2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Tiryakiler55

Zenke Fransa'nin Nancy takiminda olarak gözüküyo Transfermakrt'da... Lazar'sa Kulüpsüz... Zenke'yi ciktigin sene sataktin ama nerdeeeeeee... $imdi durum ne ? Transfer bedeli 0,0000'mu ?

twitter

devrim çetin'in dediği atahan menekşe geçen yıl 7 gol atmış.

alves mi arkadaş bu nasıl bek  ;D

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: twitter - 03 August 2012, 17:40:06
devrim çetin'in dediği atahan menekşe geçen yıl 7 gol atmış.

alves mi arkadaş bu nasıl bek  ;D

ofansa katkısı olan bekler iş yapıyor olmayanlar bir şey olmuyor .

ChucKeR

lige çıktığımız sene kartal maçını hatırlarsınız içerde. 0-0 bitmişti. adamlar 10 kişi oynamıştı. o maç önder tek forvet oynadı ilerde. 3 numara giyiyordu hatta. güçlü ve disiplinliydi. o maç çok beğenmiştim. ama geçen sene ne yaptı bilmiyorum hiç izlemedim bank asyayı geçen sene.

samsunsporlu1994

Arkadaşlar şu Önder Kartalda oynayan koları döğmeli,esmer,kavruk bir topçu değil miydi? :) Yanlışssam düzeltin.

babasamsunlu

beşnumara

Yönetici abilerimden  başlığın samsunsporlu1994 ile transfer dedikodulari olarak değiştirilmesini talep ediyorum:)

Cheregi

Alıntı yapılan: teksas3455 - 03 August 2012, 18:00:26
Atahan Menekşe Elazığ'a gitmiş...

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/elazigspor/startseite/verein_2292.html

Adem'i de aldılar o bölgeye.
5 Temmuz'da transfer edilen oyuncunun hakkında 1 ay sonra transfer söylentisi çıkıyorsa muhtemelen göndereceklerdir.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20922079.asp

teksas3455

Alıntı yapılan: Cheregi - 03 August 2012, 18:14:55
Adem'i de aldılar o bölgeye.
5 Temmuz'da transfer edilen oyuncunun hakkında 1 ay sonra transfer söylentisi çıkıyorsa muhtemelen göndereceklerdir.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20922079.asp

Ben o kadar detaylı araştırmamıştın  :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

furkan5534

giresunda masallah hangı topcu varsa bızım takıma alıcaz heralde =))) önder çengeli beğenıyorum kartaldayken ızlıyordum kollar mollarda dövmelı herıfın bızım siyah formanın ıcınde çılgın bısı olur  :D şu dixonuda alsak iyi olurdu  :ok

furkan5534

ayrıca ibb kemal için 2 oyuncu verıcektı bize yanlış hatırlamıyorsam? kemalı antepe sattılar bizim 2 oyuncu ne oldu ??

Shane_Falco

Alıntı yapılan: furkan5534 - 03 August 2012, 18:38:50
ayrıca ibb kemal için 2 oyuncu verıcektı bize yanlış hatırlamıyorsam? kemalı antepe sattılar bizim 2 oyuncu ne oldu ??

Kemal'e karşılık bonservis alındı sadece takas yok.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: ChucKeR - 03 August 2012, 17:48:40
lige çıktığımız sene kartal maçını hatırlarsınız içerde. 0-0 bitmişti. adamlar 10 kişi oynamıştı. o maç önder tek forvet oynadı ilerde. 3 numara giyiyordu hatta. güçlü ve disiplinliydi. o maç çok beğenmiştim. ama geçen sene ne yaptı bilmiyorum hiç izlemedim bank asyayı geçen sene.

kallon önder da  ;D az muhabbetini yapmamıştık.Ayaklarına hakimdi önder çalım atma gibi özellikleri var 1.lig forvetlerine göre  :)