Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: burakbas - 12 July 2012, 00:12:25
olan binlerce kilometre deplasmanlara giden , yağmurda çamurda takımını destekleyen , son parasını bilete veren taraftarlarımıza oluyor..  :( :( :(

Kardeşim sana bir şey söyleyeyim mi, artık bu takımı abramoviç alsa yine de temkinli yaklaşırım bu saatten sonra. Yüzümüz gülmedi gitti. bana en çok koyan da samsunun çocuğu dediklerimiz kulübün içine etti.

Ollivanders

Lig Aralık'ta mı başlayacak ? Biz mi yanlış biliyoruz yoksa ? Kongre ertelenirse Temmuz'un 21-22 leri oluyor. Yani liglerin başlamasına 1 ay veya 1 aydan az kalıyor. Transfer ve sezon oncesi hazırlıgı nasıl yapmayı planlıyorlar anlayamıyorum. Yuh arkadas yuh!

babasamsunlu

sus selim.. büyüklerimizin bir bildiği vardır elbet..
hem sen Samsunsporu onlardan daha mı çok düşünüyorsun..
Töğbe töğğğğbeeee  :suslen: :suslen:

samuray

pes ya bu belirsizlikten bıktım usandım 15 gündür tatildleydim girmiyordum siteye belki yeni gelişmeler olmuştur diye giriyoruz eski hamam eski tas yazıklar olsun takımı bu hale geritenlere kazım yılmaz nerde verediiğin sözler niye bu kadar bekledin istifa etmek için daha erken etseydin takımın önünün açsaydın ya  :kafa: :kafa: :kafa:

Ayberk

Alıntı yapılan: samsunmania - 12 July 2012, 00:14:39
Kardeşim sana bir şey söyleyeyim mi, artık bu takımı abramoviç alsa yine de temkinli yaklaşırım bu saatten sonra. Yüzümüz gülmedi gitti. bana en çok koyan da samsunun çocuğu dediklerimiz kulübün içine etti.

Arap lazım Arap :(

s_uzunkaya

galip öztürk kıçını kurtarsa olurda o kendi canının derdinde şuan. zaten bu sonu hazırlamak için kazım la az uğraşmadı, yapmadığını bırakmadı. galip dışarda olsa çoktan abilik(!) yapardı zaten. geçen sene ben çok savunmuştum galipi, yok borsaya sokcak takımı maaf etcek diyen arkadaşlara karşı. nasıl başardı bilmiyorum kazım istemediki herhalde galiple papaz oldu ve en azından şirketleşemedik(!) ve borsa ya giremedik. beterin beteri var yani anlıycağamız, Allah tan en azından şirket değiliz kendi halimizde veresiyeyle tükkanını işleten bakkal konumundayız.
anlayamadığım tek şey kazım neden sessizliğimizi bozacağaz diye demeçler veririken tff uefa kararları aleyhimize olduktan sonra birden bire iyice sessizliğe gömüldü ve başkanlıktan çekilceğini söyledide hiç mücadele etmeden çekip gitmeye kalktı.

baha55

bir sabah aniden bütün şirketlerine el konmasından korkuyor olabilir....anlayan anladı...

HoliganSamSunLu

samsunspor yönetimsiz kalmaz da çok geç kalıyoruz belirsizlik insanı kahrediyor.

_SoN_

Çok geç kalındı çoook .

Gitmiyor ki şu üzerimizden kara bulut .

samuray

ee bu pazar kongrede çoğunluk sağlanamassa 1 hafta dahamı ertelenecek kongre ulan nalet olsun bu takımı bu hale getirenlere  >:( :kafa:

samuray

bugünkü kongreden haber varmı yayın falan varmı radyo tv bilgisi olan

Tufan

aynen çıkmadım haber bekliyorum çoğunluk sağlandı mı kongrede olup telefondan giren birileri vardır yayın falan yok sanırım.

berusa55

Bugun kongre olacagina dair en ufak bir emare yok hicbir yerde. Anlasilan haftaya ertlenecek.

AntZ

15 July 2012, 14:20:03 #313 Son düzenlenme: 15 July 2012, 14:25:07 AntZ
2400 delegeden en az 1201 i olsun ki çoğunluk sağlansın, bu da mümkün görünmediği için bizden de kimse gitmemiş, bugün yapılma olasılığı yok.

yilmazselcuk55

AlıntıCanik Kültür Merkezinde saat 14.00' de başlaması gereken Samsunspor'un seçimli Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 22 Temmuz 2012 tarihine ertelendi.

SAMSUNSPOR' UN KADERİ BU

Samsunspor' un bu gün saat 14.00' de yapılması planlanan seçimli Olağanüstü Genel Kurulu çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi.

Çoğunluk sağlanamadığı Kulüp Müdürü Metin Koçer ve yanındaki diğer görevliler Fatih Doğruoğlu, Yeşim Ergüneş ve Taner Tiryaki tarafından tutanak altına alındı.

Çoğunluk sağlanamadığını  hatta salonun boş olduüunu gören taraftarlar "BİZ BÖYLE KADERE LAYIK DEĞİLİZ" dediler.

Taraftar bu duruma tepki göstererek basın açıklaması yatı.

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4251-samsunspor-samsunspor39-un-kaderi-bu.html