Olağanüstü Kongre Kararı Alındı

Başlatan berusa55, 03 June 2012, 18:45:59

« önceki - sonraki »

ngonge

Şu bölüm çok önemli bence:

Samsunspor düşmedi, düşürüldü dedim hep. Etkenler ise, takım içerisinde oldu.Kovduğum futbolcuları keşke erken gönderseymişim. Onlar takımı sabote etti. Oynamadılar. Dışarıdan da etkenler oldu. 'Samsunluyum' diye geçinenler, futbolculara 'oynama' dedi. 'Bırakın takım düşsün' dediler oyunculara. Petkoviç, Lazio ile anlaştı. Bu adamın kötü hoca olduğunu iddia edebilir misin? Bir futbolcu hocanın üzerine yürüdü. İstifa eden yöneticiler de hocaya dışarıda hakaretler etti. Bu iş böyle nasıl olacak? Aramızdan ayrılan yöneticiler, kulüpten alacakları olanları arayıp, "Kulübün şu bankada parası var. El koyun" dediler. Bizi sabote ettiler. Bizi ihbar ettiler. Daha neler neler anlatabilirim

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 02 July 2012, 18:34:24
Tamam Suat Çakır ve İsa Turan yanlış transferler yapmış bence Adnan Sezgin gelmeseydi transferler son güne bırakılmasaydı bu takım ligde kalırdı.

Adnan Sezgin gelmese M. Sarp, Ergün Teber gibi adamlar gelmeyecekti doğru ama Gekas gibi, Ertuğrul Taşkıran gibileri de gelmeyecekti, bence çok daha önce düşerdik o şekilde, diğer yandan bu kadar büyük borca da girmezdik.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ngonge - 02 July 2012, 19:19:29
Şu bölüm çok önemli bence:

Samsunspor düşmedi, düşürüldü dedim hep. Etkenler ise, takım içerisinde oldu.Kovduğum futbolcuları keşke erken gönderseymişim. Onlar takımı sabote etti. Oynamadılar. Dışarıdan da etkenler oldu. 'Samsunluyum' diye geçinenler, futbolculara 'oynama' dedi. 'Bırakın takım düşsün' dediler oyunculara. Petkoviç, Lazio ile anlaştı. Bu adamın kötü hoca olduğunu iddia edebilir misin? Bir futbolcu hocanın üzerine yürüdü. İstifa eden yöneticiler de hocaya dışarıda hakaretler etti. Bu iş böyle nasıl olacak? Aramızdan ayrılan yöneticiler, kulüpten alacakları olanları arayıp, "Kulübün şu bankada parası var. El koyun" dediler. Bizi sabote ettiler. Bizi ihbar ettiler. Daha neler neler anlatabilirim

Adnan Sezgin gelmese M. Sarp, Ergün Teber gibi adamlar gelmeyecekti doğru ama Gekas gibi, Ertuğrul Taşkıran gibileri de gelmeyecekti, bence çok daha önce düşerdik o şekilde, diğer yandan bu kadar büyük borca da girmezdik.

Gekas önceden konuşulan bir isimdi Menajer Ümit Gürsoy önermişti Petko izin verseydi sene başında alıcaklardı Ertuğrul'da haklısın.

yirmiuc

yine bir kaç gün kalıncaya kadar gelişme olmayacak heralde başkan adaylığı konusunda.

berusa55

AlıntıGörüşmeler ertelendi

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş arasında dün gerçekleşmesi beklenen son görüşme, bakanların Samsun'da olması nedeniyle pazartesi gününe ertelendi

Geçtiğimiz pazartesi günü bir araya gelen Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş arasındaki son görüşmenin dün gerçekleşmesi  bekleniyordu. Ancak Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Samsun'da olması nedeniyle bu görüşme gerçekleşmedi. Köktaş ile Ylımaz arasındaki son görüşmenin pazartesi gününe ertelendiği öğrenildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/gorusmeler-ertelendi/

Zaman kaybetmeye son gaz devam...  :(

babasamsunlu

zaman kaybı ve Samsunspor.. Son 8 yılın özeti...  :( :(

GençKozluklu

İyi de arkadaşlar hep olayların negatif algılıyoruz. Şehrimiz yaşanan bu felakt nedeniyle konsantrasyon bir miktar farklı noktalara kaymış durumda. Bu durumda bu kadarcık gecikme çok anlaşılır. Lütfen bu kadar da olayların hep olumsuz yönünü öne çıkarmayalım. Şahsen ben okurken dahi geriliyorum.

Olumlu bakış, olumsu sonuc getirir.

En azındna ben buna inanrım.

Teşekkürler.

FaTiH_HaN

Nedense bu süreçleri hep 2-3 ay gecikmeli yaşıyoruz, ligden düştüğümüz zaman Kazım Yılmaz bırakıyorum deyip gitseydi iyi kötü biri başkan seçilip çalışmalara başlanmıştı, bekledi bekledi ben yokum dedi sonra aday olabilirim dedi şimdide diğer takımlar transfer yaparken hala belirsiz bir bekleyiş var, aday mı olacan ol, olmican mı tamam yokum de son kararım bu de çekil, biraz daha beklersek aday olmaya niyeti olanlar bile zaman daraldığı için vazgeçecek. Yani bu kadar geç kaldıktan sonra abromoviç gelsede fayda etmez transferler takıma alışana kadar ilk yarı biter. Her işimiz yumurta dayandığı zaman mı olacak, kaderimiz bu galiba.

hacettepeli

Kazım Yılmaz'dan daha iyi bir aday yok sanırım en azından iyi niyetli ve dürüstlüğünü tartışamayız. Gecikmeli de olsa kulüp için hayırlısı neyse o olsun. Transfer olayları sonra düşünülecek şeyler bence ilk önce adam gibi bir yönetim oluşsun sonra transfer işi rayına oturur.

orhan

destekse destek olacagız diyorlar.bu saatten sonra kazım başkan yanlış yapıyor yalandan yere  kıvırmasın takımın zamanını çalıyor.her geçen saat kabus gibi daha niye beklenir anlamış değilim.artık somut birşeyler olması lazım.

_SoN_

yeni gelişmeler varmı , durum nedir .

Ekrem

Millet takımı kurdu kampa girdi bizde ne takım ne yönetim  :o

cembaba

Basın ve yayın organlarında yüksek sesle Kazım Yılmaz'ın kesinlikle aday olmayacağı konuşuluyor. Aday olmazsa olmasın şu saatten sonra. Bu taraftar hiç bir başkanına vermediği desteği, Kazım Yılmaz'a verdi. 2 defa seçim ertelendi. Transfer yok, hoca yok, para yok ve belki de transfer tahtası var. Taraftar senin için yürüdü. Yalnız kalsan da yanındayız dedi. Bu saatten sonra da destek verirsek, İsmail Başkan'a ihanet etmiş gibi görüyorum kendimi. Yıllarca siyasi ve bürokrasi olarak hiç bir destek almamış İsmail Uyanık'a ihanet olur. Fazla naz aşık usandırır misali ben bıktım bu mızmızlanmadan. Kazım Yılmaz, 2. Hasbi Menteşoğlu olma fırsatını elinin tersiyle itmiş olacak. Onu destekleyen herkese kazık atmış olacak. 2. Lig'e de düşse bırakmayacağım diyen Kazım Başkan'ın Mesut Bakkal'dan hiç bir farkı kalmayacak. Olan yine Samsunspor Taraftarına olacak.

Yine bize hüsran, yine bize hasret... :(

amasra

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 July 2012, 19:48:21
Basın ve yayın organlarında yüksek sesle Kazım Yılmaz'ın kesinlikle aday olmayacağı konuşuluyor. Aday olmazsa olmasın şu saatten sonra. Bu taraftar hiç bir başkanına vermediği desteği, Kazım Yılmaz'a verdi. 2 defa seçim ertelendi. Transfer yok, hoca yok, para yok ve belki de transfer tahtası var. Taraftar senin için yürüdü. Yalnız kalsan da yanındayız dedi. Bu saatten sonra da destek verirsek, İsmail Başkan'a ihanet etmiş gibi görüyorum kendimi. Yıllarca siyasi ve bürokrasi olarak hiç bir destek almamış İsmail Uyanık'a ihanet olur. Fazla naz aşık usandırır misali ben bıktım bu mızmızlanmadan. Kazım Yılmaz, 2. Hasbi Menteşoğlu olma fırsatını elinin tersiyle itmiş olacak. Onu destekleyen herkese kazık atmış olacak. 2. Lig'e de düşse bırakmayacağım diyen Kazım Başkan'ın Mesut Bakkal'dan hiç bir farkı kalmayacak. Olan yine Samsunspor Taraftarına olacak.

Yine bize hüsran, yine bize hasret... :(

cem kardeşim sana gelsin bu şarkı o zaman:((

Kayahan Acar - Yine bana esmer günler düştü Eyvah.HD

55.hakan

FAZLA BİRŞEY İSTEMİYORUM

Başkan Kazım Yılmaz,"Zaman daralıyor. Kimsede ses yok. Şehri yönetenler ve burada kazananlar birşey yapmazsa, ben tek başıma ne yapabilirim" dedi

BAŞKAN ÇOK  ISRARLI

Kırmızı-Beyazlılar'da iptal edilip ve yerine 15 Temmuz günü yenisinin yapılacağı Olağanüstü Genel Kurul'a az bir zaman kalmasına rağmen yönetim belirsizliği sürüyor.  Olağanüstü Genel Kurul sonrası AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile Başkan Kazım Yılmaz arasında başlatılan görüşmelerde de halen bir sonuça varılamadı. Görüşmelerden çıkan tek sonuç ise, maddi-manevi destek verilmediği sürece aday olmayacağını açıklayan Başkan Kazım Yılmaz bu konudaki ısrarı.

15 TEMMUZ'DA BİTMELİ

Zamanın kısaldığana dikkat çeken Başkan Kazım Yılmaz,"Transfer dönemi başladı. Biz halen havanda su dövüyoruz. Hocamız ve transfer edeceğimiz oyuncuların isimleri belli, sadece yönetim olarak sıkıntıdayız. Ben sözümdeyim, para verecek 10 işadamı çıksın adayım. Bunun dışında yokum. Şehri yönetenler, burada kazananlar birşey yapmazsa, ben tek başıma ne yapayım. Fazla birşey istemiyorum. Zaman daralıyor. 15 Temmuz'da kongre bitmeli, yoksa halimiz perişan" dedi.

Kaynak: http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=fazla-birsey-istemiyorum&exec=page&nid=426209

south_london

10 tane para verecek adam varsa bende adayım başkanlığa. tutturmuş 10 tane para verecek adam diye yaaa bırakın bu işleri. konuşacak çok şey varda neyse