Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

bu zamana kadar desteksizlikten yakınanlar hep desteği yanlış yerde aradılar.en son kazım yılmaz ın durumunda bunu dahada net gördük.geçmiş geçmişte kaldı.şimdi desteği gerçek samsunsporlular gerçekten bu şehirden isteyecekler.iyi bir birlik olup her platformda etkili ciddi bir güç olalım.eğer başarılı olursak sadece samsunsporun değil şehrin kaderi de değişecektir buna inanın.

Nuri Asan

birlikten kuvvet dogar atasozu sanki bizim icin soylenmis

babasamsunlu

Şu an verilen şey topyekün bir kurtuluş savaşı.
Burda bulunan bütün arkadaşlarımızın , Yönetimdeki herkesin can-ı gönülden çalışacağını bir kuruşu bile boşa harcamayacağını bildiğinden kuşkum yok.
Şuan of bile demeden sonuna kadar bu kurtuluş savaşını verenlere her anlamda destek vermekten başka şansımız yok.
Allah hepimize güç versin.

twitter

göz korkutmayan bir rakama kombine satılmalı bence, kapı kapı dolaşılıp..
ordu nasıl yapmıştı bilmiyorum fakat muhtemelen böyle bitirmiştir kombineleri,
sanayi falan artık neresi varsa..

Jnr.Serkan

Ben üniversiteye veya polis okuluna gidicem büyük ihtimal Allah nasip ederse.Bu şehirde olmayacağımı bilsemde 1 tane kendime 1 tane babama kombine aldırıcam.Yeni sezon forması çıksın 1 tane kendime 1 tane kuzenime alıcam.Eğer kombine satışlarında görevlendirilirsek gururla yapabiliriz bu işi kapı kapı dolaşıp

King1965

Serkan

samuray

ya bakıyorumda gerçekten çok güzel ikirler çıkıyor ortaya el birliğiyle bu fikirleri hayata geçirmek kgerek kombine satıları elden kapı kapı gezerek stor ların çoğaltılması vs yerel kanallarımızdan kampanyalar üretmeleri bağıştı yardımdı her türlü destek olacak kampanyalar en kolay en basitide sms yoluyla mobil tlf operatörlerinden bir sms.le 5 tl bağış samsunsporumza bu kampanya devam ediyormu bilgi paylaşımı olursa memnun olurum

ChucKeR

efsane ss.biz polarını store'larda görmek istiyoruz.  :evet:

Nuri Asan

en azindan gecen senenin hesaplarinin tek tek incelenmesi. mumkunse adnan ve mahzar yonetimide. adnan sezgin  ve bance hakkinda korkunc rakamlar duydum

ibrakadabra55

Kongrede lisanslı ürünler 98.000 TL kar edilmiş deniyordu çok çok çok az daha taraftarın ilgisini çekecek ne bileyim  besik_tas ın FEDA gibi  galata_saray nin hatırası gibi değişik t-shirtler çıkarsak çok daha fazla kar ederiz .

Nuri Asan

korsan onlenirse o rakami en az  6 ile carp

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 25 July 2012, 02:09:04
Kongrede lisanslı ürünler 98.000 TL kar edilmiş deniyordu çok çok çok az daha taraftarın ilgisini çekecek ne bileyim  besik_tas ın FEDA gibi  galata_saray nin hatırası gibi değişik t-shirtler çıkarsak çok daha fazla kar ederiz .
98.bin tl lik stok var dendi benim anladığım kadarıyla.

King1965

Alıntı yapılan: muhalif - 25 July 2012, 03:24:34
98.bin tl lik stok var dendi benim anladığım kadarıyla.

bnde @İbrakadarba55 gibi duydum .. hatta o kadar az mı satmısız demıstım :S

emre__ss

Abi belki çok sonraki bir iş sizin icin ama hatırlatayım dedim...şu maraton tribününün girişine bı çare lütfen rezil oluyor millet orada.