TFF 1.Lig, 3.Hafta l SAMSUNSPOR 0-3 K.Erciyesspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 03 September 2007, 23:33:37

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Hadi ya kafayi yicem allahim sen sabir ver.

erkan55

Cagdas Ünver

erkan55

ender

4 mac yaptik 2 si zayif deplasman 2 si zorlu ic saha.2 beraberlik 2 malubuyet.tablo sunu gosteriyorki kume dusmeyiz.

dr_ahmet

Arkası gelmez dertlerimin bıktım illallah...

ölümüne 55

hobaaa ben son dakka golü ile 1 puan beklerken :evil:  :evil: olcak işmi bu

ölümüne 55

yaa oha bee :evil:  :evil: 3ü yemeyin bari :evil:

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "ölümüne 55"yaa oha bee :evil:  :evil: 3ü yemeyin bari :evil:

yedik mi yoksa

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "Cagdas Ünver"
Alıntı yapılan: "ölümüne 55"yaa oha bee :evil:  :evil: 3ü yemeyin bari :evil:

yedik mi yoksa

maalesef yedik...

HoliganSamSunLu

yazık bunlar bu takım bu taraftarı hak etmiyor... yazıklar olsun ne umutlar besledik yazıklar olsun

akınyılmaz

maçı seyretmedim ama skora bakarak da yaorum yapmayı da pek sevmem . sonuc 0-3 hıc de iç acıcı bır skor degıl ama yazılanları okudum 3 top dırekten donmus zaten 2.cı golu yersen 3 yemek kolaydır hele  mac sonunda .ama bu malubıyetle hemen yonetım ıstıfa  demeyelım ınsallah ıyı olacazgız yonetım ıyı nıyetle calısıyor.

ender

baslar simdi hikayeye erciyes oturmus takim biz oturmadik.50 turlu anlatir.para yok hava yagisli kondusyon eksik son dakkalarda gordugumuz kirmizi kart oyun duzenimizi bozdu.olan gene bize oluyor.

Gurbetci Bülent

Arkadaslar egri oturup düzgün konusalim , maci gördük sezonun 3.haftasi simdiden belli gibi aynen gecen seneki gibi olacak.
Takim 2 pas yapamiyor artik bunlaridami teknik direktör glsterecek en az 50 topu ayagandayken gerksiz yere adamlara veriyoruz.
Orta saha denilen hic birsey yok resmen SIFIR ben halen cözemedim oyun kurucu kim cözen varsa söylesin lütfen.
ilk yari kaleye 3 sut cektik ikisi uzaya,biri tac bayragina yani bukadarda yuh yani bari az farkla gittse neyse yuhhh yani.
Tabiki destekliyecegiz yinede SAMSUNSPORluyuz ama süperlig ilk 6 felan filan ortadan kalksin bu takim ortaya oynar ama küme düsmez.
Yazik üzülmemek elden degil o kadar taraftar o yagmur altinda yinede aslanlar gibi destekledi Tv den gördüm onlara tesekkür ediyorum ama takimimiza aciyorum.

Kadir ÇELEBİ

macı tv izledim suanki moral bozukluguyla ne kadar dogru bir analiz olur bilmem ama 90 dk top oynuyor gibi gorunen takımımız erciyes'in akılcı futboluna karsılık veremedi. mac icinde sansız bi cok anımız oldu canerin ilk dakikalarda kafa vurusu cok az bir farkla dısarı cıktı. murat dumanın ceza sahahası dısından vurusu top direkten dondu. celile yapılan hareket sonrası hakem penaltımızı vermedi, cok acık bir penaltıydı. hakkı 2nci yarının sonlarına dogru bana gore haksız bir kart gordu ve takımımızı 10 kisi bıraktı bunlar macın icinden kareler samsunsporumuz her ne kadar topla oynamıssada gol yollarında basarısız kaldı.. bu yagmur altında takımımızı yalnız bırakmayan ve desteklerini malupken bile esirgemeyen taraftarımıza tsk. ediyorum
daha Takım olmamız icin cok calısmamız lazım cokkk....