Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sercan

Ordu Belediyesi Ramazan'da davul çalınmasını yasaklamış..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Sercan - 17 July 2012, 19:35:06
Ordu Belediyesi Ramazan'da davul çalınmasını yasaklamış..
istanbulda da yasaklansa çok iyi olacak.

Cheregi

Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2012, 19:20:46
Beyler,

neyiyelim.com ile ilgili düşüncelerini nelerdir ? Var mıdır bilen, kullanan ?

En iyi yol bildiğin yoldur, yemek sepetinin suyu mu çıktı?  :suslen:

cgr

Alıntı yapılan: Cheregi - 17 July 2012, 19:46:25
En iyi yol bildiğin yoldur, yemek sepetinin suyu mu çıktı?  :suslen:

Yok sadece bi iş teklifi var o yüzden...

Cheregi

Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2012, 19:54:27
Yok sadece bi iş teklifi var o yüzden...

O zaman başka  :kanka:
2006 da kurulmuş görünüyor ama daha önce hiç duymadım. Yemek sepeti bu sektörde tekel oldu nerdeyse, coca cola varken ottan kola diye marka çıkarıp rekabet etmeye çalışmak gibi olur sanki. Bana göre tutunması zor.

Birde şöyle kabaca bir göz atayım dedim, ne seçtiysem Samsun da bir restoran çıkmadı karşıma. Dolu dolu piyasaya girmeyecekse bu şekilde bir giren bidaha girmez.

cgr

Alıntı yapılan: Cheregi - 17 July 2012, 20:11:43
O zaman başka  :kanka:
2006 da kurulmuş görünüyor ama daha önce hiç duymadım. Yemek sepeti bu sektörde tekel oldu nerdeyse, coca cola varken ottan kola diye marka çıkarıp rekabet etmeye çalışmak gibi olur sanki. Bana göre tutunması zor.

İşte bunlarda yemek sepetine rekabet amaçlı... Onlineyemek.com ve Neyiyelim.com

Cheregi

17 July 2012, 20:18:35 #31416 Son düzenlenme: 17 July 2012, 20:28:31 Cheregi
Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2012, 20:12:59
İşte bunlarda yemek sepetine rekabet amaçlı... Onlineyemek.com ve Neyiyelim.com

Güzel hoşta pek rekabet edebilecek gibi görünmüyor şimdilik, ilerde ne olur bilmem ama dediğim gibi insanlar ilk girdiklerinde, mesela şu anki haliyle zorlanırlarsa ya da aradıklarını bulamazlarsa bidaha girmezler. Örneğin Samsun da yeterli portföye, restorana sahip olmadan Samsun piyasasına girmeleri hata bence. Yemek sepeti bile yeni yeni yayıldı çoğu şehire, önce alt yapılarını restoranlarını oturttular, hazır girdiler. Açıkçası çok profesyonelce gelmedi. Profesyonellikten kastım sadece site değil, işletme mantığıda...

Birde girişteki 19 Samsun mesela??? İlk oraya bakıyor insanlar doğal olarak sıkıysa bul Samsun'u  :) Zaman ve hız önemli  ;)

10 üzerinden
Kullanım kolaylığı: 2
Yaygınlık: 1
Bilinirlik ve güvenilirlik: 1?

cgr

Alıntı yapılan: Cheregi - 17 July 2012, 20:18:35
Güzel hoşta pek rekabet edebilecek gibi görünmüyor şimdilik, ilerde ne olur bilmem ama dediğim gibi insanlar ilk girdiklerinde, mesela şu anki haliyle zorlanırlarsa ya da aradıklarını bulamazlarsa bidaha girmezler. Örneğin Samsun da yeterli portföye, restorana sahip olmadan Samsun piyasasına girmeleri hata bence. Yemek sepeti bile yeni yeni yayıldı çoğu şehire, önce alt yapılarını restoranlarını oturttular, hazır girdiler. Açıkçası çok profesyonelce gelmedi.

Zaten Samsun'da portföyleri yok. Oluşturmak için çalışıyorlar. O yüzden biraz kararsızım...

Cheregi

Alıntı yapılan: cgr - 17 July 2012, 20:20:57
Zaten Samsun'da portföyleri yok. Oluşturmak için çalışıyorlar. O yüzden biraz kararsızım...

Sonuçta siteyi satın almayacağız, yazdıklarımın özeti çok ciddi, kalıcı, profesyonel bir firma gibi gelmedi bana. Tabi çalışanlarına iyi şartlar sunarlarsa orası başka.  ;)

cgr

Alıntı yapılan: Cheregi - 17 July 2012, 20:27:06
Sonuçta siteyi satın almayacağız, yazdıklarımın özeti çok ciddi, kalıcı, profesyonel bir firma gibi gelmedi bana. Tabi çalışanlarına iyi şartlar sunarlarsa orası başka.  ;)

Valla bakacağız işte... Kullananlar varsa, görüşlerini yazabilirse çok sevinirim...

buonanotte

Aynı iş teklifi bana da geldi açıkçası bende çok kararsızım.2006 da kurulmasına rağmen Ankarada bile doğru düzgün işletmeyle anlaşamamışlar. banda çok profosyonel gelmediler.

Serkan

Çağrı o işe de el atıp adamların zaten zor olan tutunabilme şanslarını imkansıza çevirme  : )

SametYılmaz55

adli sicil belgesi alırken ödenen 5 lira artık alınmayacakmış

FaTiH_HaN

Twitterda SamsunspoTT diye bir sayfa var saçma sapan şeyler yazıyor, 10 yaşında çocuk gibi paylaşımlar falan okudukça sinirlerim tepeme çıkıyor ya ordan burdan sallama haberleri duyumları yazıyor, kendi kendimizi rezil etme üzerine bir numarayız  :kafa:

GurbetciFanatik

Arkadaslar Allahin izniyle 26.08.2012 den 08.09.2012 e kadar Samsundayim.
Maclar ne zaman basliyor yada fikstür ne zaman cekiliyor haberi olan varmi ?.Insallah bari en azindan 1 macini görmek nasip olur bu sene.