Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

Bu nasıl bir hava böyle arkadaş. 2012'nin yarısını da geçtik aslında :) fırtına,yağmur, şimşek... 3u 1 arada mübarek.

cgr

Ve elektrikler gider...
Sanki etrafımda gazeteciler var, flaşları patlıyor. Resmen uyuyamıyorum arkadaş ışıktan. Hele bide elektrikler gitti ya. Izdirap...

amasra

son dakıka canik de  2 si cocuk 5 kişi hayatını kaybettı 2 kişide kayıp

sadece55

Samsun'da sel: 6 kişi can verdi
Samsun'da yoğun yağış sonrası meydana gelen sel felaketinde 2'si çocuk 6 kişi hayatını kaybetti..

http://www.ensonhaber.com/samsunda-sel-6-kisi-can-verdi-2012-07-04.html

lucarelli

04 July 2012, 10:16:34 #31189 Son düzenlenme: 04 July 2012, 10:24:36 lucarelli
Yapmış olmak için yapılan iş ancak böyle olur. Altyapı hazılrmadan koca koca apartmanları dikersen ne olması bekleniyorki. Hele bir de Samsun'daki yaz sağnağı ve arkasından gelen seli bilmeyen yoktur. Eminim bir çoğumuz babasının/dayısının/arkadşının su basan dükkanını temizlemiştir. Maalesef ülkemizde göz boyamak için altyapı yerine üst yapı tercih ediliyor. Aralarında adam gibi adamlar da vardır ama genel olarak berbat bir kurum TOK. TOKİ'den projelerin nasıl onaylatıldığı, oradaki çalışan mühendislerin ne kadar bilgili olduğu, TOKİ işlerinin nasıl yürüdüğü hakkında anlatabileceğim o kadar şey var ki.  :-X

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Edit:Aldığım bilgiye göre LOVELET de oldukça etkilenmiş.

Desiqner

Osman Genç Fox'a bağlandı.Barajdaki fazla sular atılmış.Baraj kapakları açıklamayacak dedi.

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: lucarelli - 04 July 2012, 10:16:34
Yapmış olmak için yapılan iş ancak böyle olur. Altyapı hazılrmadan koca koca apartmanları dikersen ne olması bekleniyorki. Hele bir de Samsun'daki yaz sağnağı ve arkasından gelen seli bilmeyen yoktur. Eminim bir çoğumuz babasının/dayısının/arkadşının su basan dükkanını temizlemiştir. Maalesef ülkemizde göz boyamak için altyapı yerine üst yapı tercih ediliyor. Aralarında adam gibi adamlar da vardır ama genel olarak berbat bir kurum TOK. TOKİ'den projelerin nasıl onaylatıldığı, oradaki çalışan mühendislerin ne kadar bilgili olduğu, TOKİ işlerinin nasıl yürüdüğü hakkında anlatabileceğim o kadar şey var ki.  :-X

Ölenlere Allah rahmet eylesin.

Edit:Aldığım bilgiye göre LOVELET de oldukça etkilenmiş.

Bulvar her selde etkileniyor Bulvar daha bir etkilenmiştir bence

Levent ÖCAL

Pilotlarımızın Cenazelerine Ulaşıldı

Suriye'nin vurduğu uçaktaki kayıp iki pilotun naaşları denizin dibinde tespit edildi.

Suriye'nin vurduğu uçaktaki kayıp iki pilotun naaşları denizin dibinde tespit edildi.

Genelkurmay'ın internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

''22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz'de, uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan ERTAN ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin Aksoy'un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz.''

Kaynak

5trawberry

1 Askerine karşılık 1000 filistinliyi bırakan, bomba yağdıran İsrail'e bakıyorum bir de, 2 askeri için ne yapacak Türkiye'ye..

Yazıklar olsun.

brigand

Alıntı yapılan: 5trawberry - 04 July 2012, 15:32:57
1 Askerine karşılık 1000 filistinliyi bırakan, bomba yağdıran İsrail'e bakıyorum bir de, 2 askeri için ne yapacak Türkiye'ye..

Yazıklar olsun.

2 askeri derken. Bu ülkede her yıl 10'larca insan şehit düşüyor. Yıllardan beri ölen sivil ve asker vatandaş sayısını tutmuyoruz bile artık. Daha 10 yıl bile olmadı 50 km ötemizde 1.5 milyon müslüman kardeşimiz öldürüldü. israille bürokratlarının bindirilmediği gemide 9 tane masum vatandaş gönderildi. One minute denerek şekil yapıldı, göz boyandı. israille tüm bağlar koparıldı. Gözdağları notalar verildi ya hani. O  israille son 1 yılın dış ticaret bilançolarına bir bakınız.
Ben o 2 pilotumuz değersiz demiyorum. O insanlar kolay yetişmiyor. Ama bazı senaryoların devamı için 2 şehidi kullanmak büyük acizlik.
Başka bir olayın moral bozukuluğu içindeyken bunları irdelemenin şu anlık zamanı değil belki ama bazı şeylerin bu kadar aleni ilerlemesi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak beni çok üzüyor.

SAMSUNLU ORUMA 55

Mekanları cennet olsun.. Ayrıca 4 temmuz 2003'te Irakta Abd'li Askerler Bizim 11 Mehmetçiğimize Çuval Geçişinin üzerinden 9 yıl geçti.. O gün intikamımızın alınması lazımdı ama bu hükümette o yürek ne gezer..  :(

samsunum

Yeni sezonun ilk antrenmanı bugun yapıldı . Futbolcularmız sel felaketinde ölenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/4201-samsunspor-samsunspor-topbasi-yapti.html

twitter

kemal, zenke ve burak yolcu herhalde

saim55

var mı acaba öyle bir haber?

twitter

okumadım atladım ben.. katılacak yazmışlar
yinede şüpheliyim bu üçünden ben