Samsunspor Store Logo Çalışması

Başlatan **KaR6**, 28 July 2012, 22:06:56

« önceki - sonraki »

ismail

5trawberry

AntZ

01 August 2012, 22:02:29 #122 Son düzenlenme: 01 August 2012, 22:07:30 Cheregi
Alıntı yapılan: Serpico - 01 August 2012, 12:51:53
Yalnız Arma diye giyim magazası mevcut. Karışıklık söz konusu olacaktır. TTK'da da boyle bir duzenleme mevcut. "İşletme adı serbestçe seçilebilir. Ancak, seçilerek ünvanın aldatıcı nitelikte olmaması, kamu düzenine aykırı düşmemesi, başka işletme adlarıyla karışıklığa yol açmaması gerekir." Aynı şey marka açısından da geçerli. Seçilecek olan marka ve işletme adları iltibasa sebebiyet vermemeli.

Seçilerek ünvanın aldatıcı nitelikte olmaması: Örneğin Adidas'ı takit ederek Addidas, Sony'yi taklit ederek SQNY gibi markalar için eklenmiş bir madde.
Kamu düzenine aykırı düşmemesi: Açık, bizi ilgilendiren bir durum yok... (Açık, Mert, Korkusuz'un takılmadığı bir madde...)
Başka işletme adlarıyla karışıklığa yol açmaması: Bu konuyu göz önünde bulundurarak "Samsunspor Arma" olabilir demiştim. Samsun Pide, Samsun 55 Pide, 55 Samsun Pide gibi değişik varyasyonlarda birbiriyle hiç ilgisi olmayan Maraton başkanımın tabiriyle Kastamonu Kır Pidesi salonları var mesela burda  :D Hukuki açıdan bir sıkıntı olmaz ama kulüp isim benzerliği olmasın derse bilemem. Samsunspor Armasındaki Samsunspor yazısıyla arma yazısı yan yana geldiğinde zaten tabelada da "Samsunspor Arma" olarak kullanmış oluyoruz.

Ama elbette alternatif isimler ve logolar düşünebiliriz.

Nuri Asan

02 August 2012, 04:56:37 #123 Son düzenlenme: 02 August 2012, 05:01:40 Nuri Asan
Aslında isim olarak SAMSUNSPOR TRİBUN SHOP da yakışır.
Arma diye bir firma olduğundan yarın yasal yollara gitmek zorunda kalmayalım

sosaka

02 August 2012, 12:03:28 #124 Son düzenlenme: 02 August 2012, 12:23:44 sosaka

binikalamadım

Alıntı yapılan: sosaka - 02 August 2012, 12:03:28

bu logoyu SAMSUNSPORTİF
alttaki yazıyıda TARAFTAREVİ olarak yayınlayabilir misin ? nasıl durduğunu bir görelim..şimdiden teşekkürler

ahmetsefa55

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: binikalamadım - 02 August 2012, 12:44:55
bu logoyu SAMSUNSPORTİF
alttaki yazıyıda TARAFTAREVİ olarak yayınlayabilir misin ? nasıl durduğunu bir görelim..şimdiden teşekkürler

binikalamadım

diğer yazı karakterinde olsa...teşekkürler

sosaka

mehmet yılmaz

kırmızı beyaz da iyi fikirmiş...

Ayberk

02 August 2012, 13:28:10 #133 Son düzenlenme: 02 August 2012, 13:31:37 Ayberk
Alıntı yapılan: samsuni - 02 August 2012, 13:08:36
kırmızı beyaz da iyi fikirmiş...

olympiakos'un da REDstore'u var. Kırmızı Beyaz bence de güzel fikir. konsept olarak da incelenebilir, adamlar yapmış valla aylar öncesinde görüp hayran kalmıştım

http://www.redstore.gr/en/content/6-shop

ayrıca cafe tarzı yerleri de var ilk etapta bizim hedeflerimiz arasında olamayacağının farkındayım ama gayet şık mekan yapmışlar. bir gün neden olmasın?

http://www.olympiacos.org/en/hospitality/248

ChucKeR

20 ocak'ı daha fazla kullanabiliriz, camiayı kenetlemek için çok önemlidir bence. ama alışverişle yas yanyana pek olmuyo gibi.