2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

emre

Yönetimde ki abilerimiz varken bize bir şey konuşmak düşmez. Ama dedikodu başlığı bu yönetim geleli hiç zevkli değil, bizde sallayalım buradan. :) Önder Çengel'i canlı izledim bir kaç defa hiç bir cacık olmaz. Elimizde ki Burak Çalık ve Adem Sarı varken gerekte yok. Berkay için çok iyi şeyler söyleniyordu. Ben yönetime güveniyorum iyi bir kadro kuracağına..

King1965

aynen emre ya eskıdn neler konusrrduk sımdı tak dıe :d cevap gelıor :peeh:

Shane_Falco

Alıntı yapılan: beşnumara - 03 August 2012, 22:58:15
Samsunspora gelmek isteyen turgay ve adem sarı gibi fedakarlık yapacak bu dönemde. kulübün durumunu biliyordur musa ama musayı musa yapan kulübe şimdi fedakarlık yapar mı orası tartışılır. Bursadan ahmet arı hangi mevkide oynuyor bilmiyorum ama ısmail haktan odabaşı sağ açık diye biliyorum tabii bu oyunculara kulübün verebileceği miktarı kabul ettirmek önemli.

Usta Ahmet Arı genel olarak kanat oyuncusu sağ kanatta görev alıyor ama yer yer sol kanattada oynuyor.Gaziantepspor patentli bir oyuncu.Hatta Bursaspor'a Muhammet Demir'a karşılık takas olarak gelmişti.Geleceği parlak bir oyuncu olarak görülüyordu beklenen patlamayı yapamadı.Geçen devre arasında oynayamadığından takımdan ayrılmak istemişti ama yinede bir şekilde kalmıştı takımda.Şimdi ne durumdadır onu bilemicem.Alabilirsek TFF 1.lig'de rahatlıkla iş yapabilir şahsi olarak en çok istediğim adamlardan biridir.

İsmail Haktan ise bu genç oyuncular arasında en çok oynayanı Ertuğrul hoca İsmaile diğer gençlerden daha çok süre veriyor.Onun takımda bulunmasını isteyecektir diye düşünüyorum.

cembaba

04 August 2012, 01:08:50 #1008 Son düzenlenme: 04 August 2012, 01:11:53 CemBaba
Harbiden gecen seneden daha iddaali bir kadro olusturuyoruz. Bahia ve Lazar'dan kurtulalim insallah ya. Ayrica Erhan Hoca gozum kapali Samsunlu alt yapimizdan 3 oyuncu surebilirim sahaya diye bir aciklamasi var. Gercekten heyecan verici. Insallah daha guzel gunler goruruz.

jean

Heyecanlanacak birsey yok ligde kalmaya oynicaz baska bir ihtimal yok

ahmetsefa55

Bende heycanlaniyorum babacan.
Kadroda samsunlu usaklari gormek , yeniden yapilanmak hosuma gidiyor.
Ligin baslamasini sabirsizlikla bekliyorum.
Yanlis anlasilmasin galibiyeti degil , ruhunu karakterini taraftara hissettirebilen bir takim olabilecek miyiz acaba diye sabirsizlaniyorum.

Sadece Samsunspor

Ahmeti

Ekigho'nun maliyeti bize çok fazlamıydı ? Bu adam 1. Lig'te çok işimize yarardı.

emoh55

valla arkadaslar genclerbırlıgı ısı ıyı bılıyo ekıngo tecrubesızdı harıka yeteneklerı vardı sadece basıt gollerı atamıyodu ama 2 sene sonra bu adamı  belkıde avrupada gorebılırız

samsunsporlu1994

Ekighonun maliyeti düşük bile olsa o 1.Ligde oynamaz.Genç bir oyuncu Süper Ligden 3-4 tane takımdan teklif almış,doğal olarak Süper Ligi tercih etti.Bu adam boş kaleye golde atamasa sonuçta Nijerya Milli Takımının forvetlerinden biri.Daha yaşı 23 kendini geliştirdiği takdirde Gençlerbirliği onu iyi paraya satar.İlhan Cavcav boş oyuncu almaz.Adam her sene sonu 4-5 milyon Euroya oyuncu satıyor.Neyse Ekigho için hayırlı olsun.Bizde Eskişehir,Kayseri maçlarında boş kaleye atamasa da bu adam bazı maçlarda da üst düzey performans sergileyip takıma katkı yaptı.Uğur Boral gibi gidişinde ben uğur boralım kalan paramı almadan gitmem demedi.İşte bundan dolayı Samsunlu oyuncu diyoruzya.Gönül ister ki Emin Abinin zamanında olduğu gibi takımımızın hepsi Samsunlu oyunculardan oluşsun.İnşallah da böyle olur.

özkan

Ekigho Gençlerbirliği için iyi bi yatırım,bende olsam takımıza alır vakti zamanı geldiğinde satardım..

samsunsporlu1994

Haber Gazetesinin iddiasına göre Samsunspor Konyasporlu stoper Mahamoudou Kere ile anlaşmış.Sadece imzaların atılması kalmış.(Haber Gazetesinin iddiası ne kadar doğru görecez)

Desiqner

Ekingo yazanları çok özür dileyerek taşlamak istiyorum.  :rulet:

germencisse

AlıntıKere bitti bitiyor

Samsunspor, Türkiye'de Konyaspor forması giyen 30 yaşındaki tecrübeli stoper Mahamoudoy Kere transferini bitirmek üzere. Burkino Fasolu oyuncu ile son pürüzler halledilmeye çalışılıyor.

Kırmızı- Beyazlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Samsunspor'un son gözdesi ise Burkino Fasolu oyuncu Mahamoudoy Kere. 30 yaşındaki tecrübeli stoper Belçika'nın Charleroi takımında 10 yılda 299 maç oynamış ve Türkiye'den Konyaspor'a transfer olmuştu. Burkino Faso Milli Takımı formasını da 46 kez giyen Kere'yle Samsunspor Transfer Komitesi, görüşmelerini sürdürüyor. Dün gece de geç saatlere kadar süren görüşmeler neticesinde transferin bugün yarın sonuçlanması bekleniyor. Transfer gerçekleşirse Burkino Fasolu stoper, Samsunspor'un Kartepe kampına katılacak.

Kaynak:Haber Gazetesi

emor

Facebookda ki "Bu Aşkın Romanı Yarım Kalmayacak" adlı sayfanın paylaştığı habere göre Arda Havar gelıyormus..klubu gittiğini dogrulamıs

kaynaklar : http://www.kozakkenboys.nl/nieuws/5357/selectie-2012-2013.html
              http://www.regio-voetbal.nl/nieuws/7135/arda-havar-toch-weg-bij-kozakken-boys.html
              https://twitter.com/#!/search/arda%20havar