TFF 1.Lig, 3.Hafta l SAMSUNSPOR 0-3 K.Erciyesspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 03 September 2007, 23:33:37

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

Şanssızlık,beceriksizlik hepsi var bizim takımda.Yücel hoca boluda hedefimiz erciyes maçı demişti,gerçektende haklıymış.Sefa'yı oyundan neden çıkardın bir türlü akıl sır almıyo.Feridun 90 dk sahada resmen gezdi,bunu görmek için münetcim olmaya gerek yok,takım resmen bir kişi eksik oynadı.Olan büyük taraftara oluyo,stadtan yine boynu bükük ayrıldı.

Cagdas Ünver

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"
oyun kurucu kim

Sezon basinda 2 mevkiye oyuncu lazim demistim.Birine Murat Duman alindi digeride oyun kurucu demistim ama ortada oyun kurucu yok.

Sempatik Bengülü

artık ne diyeceğimi bilmiyorum yeter kim buna dur dicek yazık bu taraftarlara.yazık yaa başladık puan kaybetmeye yine insanın sinir sisteminide bozuluyor.o yağmurda samsunsporu yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkürler

King Of The North

Ben de ilk yarıyı izleyebildim,Ferudun kazması bir tane adam gibi orta yapamadı hepsi kaleciye ya da alakasız yerlere gitti,Celil gene şovunu yaptı ama takım olarak hala hazır değiliz,5-6 hafta lazım bize demiştim hiç iyi oynayamıyoruz.
Sonuçta yenildik ve geçen yılki gibi sıradan bir takım olarak küme düşmeme mücadelesi vereceğiz gibi bundan sonra.

salihcakir

uzun zamandır bu kadar iyi bir samsunspor seyretmemiştim. skora bakarak veryansın etmek bence sahada canını dişine takan oyuncularımıza haksızlık olacaktır.

tabiki bu söylediklerimden takımın tas tamam eksiksiz olduğu anlamı çıkmasın. takımımızın eksiklikleri de çok ama oynanan futbol bu ligin çok ama çok üzerindeydi inanın.

hakemin vermediği çok net iki penaltı vardı mesela. hakemin maçın genelinde yanlış düdükler çalması ve takdir haklarını sürekli rakip takımdan yana kullanması, direkten dönen toplarımız, son vuruşlardaki şansızlıklarımız ve beceriksizliklerimiz, maalesef bu skorun ortaya çıkmasına neden oldu.

Erciyesspor'da geçen üç haftada çok yol katetmiş. oynadıkları uefa maçları da onları olgunlaştırmış ve güvenlerini yerine getirmiş. oynadıkları futbolu da tebrik ediyorum. onlarda gözümde süper ligin en önemli adaylarından biri artık.

bizim saha içerisinde yaptığımız en büyük hata bence sağ tarafta feridun'un ve sol tarafta celil'in savunmalarına çok az yardım götürmeleri oldu. buda rakibin iyi olduğu kanat kontralarında yeteri kadar iyi savunma yapamamıza neden oldu.

bundan sonraki haftalarda kondisyon olarak da yeterli seviyelere gelirsek ve olası bir galibiyet serisinin peşine takım olarak özgüvenimiz artarsa çok daha iyi işler yapabiliriz.

ama önce destekleyelim nolur. her şartta her koşulda destekleyelim. önce biz görevimizi doğru biçimde yapalım ki sonra eleştirmeye hakkımız olsun.

Ladikli

Neyapsak olmuyor.Kupa maçında gençler ağırlıklı oynamıştı güya lig maçında takım yorgun olmasın diye,kupadan elendik ligde yenildik.Feridun denen adam maç boyunca neyaptığını bilmeden sahada dolaşıp durdu,takım resmen eksik oynadı.teknik direktörün görevi sadece saha kenarında beklemek değilki,oyunu okuyacaksın,aksayan yönlere müdahale edeceksin,yerinde ve zamanında değişiklikleri yapacaksın.

Kadir ÇELEBİ

samsunkopat kesinlikle katılıyorum bir sozun haricinde (uzun zamandır bu kadar iyi bir samsunspor seyretmemiştim.) iyi degil kotu oynadı korktu rakibinden neredeyse macın tamanında rakip kale ceza sahası onunde bocalayıp duran bir samsunspor vardı
duzelicegine inanıyorum cok hırslı azimli bir takımımız var.. umarım fazla uzun surmez kaybettigimiz puanları arar hale gelmeyiz..

(ama önce destekleyelim nolur. her şartta her koşulda destekleyelim. önce biz görevimizi doğru biçimde yapalım ki sonra eleştirmeye hakkımız olsun.)

Cagdas Ünver

sadece ilk yariyi izledim samsun cok yavas oynadi.Ikinci yari farkli olmus olabilir...

jean

hoca birakisn demiyorum ama sanirim haftaya basaramazssak birakir

samsunmania

Söylenecek çok fazla şey yok. Maçın kırılma anlarında şans bize gülseydi farklı olabilirdi. Yağmuru görünce eyvah dedim. Korktuğum başıma geldi. Zaten zayıf olan kondisyonumuz 75.dk dan sonra bitti. Fikstürümüz çok ters. Ama yazın yaşadığımız olaylar aklım gelince buna da şükür diyorum. Oyuncular geçen sene gibi değil en azından.

samsunmania

Unutmadan söyleyeyim. Feridun ve sinan bu takımın en kötüleri.Sinan İstanbul maçındaki aynı hatayı yaparak gol yedirdi.Tecrübeli bir adam bunu nası yapar. Feridun bey Tempra vaziyetinde. Vatan kurtaran kahraman edası var ama sadece eda var.

Gurbetci Bülent

samsunmania 55 ayni soruyu mac bakarken ben abime sordum. dedimki allah askina bu sinanlan feridun ne is yapar hedefi süperlig olan bi takimda bunlarin ne isi vardir.

Sadece Samsunspor

Tuqberk den kısa özet:

İYİ OYNADIĞIMIZ MAÇTA YENİLDİK - BEN ERCİYES İN TEL AVİVİ NASIL YENDİĞİNİ ANLAMADIM - TAKIMDA FERİDUNUN DAHA İŞİ YOK 90DK. BOYUNCA HİÇ BİRŞEY YAPMADI - HAKEM DÜNYANIN BERBET HAKEMİ İDİ 3 TANE PENALTI POZİSYONUNU VERMEDİ - TAKIMI SIRTLAYAN CELİL Dİ ELİNDEN GELENİ YAPTI CANER SAHADA DÖKÜLÜYORDU - ERCİYESİN KALECİSİ BEĞENDİM CELİL VE ZAFER ŞUTLARINI NASIL ÇIKARDI ONUDA BİLMİYORUM CELİL İN O GÜZEL ŞUTU GOL OLSA SÜPER OLACAKTI - YÜCEL HOCA NIN TEK HATASI 90 DK. YA KADAR FERİDUNU OYNATMASIYDI

AMA YÜCEL HOCA NIN 2 HAFTASI DAHA VAR ÇÜNKÜ İLK GELDİĞİNDE ADAM DEDİ BU TAKIM 5.HAFTADA ANCAK TOPARLANIR - BEN HERKESİN SABRETMESİNİ DLİYORUM 5.HAFTADAN SONRA İNŞALLAH GALİBİ YETLERİMİZ GELİR

HAYIRLI AKŞAMLAR

King Of The North

Bu sene de böyle geçecek sanırım,düşmeme mücadelesiyle son haftalara kadar didişip duracaz.
Belki ligin 2.devresinde ancak toparlanabiliriz.Mücadele yönünden takımda gelişmeler var ama orta yapılamıyor,adam gibi paslaşılamıyor.Zaman lazım ama atı alan Üsküdarı geçiyor.

samsunmania

Dostum Bülent geçen sene bu adamlar ayakta kalan nadir adamlardı. Feriduna az yalvarmadık kalsın diye. Bunun için mi? Acil toparlanmamız lazım.