2012-2013 sezonu transfer dedikoduları

Başlatan yilmazselcuk55, 16 June 2012, 14:50:02

« önceki - sonraki »

samsunluerhan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 12 July 2012, 12:52:02
bu sene 18 kişilik kadroyu her maçta rahatça çıkarılım başka bir şey istemiyorum 9.-12. civarları ligi bitirelim seneye iyi bir kadroyla başlarız şu an ki durumda bunu gösteriyor.
15 sırada bitirelim ben razıyım bu gidişat  :rulet: :rulet:

samsunluhakan

yok yok biz transfer felan yapamayız daha başkan adayı yok ortada

maviay55

AlıntıTİMSAH MURAT'TAN CAYDI
Bursasspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Murat Yıldırım'ı transfer etmekten vazgeçtiği öğrenildi

1 MİLYON+3 FUTBOLCU

Uzun bir süredir Samsunspor'un kaptanı Murat Yıldırım'ı kadrosuna katmak için büyük uğraş veren Burasspor Teknirk Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın, kulüpteki belirsizlik yüzünden bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. Bursaspor, Murat'a karşılık kulübe 1 milyon para ve 3 futbolcu teklif etmişti.

TOP YENİ YÖNETİMDE

Kırmızı-Beyazlı yöneticiler. Olağanüstü Genel kurul öncesi böyle bir transfere yeşil ışık yakamayacaklarını belirterek,"Murat'a gelen teklif gerçekten kayda değer. Ancak, şu anda yönetimde belirsizlik var. Oyuncuyu vermemiz etik olmaz. Gelecek yönetim ne yapar bilmeyiz. Bizim için bu tranfer kapanmıştır" dediler.

kaynak: hedef halk gazetesi

Ollivanders

Bir zamanlar tesislerini 2-3 lig altındaki Orduspor'a açan Samsunspor'um Nedim Türkmen'in , Orduspor'un kiralık oyuncu göndermek istedigi takım olmus. Yazık çok yazık. Hazmedemiyorum arkadas.

twitter

SAMSUNLU ORUMA 55

Bursaspor'un murat yıldırım için bizim kulübe 1milyon +3 topçu teklif verdiği doğrudur. Ama Samsunspor 1,5 milyon +3 topçu istiyordu.. Anlaşmazlık aradaki fiyat yüzünden oldu.. Muratla bursa zaten çoktan anlaşmış.. Top samsunspordaydı, şuanda başkanı olmayan yönetim fiyat artırma politikasına gitti.. Baktı olmuyor yeni gelecek olan yönetime bıraktılar bu murat yıldırımla bursa işini..

maviay55

AlıntıEldemir: Hepsinden söz aldık

Eldemir, takıma katmayı düşündükleri futbolcuların çoğundan, transfer sözü aldıklarını belirterek, "Bu oyuncular pazartesi ve salı gününe kadar kulübümüzün vereceği son kararı bekleyecek" dedi

Samsunspor Başkan Vekili Fethi Eldemir, takıma katmayı düşündükleri futbolcularla yapılan görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyledi. Transfer listesinde yer alan oyunculardan pazartesi veya salı gününe kadar söz aldıklarını dile getiren Eldemir, "Takıma katkı sağlayacaklarına inandığımız futbolcularla görüşmelerimiz oldu. Kendileriyle ön anlaşma sağladık. Oyuncuların alacağı ücretler belirlendi. Pazar günü kongrede oluşacak yeni yönetim kurulu, imza attırmak isterse futbolcular Samsun'a gelecek" dedi. ÖNCE SAMSUNSPOR Eldemir, teknik ekip ve futbolcularla ilgili alınan konuşma yasağı kararı ile ilgili ise şunları kaydetti: "Transferleri söz konusu olan oyuncularımızın şehir dışında bir çok basın kuruluşlarına verdiği demeçleri okuyoruz, duyuyoruz. Açıklama yapıyorlar. Şu dönemde böyle açıklamaların yapılması kulübümüze zarar veriyor. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza açıklama yapmalarını yasakladık. Eğer oyuncularımızdan açıklama yapan olursa disiplin talimatları doğrultusunda ceza vereceğiz. Buna teknik ekip de dahil".

haber gazetesi

Jnr.Serkan

Takımın başına bence büyük ihtimal Yücel İldiz getirilcek (Sadece Tahmin)

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 18 July 2012, 14:05:15
Takımın başına bence büyük ihtimal Yücel İldiz getirilcek (Sadece Tahmin)

Kardeşim bende aynı şeyi düşünüyorum.

ngonge

Alıntı yapılan: SAMSUNLU ORUMA 55 - 18 July 2012, 12:37:20
Bursaspor'un murat yıldırım için bizim kulübe 1milyon +3 topçu teklif verdiği doğrudur. Ama Samsunspor 1,5 milyon +3 topçu istiyordu.. Anlaşmazlık aradaki fiyat yüzünden oldu.. Muratla bursa zaten çoktan anlaşmış.. Top samsunspordaydı, şuanda başkanı olmayan yönetim fiyat artırma politikasına gitti.. Baktı olmuyor yeni gelecek olan yönetime bıraktılar bu murat yıldırımla bursa işini..

Doğru olan da o zaten. 3 topçu ama kim bunlar, t.direktör isteyecek mi, bunlara gelecek yönetimin karar vermesi daha doğru olur. yoksa boşu boşuna takıma oyuncu alınmış olacaktı.

Yunusemre55

Nedim Türkmen : Banahene Heran Samsunspor Kiralık Olarak Verebiliriz Görüşmeler Olumlu Gidiyor.

KAYNAK : SAMSUNSPORTV

NOT: Söyleyenlerin yalancısıyım

Yunusemre55

Fethi Eldemir: Transfer edeceğimiz oyunculardan transfer sözü aldık.

ACABA BU SÖZLERİ KİM VERDİ BİR AÇIKLASINLAR YA ! .

ChucKeR

ilk devre alınan her puanı öpüp başımıza koyacaz, devre arasında takviyeyle falan 2. devre bi tek atımlık kurşunumuz olur. öyle premier lig de değil bank asya ligi. 12.-13. götür son 3 haftada 9 puan al play off'a kalıyosun zaten. öyle 15. ciliğe tav olmayalım sene başından daha.

berusa55

18 July 2012, 16:57:26 #268 Son düzenlenme: 18 July 2012, 17:01:31 berusa55
Samsun basını! Birine göre Adem gitti; diğerine göre de transferi olmadı.  :rulet:

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=78724
http://www.habergazetesi.com.tr/spor/idmandalar-/

Yunusemre55

Alıntı yapılan: berusa55 - 18 July 2012, 16:57:26
Samsun basını! Birine göre Adem gitti diğerine göre transfer olmadı.  :rulet:

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=78724
http://www.habergazetesi.com.tr/spor/idmandalar-/
Bu Samsunspor basınından anlamıyorum. Ama Adem Alkaşi Bizi bırakmaz. ! .