Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

celebi

maraton

erkut aday değilim dedi.. tahsin liste yapıyormuş.. vazelinleri hazırlayın taraftarı bile iyi koreo yapıyolar diye bir yerlere satmaya kalkar  :x(( :kafa:

samsunluerhan

.Erkut Tutu Aday

Bir süredir gizli bir şekilde liste hazırlıgı yapan Erkut Tutu'nun pazar günü kongrede Samsunspor Kulüp Başkanlıgına aday oldugu ögrenildi.

Kaynak:Haber Gazetesi

SSKLA

Açılın çatıdan kafa üstü atlıyorum  :kafa: Tahsin kosif ne ya.  >:(

Levent ÖCAL

Kosif kendi kafasına göre liste yapmaya kalkmış sırf Emin Kaptana karşı ama vazgeçmiş adaylıktan diye duydum, Tutu nun da şartları kabul  edilmiş ve yarın kesin açıklama yapacakmış adaylığına ilişkin.

cembaba

@DESPOTE55

Alıntı yapılan: maraton - 20 July 2012, 13:44:59
erkut tutu ile görüştük.. adaylığı düşünmediğini haber gazetesine böyle bir açıklama yapmadığını yazan arkadaşa niye böyle bir haber yaptın diye sorduğunda da gönlümüzden geçeni yazdık cevabını aldığını söyledi.. baskılar olduğunu ancak gerek sağlığı ve gerekse işleri sebebiyle şu anda bu yönde bir çalışması olmadığını söyledi..

amasra

ya arkadaş demin maraton başkan acıklama yaptı ya daha hangı alemdesınz anlamadm

**KaR6**

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 20 July 2012, 14:27:16
Kosif kendi kafasına göre liste yapmaya kalkmış sırf Emin Kaptana karşı ama vazgeçmiş adaylıktan diye duydum, Tutu nun da şartları kabul  edilmiş ve yarın kesin açıklama yapacakmış adaylığına ilişkin.

Emin Kaptan'a karşı bişe yapmasına gerek yok, buyursun alsın alabiliyosa, seve seve..

Levent ÖCAL

Benim duyumum da bu yönde bilgiyi aldığım kişiye güvenmesem söylemezdim bunları.

**KaR6**

şu anda bir başkan adayı yok zaten piyasada.. birine karsı liste cıkarmak sacma ondan bahsediyorum.. almak isteyen pazar günü gelir, kimseye karsı bir şey yapmasına gerek kalmadan alır, bu kadar basit.. seninle veya duyumunla bir ilgisi yok yani..

Levent ÖCAL

Haklısın elbette. Emin Kaptanın başkanlığa aday çıkmaması halinde aday olacağını bizim kadar kosif de biliyor ancak demek istediğim başkanlığı Emin Kar a bırakmam gibisinden bi tavrı olduğu yönündeydi.

**KaR6**

insallah oyle dusunuyodur, cok sevinirim gercekten :)

Desiqner

Pazar günü bakalım ne filmler dönecek kongrede.Allah sonumuzu hayır etsin...
Kosif gibi işine gelince yöneticilere kalmasın bu takım Emin Kaptanın arma sevgisi yeter...

Sercan

Bu Tahsin harbiden rahatsız ya, ne demek Emin Kar'a başkanlığı bırakmam falan. Daha düne kadar neredeydin? Baktılar Emin Kar isminin bile geçmesi taraftarı heyecanlandırdı, hemen atlayın sazan gibi..

mehmet yılmaz

Kaç gündür stres, belirsizlik...
Sıkıntı...
İnşallah hayırlısı olur Samsunspor'umuz için.
Sadece Emin Abinin şu sözünü tekrarlamak isterim, 'şu aşamada, şu şartlarda yönetim bizim işimiz değil ama eğer Samsunspor ortada kalacaksa, sahipsiz kalacaksa görevden kaçmak gibi bir şansımız da olamaz.'