2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

lato

yönetime kocaman alkış bu durumda transfer yapmaları bile mucizeyken bir de iyi transfer yapmaları yok artık ;D

Theofanis Gekas

ufuk bayraktarda düşünülebilir mi acaba

babasamsunlu

jean

55.hakan

Bu adama taktım kafayı  :D  form olarak o yıllardaki Murat olmasa da bizim taraftar diriltecektir onu

murat tosun

erdem

Alıntı yapılan: kaan - 02 August 2012, 00:52:30
Müsadenizle bende birşey sormak istiyorum.Biz şimdi bu dana zenkeyi elden çıkaramazsak mecburen verecekmiyiz bu parayı o danaya?Ya da ne yapacağız bu işin kuralı nedir abilerim.

bu işin kuralını ben söyleyim..kulübün parayı zaten ödeyemeyeceğini düşündüğünden 'sözleşmeyi feshederler ben de kendime bonservis ödetmeden daha rahat kulüp bulurum ,feshetmese zaten paramı vermek zorunda' diye düşünüyordur...zenkeye herhangi bir ülkede herhangi bir takım zaten bu kadar para ödemez.çakallık peşinde şuan;kalmak istese ya da oynamak istese şözleşmede iyileştirme yapabilir ama yapmıyor...asıl hata geçenki yönetimde;sözleşmeye küme düşersek ücreti yarıya düşer ya da makul bi fiyata düşer diye anlaşma yapılmalıydı..bak o zman kendine nasıl kulüp bulurdu.

jean

Fransada alacaginin yuzde 40 i vergiye gidecek yani bu Adam kaca imza atacak

deli 55

Alıntı yapılan: Cheregi - 01 August 2012, 21:42:29
Sahibinden.com a şöyle bir ilan mı çıksak?

Süper Lig tectübesi olan
6 yıl Feyenord tecrübeli
Brezilya patentli
Hem solbek hem stoper oynayabilen
Sorunsuz, hasarsız
Acilen sahibinden satılık...

Not:Lütfen takas teklif etmeyiniz  :hnk:
:D

samsunsporlu1994

Zenke denen Zat mümkünse Samsun ve yakınlarına uğramasın.Malum arkadaşa Samsunda PİS diyorlarmış.Ama kabahat bizde her maç  trübüne çağırırsan Zenke Zenke diye adamda kendini bir halt zanneder tabi bu çok normal.Arkadaşın bundan sonra oynayacağı takımlar belli. Zenke arkadaşımıza 350 Bin Euro'yu Avrupada kimse vermez.Arkadaşa tavsiyem Katara ve Çine gitsin orda verirler o parayı ona.Samsunsporumuzun böyle karaktere sahip futbolculara ihtiyacı yok.

isa55

Zenkenin bu şekilde düşünmesi gayet normal. Elinde kapı gibi sözleşme var. Biz istiyoruz ki kulübü düşünsün. Adam alacağı paraya bakar.

Cheregi

02 August 2012, 12:50:40 #910 Son düzenlenme: 02 August 2012, 15:36:30 Cheregi
Ama hem gitmek istiyorum hem de kulüp bulamazsam kalır paramı alırım demekte olmaz. Sözleşmesine güvenen adam en azından yalandan da olsa kalmak istiyorum, sözleşmem devam ediyor, kulübümü seviyorum, çalışıp katkı sağlayacağım falan der. Gitmeyi bu kadar istiyorsa da fedakarlık yapar sözleşmesini fesheder gider. Sözleşmeye, aldıkları paraya gelince hepsi profesyonel, söylemlerinde, tavır ve davranışlarında, sahada çoğu amatör. Sadece para söz konusu olduğunda hatırlıyorlar profesyonel olduklarını.

Artık böyle porfesyonel! sözleşmeler yapıp, kağıt üzerinde profesyonel, sahada amatör bir takım olmayacağımız için bir kez daha gurur duyuyorum yönetimimizle.

Bu arada şu anda bile Bank Asya'da iyi işler yapabilecek bir kadromuz var. En kötü ihtimalle sezonun ilk maçına bu kadro ile çıksak bile korkulacak bir durum yok ortada. Yapılacak takviyeler ve alınacak yabancılarla bu sene iyi işler yapacağımıza inanıyorum.

Ayrıca şu kadronun mücadele gücüne de dikkatinizi çekerim.

----------------------Adem---???(Burak)--------------------

---------Onur---Samet H.Y.---Hakan----H.İbrahim--------

Başaran---Turgay(Gurur)--Erdem(Aykut T.)---Oğuzhan--

-------------------------------Atilla----------------------------

samsunsporlu1994

Yönetim benim tahminim sol bek,sağ bek,2 stoper,1 ota saha,sol kanat,sağ kanat ve 1 forvet alıp transfer kapatacak.

cgr

Alıntı yapılan: samsunsporlu1994 - 02 August 2012, 15:56:09
Yönetim benim tahminim sol bek,sağ bek,2 stoper,1 ota saha,sol kanat,sağ kanat ve 1 forvet alıp transfer kapatacak.

Her mevkii yazsan daha anlaşılır olma mıydı?

samsunsporlu1994

Arkadaşlar haklısınız ama sol bekte ve sağ bekte 2 tane genç oyuncumuz var biri başaran biri de Halil İbrahim.34 hafta bu arkadaşlarla gitmez.Bu 2 genç oyuncumuz alternatif olarak kadroda yer alırlar.Ayrıca forvete 1,orta sahaya 1,stopere 2 oyuncu banko alınacak.Transferler gerçekleştiğinde görürsünüz.

samsunsporlu1994

Burakbas arkadaş ben bunlar illa ki alınacak demedim.İyi okursan tahminimi belirttim.Bu oyuncular da lazım oyuncular. Bu kadar dert etme transfer paralarını senden istemiyor yönetim. İlla ki maliyeti düşük oyuncuları araştırıp bulmuşlardır.