu ile zaten şu durumda sözleşme imzalayamıyoruz sanırım.Henüz Bahia ve Lazar'dan kurtulamadık yanlış mı biliyorum ??

55.hakan

Bu sene Bank Asya'da yapılan transferlere baktım.Doğru dürüst şu takım alır götürür diyebileceğimiz bir takım bile yok.Gerçekten orta halli biraz eli yüzü düzgün 12-13 transfer yapan takım bu sene elini kolunu sallayarak çıkar.Bakın Bolu,Karşıyaka çok transfer yaptı diyoruz kadrolarına bakıp kimse çıkar diyemez,Göztepe abarttı diyoruz elle tutulur 2-3 adam var.O sebeple 5 sene kümede kaldığımız seneler dahil bu sene Süper Lig'e çıkmanın en kolay olduğu yıl.Gerçekten durumumuz mali açıdan kötü biliyorum ama bu fırsat kaçmaz yapabildiğimiz kadar iyi transfer yaparsak bu sene çıkmak hayal değil.Kadrolara bakmadan ben de umutsuzdum bu sene yapılanalım seneye çıkarız derdim ama şu kadroları ve bizim taraftar üstünlüğümüzü de gördükten sonra kaderimize razı olmayıp 6-7 tane daha iyi transfer yaparsak çıkabiliriz.Emin Başkan'a destek turları sürerken bu rüzgardan mali olarak da yararlanıp o kişilerden destek isteyip yeterli sayıda transfer yapılması temennim.

King1965

^siyahi bir forvetimiz olsa tadından yenmez

mehmet yılmaz

Transfer söylentim bile büyük bir heyecan oluşturmuş. :) :)

Gazeteyi gördüğümde kulüpte idim. Emin Başkan da vardı. Hepimiz çok güldük ve şaşırdık. Kesinlikle bir art niyet olmadığını biliyorum. Takımla birlikte kampta olan spor müdürü Fatih Tutar kardesim aradı. Haberi yapıp sayfa sekreterine bıraktıklarını, onun da arşivden futbolcu Mehmet Yılmaz diye benim resmimi koyduğunu söyledi. Spor müdürü ve muhabiri beni elbette tanıyor ama sayfacı tanımıyor. Yani basın diliyle sehven girilmiş bir fotoğraf. Yine de hayali bile güzel. Samsunspor Mehmet Yılmaz'ın işini bitirmek üzere... Bitir işimi Samsunspor :) Sana feda olsun. :)

Kodalak

bu arada yerli bir forvet denilen bizim eski futbolcumuz mehmet yılmaz olabilirmi?