Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

1 tanesi benim ilkokul arkadaşım.Hep 1 alırdı,zeka seviyesine uygun arkadaşlar bulmasına sevindim : )

cem

şaşırmadım sbknın basket maçındada samsun kümeye diye bağırmışlardı ..

amasra

kdc yi böyle düşünemiyorum  ;)

Ajan

Videoda görülen 2 kişiyi tanıyorum 2'side bahsi geçen istanbul takımını değil bir başka istanbul takımını tutuyor.

5trawberry

Sadri Şener, Gs ile dostluğumuz bitti demiş. :D

ulan Sadri ulan Sadri.

Serkan

kim la bu video'da ki zeka kanserleri ?

Desiqner

Yönetim kurulumuz toplandı.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulumuz, Sayın Fethi Eldemir Başkanlığı'nda bugün(14.07.2012) kulüp binasında  toplanmıştır. Toplantıda mevcut durum değerlendirilirken, kulübün acil sorunlarının çözümüne yönelik adımların ivedilikle atılması ve kongre sürecine kadar yoğun bir çalışma yapılarak oluşacak yeni yönetime kulübü en sağlıklı şekilde teslim edilebilmesinin sağlanması konuları  ele alınmıştır. Toplantıda ayrıca futbolcu görüşmelerini yürütülebilmesi için 4 Yönetim Kurulu Üyemizden komisyon oluşturulmuş ve fikir birliği içerisinde yapılması gereken tüm çalışmaların kararı alınmıştır. ( SO-NUN-DA )

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.

Samsunspor Yönetim Kurulu

CoRaqLi55

Arkadaşlar kombineler ne zaman çıkar bi bilgisi olan var mı ????

King1965

Süperligde 0 borç , Süperligden düsünce borcumuz kaç ?  35 Trilyondan fazla borcumuz oldugu soylenıyor dogrumu bu ?

Cheregi

Vodafone Trabzon Samsun arasındaki çekiş gücünü ölçüyor yeni reklamında. Ula ölçmeye gerek yok, bu itici memleketle Samsunum arasında ne çekim olabilir ki?  :o

ultrasamsun55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 14 July 2012, 09:48:35
View My Video
bunu nasıl samsunda yaparlar .

bu çocuklar kolpalık ve zaman geçirrmekten başka bişe yapmıyolar bunlar 56 lardan dışarı çıkamayan bebeler samsun bizim sokaklar bizim sorun yok

**KaR6**

SametYılmaz55

çok güzel olmuş gerçekten >l< özel olarak mı yaptırdın kardeşim yoksa aynısından toplu bir şekilde yapılacak mı?

**KaR6**

bi tane yaptırdım kendime, organizasyon olmayacak.. Yılda 1 yaptırıyorum kendime fikir ürettikce :)

SametYılmaz55

anladım hocam.süper olmuş gerçekten :ok