Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

ALİ55

Ben cok merak edıyorum sıvas ı yenıp lıgde kalsaydık budurumda oluncakmıydı ? insanları anlamıyorum koskoca samsunspor un düştüğü haller bakın birilerinin oyuncağı olmuş birileri geliyor bu başkan olcak deniyor oluyor sonra ben gidecem denılıp borç batağında klüp terkedılıyor kendı sırketlerınıde bu derece laçka yönetseler neolur o sırketlerde batar değilmi hobi midir samsunspor bazıları ıcın sanırım hobi ve hobi oldugu surecede kendı başına ayakda duramıyacak bır klüptür ne zaman tüzel kısılık olur kendı gelır kaynakları olur ozaman samsunspor kımseye muhtaç olmaz umarım bu klübü gerçek sevenler gelır başa renk aşkı memleket aşkı olanlar göreve talip olsunlar konuşulcak çok şey var ama bukadarda bile bile külüp küme düşürülmez görenün köy kılavuz ıstemezdı bu derece laçka bır sıstemde olacagıda bu neyse duzgun bır yonetımle tekrar super lıg e cıkar bu takım ama süper lıg e cıkıpda dört büyük klüp ıcın piyon olmakdansa bank asya da oynamayı tercıh ederım çıksan neolur lıge ne amacın var ne hedefın var düşmemek mı şampıyon luga oynamadıkca süper lıgde olsak neolur olmasak neolur dıger takımlar süperlıg dede neoluyor piyonlukdan başkaa ?Ğ????

samisos55

KIVANÇ ÖZPIÇAK::::::
PAZAR OLA HAYRL OLA ARKADAŞLAR
AMA İNANIN ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK....
HER AN BİR SÜPRİZ DE OLABİLİR..ALDIĞIM HABERLERE GÖRE..
O SÜPRİZ OLMAZSA ZATEN KAYYUMA KALMASIN DİYE SAMSUNSPOR, BÜYÜK KAPTAN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK.AMA UMARIM O DEDİĞİM SÜPRİZ GERÇEKLEŞECEK......

cem

Alıntı yapılan: samisos55 - 19 July 2012, 21:48:21
KIVANÇ ÖZPIÇAK::::::
PAZAR OLA HAYRL OLA ARKADAŞLAR
AMA İNANIN ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK....
HER AN BİR SÜPRİZ DE OLABİLİR..ALDIĞIM HABERLERE GÖRE..
O SÜPRİZ OLMAZSA ZATEN KAYYUMA KALMASIN DİYE SAMSUNSPOR, BÜYÜK KAPTAN ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK.AMA UMARIM O DEDİĞİM SÜPRİZ GERÇEKLEŞECEK......
balon haber olduğuna inanıyorum öyle bir süpriz olsa yansırdı bu formdaki arkadaşlara ve bizlere.....

Theofanis Gekas

sürpriz kazımsa aman olmasın öyle sürpriz

ahmetsefa55

benım ıcın bu saatten sonra tek sürpriz büyük başkanın geri dönmesi olur.

bu klüpte gerçekleşen başka hiçbirşeye şaşırmam.

Serkan

Alıntı yapılan: muhalif - 19 July 2012, 23:11:34
benım ıcın bu saatten sonra tek sürpriz büyük başkanın geri dönmesi olur.

bu klüpte gerçekleşen başka hiçbirşeye şaşırmam.

o zaman sen hiç sürpriz beklentisine girme : ) canım kardeşim benim   

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 19 July 2012, 23:14:02
o zaman sen hiç sürpriz beklentisine girme : ) canım kardeşim benim   
yok abi girmem.
bana martins de tesislere gidim ama beklentiye girmem  8)

Serkan

martins ve tesisler sercan ile bana özel bir durum : )

Levent ÖCAL

Erkut Tutu Aday

Bir süredir gizli bir şekilde liste hazırlıgı yapan Erkut Tutu'nun pazar günü kongrede Samsunspor Kulüp Başkanlıgına aday oldugu ögrenildi.

Samsunspor facebook sayfası

muzaffer4

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 20 July 2012, 09:32:40
Erkut Tutu Aday

Bir süredir gizli bir şekilde liste hazırlıgı yapan Erkut Tutu'nun pazar günü kongrede Samsunspor Kulüp Başkanlıgına aday oldugu ögrenildi.

Samsunspor facebook sayfası

alın size sürprizin kralı. ??? ??? ???

Levent ÖCAL

Erkut Tutu yu malum Galip bey! istiyordu, bildiğim kadarı ile Tutu nun adaylık için tek şartı Kazım Yılmaz yönetiminin borçlarının kendi yönetimini ilgilendirmeyecek olmasıydı. Sanırım şartı kabul edilmiş ki aday oluyor.

_SoN_

20 July 2012, 10:26:16 #326 Son düzenlenme: 20 July 2012, 10:31:42 Ahmet ÖZYER
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9595.315

yukardaki sayfada açıklanmış oradan devam edelim,bu konu kitlenebilir.

Kaynak:Haber Gazetesi
facebook.com/samsunsk

lucarelli

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 20 July 2012, 10:00:19
Erkut Tutu yu malum Galip bey! istiyordu, bildiğim kadarı ile Tutu nun adaylık için tek şartı Kazım Yılmaz yönetiminin borçlarının kendi yönetimini ilgilendirmeyecek olmasıydı. Sanırım şartı kabul edilmiş ki aday oluyor.

Erkut Tutu geçen yıl Galip yüzünden istifa etti.

Yunusemre55

Samsunspor'a hayırlı olsun da önemli değil ! .  samsunspor_x

_SoN_

Adam gibi takıma sahip çıkacak biri,takımı seven biri,futboldan anlayan biri aday olsunda varsın parası olmasın .