2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

Yunusemre55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 19 July 2012, 19:55:46
Gekas için engel kalktı o zaman yaş sınırı kalktıysa tabii şu anki halimize bakılırsa bundan umut edecek bir zerremiz bile yok.Kazım Yılmaz kalsaydı belki ücretini öderdi...
Kazım yılmaz asla ödemezdi.

samuray

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 18 July 2012, 17:57:05
Ben öyle duydum kardeşim.. Muhalif senin atiyle alıp veremediğin ney.. Yıllardır samsunsporun peşinde adamla dalga geçeceğinize sizde onun gibi çalışın çabalayın..
atillanın samsunspor sevgisi ve yaptıkları tartışılmaz arada balon haberleri çıksada ne yapsın o da bi şekilde aldığı istihbaratın kurbanı oluyor

samuray

alldığım duyuma göre hava+cıva .yı transfer etmişiz kaynak sağlam (ya arkadalar kusura bakmayın dalga geçtiğimi de sanmayın harbi sinirimden yazıyorum ) :kafa:

55_OrHaN_55

üç gündür buraya kimse yazmamıştı, hareket oldu, iyi oldu :)

Gaziosmanpaşalı3455

üzücü haber az önce ademin elazığ ile 2 yıllık imza attığını haberini aldık :( :( :( :o :( :o inşallah doğru değildir

berusa55

engin55

Doğru arkadaşlarıyla vedalaşmış

samuray

ya kongreden önce nasıl gönderilmiş bu meseleyi yeni seçilen yönetime bırakmalır gerekmezmiydi

ahmetsefa55

başkanın transfer listesi de hazır bildiğim kadarıyla.

bekliyoruz  :evet:

Jnr.Serkan

Umarım Samsunun öz çocuklarına yöneliriz.Ne derece yararlı olur bilmesemde alt ligde gol kralı olmuş Uğur Kıllı,Ahmet Kuru  ve Musa Aydın ile başlangıç yapılabilir.Ayrıca bursa yardımcı hocası birol berkem twitter'dan her zaman desteğe hazır olduğunu belirtmiş.Ordanda umarım yetenekli takıma güzel şeyler katabilecek futbolcular gelir

doðan

Adem ALKAŞİ yeni  sezonda ELAZIĞ forması giyecek arkadaşlar ... kendisine bundan sonraki futbol yaşanısında başarılar dilemek lazım ...

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: doğan - 22 July 2012, 18:50:02
Adem ALKAŞİ yeni  sezonda ELAZIĞ forması giyecek arkadaşlar ... kendisine bundan sonraki futbol yaşanısında başarılar dilemek lazım ...

abi yeni t.d hakkında biraz bilgi verseniz ? hasan şengün'ü duydum ben.

Ajan

Zeki Müren'de bizi görebilecek mi Doğan abi biraz bilgi versen

cembaba

Adem'e yaşattıkları için çok teşekkürler. Maç öncesi dualarınla aklımdasın her zaman.

Jnr.Serkan

22 July 2012, 18:56:22 #299 Son düzenlenme: 22 July 2012, 19:01:24 Jnr.Serkan
Bazı şeylerin gizli yürütülmesi gerekir illa ki arkadaşlar.Yönetici abilerimizi zora sokmayalım hepimiz merak içerisindeyiz.Eminim onlar imkanlar çevçevesinde en iyisini yapıcaktırlar