Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

deli 55

bravo emin kaptan'a...herkese o kadar güzel ders verdi ki.şehrin ileri gelenleri de keşke emin kaptan kadar yürekli olabilselerde ellerini taşın altına sokmaya çalışsınlar.bütün kalbimle emin kaptanıma saygılar ve alkışlar >l<

cembaba

1.250.000 nüfuslu koca Samsun şehrinde, gerçekten memleketini ve takımını seven bir Allah'ın kulunun bulunamaması ve bu şehirde para kazanan binlerce iş adamının Samsunspor denildiği zaman geri durması kadar saçma bir olay yok. Bu şehrin ekmeğini yiyip, doğduğu şehrin memleketçiliğini yapan insanlar, keser döner sap döner. Bu hayatta olmazsa, bu işin öbür tarafı da var.

Ollivanders

O keser ve sap hiç dönmüyor babacan. Olan her zaman bize oluyor

deli 55

kimse kusura bakmasın ama ben her zaman kazım başkan kazım başkan dedim çok savundum ama bizi çok kötü g..t üstüne bıraktı.sen değilmiydin düşse de bırakmicam diyen.bir de ilanlar vermiş gazeteye suçlumuyum diye?suçlusun tabii.o kadar parayla küme düşülür yaaa.bi de bırakıp gidiosun.bırakacaksan tekrar çıkar lige ondan sonra bırak.yazık yaa.her sene aynı senaryo.millet transferi bitirio kamplara gidio.bizde yine bi belirsizlik bi kaos.yazıklar olsun hepinize

samuray

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 20 July 2012, 10:00:19
Erkut Tutu yu malum Galip bey! istiyordu, bildiğim kadarı ile Tutu nun adaylık için tek şartı Kazım Yılmaz yönetiminin borçlarının kendi yönetimini ilgilendirmeyecek olmasıydı. Sanırım şartı kabul edilmiş ki aday oluyor.
nasıl yani başkanlığa kim gelirse gelsin eski borçlar beni ilgilendirmiyor deme hakkı olamazki saçmalık

yirmiuc

eski borçlar denilen bu sezonki futbolcuların maaşları.
bu sezon ödenmeyen futbolcu maaşları 4,5 trilyon civarı deniyor.

**KaR6**

cembaba

AlıntıErkut Tutu Olmazı İstedi.

Pazar günü yapılacak kongre öncesi bir başkan adayı çıkmazken,Erkut tutu'dan da beklentileri boşa çıkaracak talepler geldi

tutu'nun adaylık için,yerli ve yabancı oyunculara olan borçların tamamının kapatılması ile birlikte,yeni sezon harcamaları için 10 Milyon lira civarında daha katkı garantisi istediği ögrenildi.

Ahmeti

Yarın kongre tv.den yayınlanacak mı bilgisi olan varmı ?

mehmet yılmaz

Erkut Tutu'nun liste çalışması varmış
Bu sefer ciddi görünüyor
Ayrıntısını çok bilmiyorum ama Fuat Köktaş tarafından desteklenen bir çalışma.

ismail

Alıntı yapılan: Ahmeti - 21 July 2012, 14:40:29
Yarın kongre tv.den yayınlanacak mı bilgisi olan varmı ?

14.00 AKS

ugrass

Alıntı yapılan: samsuni - 21 July 2012, 18:23:52
Erkut Tutu'nun liste çalışması varmış
Bu sefer ciddi görünüyor
Ayrıntısını çok bilmiyorum ama Fuat Köktaş tarafından desteklenen bir çalışma.

İyidi birgun once yalanlamadi mi boyle birsey yok diye :)

Ollivanders

Kazım Yılmaz - Galip Öztürk ve diğerleri... Yatacak yeriniz yok . Güzelim kulübü ne hale getirdiniz. Süper lige çıkmış takımı TFF 1.ligten düşmeme potasına getirmekte yetenek ister. bırak baskan olmayı millet adaylığını bile koymuyor. Yazık arkadaş.

samuray

Alıntı yapılan: CemBaba - 21 July 2012, 13:29:23

yok artık bu şartlarda senin ne işin var bırakın emin kaptan başkan olsun bu şartlarda bu talepler karşılanırsa bir sürü başkan adayı çıkar zaten