2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

samsunsporlu1994

Takımımız yarın kampa gidiyor.Erhan Hoca Alt yapı ağırlık 28 oyuncuyu kamp kadrosuna almış.

twitter

94'ün dedikleri zaten alınacaktır ki transfer sezonu kapanmadan. abes bir şey söylememiş

samsunsporlu1994

Arkadaşlar hepimiz biliyoruz 39 Trilyon borç olduğunu,yabancılara borç olduğunu,yönetimin transfer yaparken yüksek maliyetli oyuncular almaktan kaçındıklarını ama az önce ben yönetim şunu bunu alsın demedim ki,tahmini mi belirttim 7-8 oyuncu daha gerekli olduğunu söyledim.Katılırsınız katılmazsınız,herkesin görüşüne saygı duyuyorum.Zaten başkanda demeç vermiş gazetelere 5 oyuncu daha alacağız diye.Başkanımız demek ki 5 oyuncuyu yeterli görüyor.Ona da saygı duymak lazım.Fazla transfer yapmak önemli değil kaliteli oyuncular almak lazım.Hoca zaten kampta eksik gördüğü yerlere takviye isteyecektir.İnşallah gerek olmaz da ilk 11 de 4-5 tane genç arkadaşımızı görürüz.

sadece55

maço

hemen makaraya almaya çalışmayın insanları yaa,
kötü niyetlileri anlayacak kapasiteniz yok mu kardeşim,bırakın insanları rahat rahat kimseye hakaret etmeden yazsınlar yazılarını

55.hakan

Bugün dünkü hareketlilikten sonra transfer dedikodusu bile göremiyorum başlıkta  :D

Cabbar Samsunspor

SAMSUN'DA SEVE SEVE OYNARIM
02.08.2012 18:59:46    
Hollanda Hoofdklasse Ligi takımlarından Excelsior Maassluis forması giyen gurbetçi futbolcu Sefa Kurt, "Samsunspor'da seve seve futbol oynarım. Her türlü fedakarlığı da yaparım" dedi

TEK AMACI SAMSUNSPOR
Hollanda'nın ikinci ligi olarak tabir edilen Hoofdklasse Ligi takımlarından Excelsior Maassluis forması giyen Sefa Kurt Samsunspor'da oynamak istediğini söyledi. 1991 doğumlu olan genç futbolcu ön libero olarak görev yapıyor. 1.83 boyundaki genç yeteneğin bonservisi de elinde bulunuyor.

GEREKEN FEDAKIRLĞI YAPARIM
Artık Türkiye'de futbol oynamak istediğini belirten Sefa Kurt, "Özellikle Samsunspor formasını giymek istiyorum. Bunun için ise gereken fedakarlığı yapmaya hazırım. Kırmızı-Beyazlı formayı giymek için kulübün tüm şartlarına uyarım" dedi. Kurt ayrıca takım arkadaşı Hamit Alptekin'in de Samsunspor'u çok istediğini söyledi.

kalptenþimþek

bu zenci futbolcuların kaprislileri hiç çekilmiyor.. utanmasa ırkçılıkla da suçlayacak camiayı..

Kaya

İyi niyet ile saygısızlık arasındaki ince çizgi malesef daha bir flu hal alıyor bu dönemde..

Herkes tabi ki fikirlerini paylaşacak.Bu fikirler akıl verme,öğüt verme şeklinde olursa zamanının büyük kısmını SAMSUNSPORa ayırmış kişilerin normaldir ki gücüne gidiyor..

Yeni üyelerin heyecanını  hepimiz zamanında yaşadık.Biraz daha dikkatli yazarlar ise bana göre hiçbir sorun kalmayacaktır.

Bakican55

Bazı arkadaşlar transferleri beğenmiyorlar bence bütçemize göre aldığımız isimler takıma çok yararlı olucak gibi görünüyor en azından geçen sene gibi sakat futbolcu almazlar yönetime hep destek tam destek

cembaba

Yeni uye olan arkadaslarin heyecanlarini tabii ki anliyoruz. Fakat bu saygisizliga kacarsa ayip oluyor. Mesela ben 24 yasindayim. Ama 15 yasindaki kardesim beni tanimadan asagilayici konusursa tabii ki dalga gecilir. Lutfen buna gore yorum yapalim. Ben uye oldugumda da kucuktum. Sadece okuyordum yazilanlari. Yazarken cekinerek ve duzelterek yazmaya ozen gosterirdim. Boyle olmali yeni uye kardeslerimiz de. .

KareAs55

Tamamda abi arkadaş saygılı bir şekilde fikrini belirtmiş forumun amacı nedir fikirlerini/görüşlerini bildirmek değil mi ? Arkadaşın görüşü budur katılırsın katılmazsın o başka konu o senin düşüncendir. Dalga geçmek yerine herkes herkesin fikirine saygı duymalı bence

AntZ

Sadece son mesajı için değil, 6 senedir siteye üye olup, yönetimdekilerin hepsini çoğumuzdan iyi tanıyıp, yeni üyeymiş, tanımıyor, bilmiyormuş gibi yazması tuhaf kaçıyor. Üslupta hata yok ama saygıda kusur var. Kimse kusura bakmasın ama herkes neyin ne olduğunun farkında. Kimsenin kimseyi saf yerine koymaya hakkı yok.

jean

antz arkadasa katiliyorum ayni hareketler surekli oluyor yorum begenilmeyince makaraya aliniyor insanla kafa ya^piliyor hos birsey degil

Serkan

Alıntı yapılan: burakbas - 02 August 2012, 20:56:07
tamam da kardeşim. uzatmaya gerek yok...  :)

ben uzattığını değil bilakis senin benim gibi görüşünü sunduğunu düşünüyorum.