Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Kara bulutlar yine çöktü... Acayip yağmur yağıyor Otogar tarafında...

lucarelli

AlıntıTFF Yönetim Kurulu, 6 kulübün isim değişikliğini kabul etti.

TFF'den yapılan açıklamada, isim değişikliği taleplerinin Kulüp Tescil Talimatı'nın 5. maddesinin 1. fıkrası uyarınca uygun olduğuna karar verilerek, kulüplerin yeni isim ve logolarının tescil edildiği belirtildi.

Yapılan tescile göre, Elazığspor'un 'Sanica Boru Elazığspor' Sandıklı Belediyespor Kulübü'nün 'Sandıklıspor', Trabzon Yalıspor Kulübü'nün 'Trabzon Kanuni Futbol Kulübü', Konya Torku Şekerspor Kulübü'nün 'Anadolu Selçukluspor', Etimesgut Şekerspor Kulübü'nün 'Çamlıdere Şekerspor' ve Bugsaşspor Kulübü'nün ise 'Polatlı Bugsaşspor' adıyla yeni sezonda müsabakalara iştirak edecekleri vurgulanırken, Altınordu Spor Kulübü Derneği'nin amatör ve profesyonel tüm futbol faaliyetlerini barındıran futbol şubesinin de aktif ile pasifleriyle 'Altınordu Futbol Yatırımları Anonim Şirketi'ne devrine karar verildiği dile getirildi.

En çok Trabzon Kanuni'ye güldüm. Muhteşem Yüzyıldan esinlendiler sanırım

twitter

İzmirde ki saldirilarda bir sehitimiz var samsunlu o da.
11'de yarali, ege unisi agzina kadar dolmus kan verenlerle.

Bilgili bii varsa cenaze samsun'a gelecek mi? Ne zaman gelecek falan

Mert

Arkadaşlar ağustos celbinde askere gidecek olanlar 2 saat sonra nere çıktıklarını görecekler.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Herşeyi geçtim komutan iyi olsun :)

emre

Alıntı yapılan: Mert - 09 August 2012, 22:16:48
Arkadaşlar ağustos celbinde askere gidecek olanlar 2 saat sonra nere çıktıklarını görecekler.Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Herşeyi geçtim komutan iyi olsun :)

Mert, hayırlısı olsun kardeşim haber verin bize de burdan  :)

Mert

Sercan

Servet Tazegül tekvando da altın madalya kazandı...

berusa55

10 August 2012, 00:52:57 #31853 Son düzenlenme: 10 August 2012, 00:56:18 berusa55
Helal olsun Servet... Tekvando 68kg'da Olimpiyat şampiyonumuz >l< >l<

mehmet yılmaz

Tebrikler servet. Gurur duyduk seninle. Birkaç ay evvel annesini kaybetmiş. Mükemmel bir iş başardı. Henüz 24 yaşında ve son 3 yıldır çıktığı bütün maçları kazanmış. Avrupa ve dünyadan sonra şimdi de olimpiyat şampiyonu oldu. Allah razı olsun servet'ten.

atalanta8

burakbas

Bugün evden çıktım dükkana doğru gidiyorum. üzerinde Samsunspor formalı 3 çocuk , mahalle tabiriyle " aylık " oynuyorlar...Tabi ister istemez dikkatini çekiyor insanın. Çocuklara maçlara geliyor musunuz babalarınızla falan diye sorunca, çocuklar abi kombine alacağız dediler... ee nasıl size göre pahalı değil mi falan deyince , çocuklar 3 kişi ortak alacaklarmış. Bayram parasını da ekleriz dedi diğer çocuk... Yüreğim parçalandı, helal olsun hepsine...  :(

Kaya

10 August 2012, 03:37:22 #31857 Son düzenlenme: 10 August 2012, 04:03:15 Kaya
Sitemizin değerli isimleri askerlik görevlerini yapmak için bu hafta sonu teslim olacaklar..

Bildiğim Mustafa Kar ,Halil ve Erdinç kardeşlerim..

Hepinize hayırlı tezkereler..Cenabı ALLAH yar ve yardımcınız olsun..  turkiye_

Ollivanders

Hepinize hayırlı tezkereler. Güle güle gidin güle güle gelin. Sıra artık bizde.

sadece55

Halil ile birlikte aynı yere. İskenderun denizci düştük.Bolca Samsunspor muhabbeti olacak gibi