Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

lucarelli

Fethi Eldemir sağdan üçüncü kişdir. Sanırım plaketi o veriyor. (tam samsunspor yazısının üzerinde.)

doðan

Evet plaketi veren kişi ..
Ama şimdi telefonla bilgi aldım başkanlık konusunda bir talebi nin olmadığını ve düşünmediğini öğrendim ..tez çürüdü..
Fuat KÖKTAŞ  bir ekip hazırlıyor ama oluşumu bilmiyorum (bu konuda SAMSUNİ bilgi verebilir )
yeni isthbarat da ise Tanju ÇOLAK , kaptan ERCAN  ve bilumum eski futbolcularında bir ekip oluşturduklarının duyumunu aldım .. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

Serkan

Alıntı yapılan: doğan - 10 July 2012, 14:43:28
Evet plaketi veren kişi ..
Ama şimdi telefonla bilgi aldım başkanlık konusunda bir talebi nin olmadığını ve düşünmediğini öğrendim ..tez çürüdü..
Fuat KÖKTAŞ  bir ekip hazırlıyor ama oluşumu bilmiyorum (bu konuda SAMSUNİ bilgi verebilir )
yeni isthbarat da ise Tanju ÇOLAK , kaptan ERCAN  ve bilumum eski futbolcularında bir ekip oluşturduklarının duyumunu aldım .. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..

Alkolik hareket engellenemez diyorsun yani abi :)

doðan

Jnr.Serkan

Bu yönetim kadrosu her kazandığımız maç sonu sahanın ortasına çilingir sofrası kurar kafa çeker : )

cembaba

Tam hayalim ya. :) Teşekkürler Doğan Ağabey bilgi için.

Ollivanders

10 July 2012, 15:43:30 #291 Son düzenlenme: 10 July 2012, 16:43:14 Serpico
Şimdi bu kazım E.Tutu ya H.Tomac a verilen tepkiden daha fazlasını haketmiyor mu ? Nedir bu Samsun medyasindaki sessizlik. Susmanın bize birşey kazandirmayacagi belli. Her ne kadar sevmesem de en zor anlarimizda takımın basindalardi. Takımın en iyi anlarında başkanlığa oturanlar en kötü aninda kabuklarina cekilirlerdi. Nitekim oyle oldu. Allah razı olsun kazım. Sözünün erimissin.

Stoper

Yabancılara toplam 4.5 trilyon borç var imiş. Fuat Köktaş,sen yabancıların parasını öde,gerisine karışma demiş fakat Kazım Yılmaz kabul etmemiş.

Kazım Yılmaz'ın 14 trilyon alacağı var imiş.Fuat Köktaş,paranın bir kısmını alma mesela kulübe reklamını ver öyle karşıla demiş ama Kazım Yılmaz kabul etmemiş..

Fuat Köktaş'ın Ak parti il başkanı olması en büyük şansımız.Bu takımı yine Fuat Köktaş düzlüğe çıkaracak.Kazım Yılmaz Samsunspor tarihinin en beceriksiz başkanı olarak tarihe geçti.Bu adam için bile büyük başkan diye bağırıldı.Kimisi samimiyetine iyi niyetine inandı,kimisi kendi menfaati peşindeydi.Takımın içine ederek,kaçıp gitti.

Yunusemre55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 10 July 2012, 16:14:29
Yabancılara toplam 4.5 trilyon borç var imiş. Fuat Köktaş,sen yabancıların parasını öde,gerisine karışma demiş fakat Kazım Yılmaz kabul etmemiş.

Kazım Yılmaz'ın 14 trilyon alacağı var imiş.Fuat Köktaş,paranın bir kısmını alma mesela kulübe reklamını ver öyle karşıla demiş ama Kazım Yılmaz kabul etmemiş..

Fuat Köktaş'ın Ak parti il başkanı olması en büyük şansımız.Bu takımı yine Fuat Köktaş düzlüğe çıkaracak.Kazım Yılmaz Samsunspor tarihinin en beceriksiz başkanı olarak tarihe geçti.Bu adam için bile büyük başkan diye bağırıldı.Kimisi samimiyetine iyi niyetine inandı,kimisi kendi menfaati peşindeydi.Takımın içine ederek,kaçıp gitti.
Hep zaten ya futboldan anlamaz çekilirler yada para borcu vardır onları ödüyemezler ama bu yönetim kurulu bilmiyorlar kı bu takımın arkasında kocaman taraftar var bizden para istesinler seve seve veririz sorun değil ama yeter ki görevini bırakmasaydı başkan biraz da futboldan anlayıp teknik direktör ve futbolcu alsaydı. Yolu acık olsun ama bize hemen yeni başkan ve yeni teknik direktör lazım ondan sonra ise transferler gelir böyle iyi oldu hem takım yenilenmis olur

Shane_Falco

Henüz bir başkan adayı felan yok fakat şunu merak ediyorum bu pazar yapılacak toplantıda çoğunluk önemlimi yoksa çoğunluğa bakılmaksızın mı yapılıyor kongre ??

King1965

mehmet yılmaz

Pazar günü kongre olmayacakmış; öyle görünüyor. Bir hafta sonrasına çoğunluğa bakılmaksızın toplanır kongre...

Tanju Çolak, Ercan Kol vs. hiç bir şekilde gerçek değil, söz konusu bile değil.
Fuat Köktaş, Kazım Yılmaz'ın kesinlikle devam etmesini istiyor ama Yılmaz yan çiziyor.
Durum budur...

Theofanis Gekas

kazımın devamını istemek tam manasıyla denize düşen yılana sarılır mantığıdır  :)

jean

halk gazetesi galip ozturk sesleri diye yazi yazmis dogru olacagini sanmiyorum

samsunmania

Zaten Kazım da gelsin enkazı Galip devralsın havasında bence. Yine takımım üzerinden insanlar birbirini yiyiyor.