Fuat Köktaş'tan Kazım Yılmaz'a Tam Destek

Başlatan mehmet yılmaz, 27 June 2012, 10:43:32

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Bende az önce atilla cebeci'yi aradım.. Kazım yılmaz aday olmayacak dedi.. İnşallah bi sürpriz gerçekleşirde aday olur kazım başkan.. ;)

yirmiuc

Alıntı yapılan: amasra - 29 June 2012, 14:12:20
adam olsa verdiği sözlerde dururdu herkez gidici samsunspor kalıcıdır

canımı sıkan adam olanın ağzından laf bi kere çıkar 3. ligede düşse cıkarmadan gıtmıcem dedi.

Şimdi adam aday olmadı diye sallıyormuş gibi olmasın ama,
İlk geldiğinde "samsunspor şirketleşecek, şeffaflaşacak" , "bu sezon ilk 5 daha sonraki sezonlarda şampiyonluğa oynayacağız vs. vs. " gibi saymakla bitiremeyeceğimiz şeyler de söyledi.

Kulübün ne kadar borcu var onu açıkla sevgili kazım yılmaz.

fındık

Alıntı yapılan: yirmiuc - 29 June 2012, 14:15:52
Şimdi adam aday olmadı diye sallıyormuş gibi olmasın ama,
İlk geldiğinde "samsunspor şirketleşecek, şeffaflaşacak" , "bu sezon ilk 5 daha sonraki sezonlarda şampiyonluğa oynayacağız vs. vs. " gibi saymakla bitiremeyeceğimiz şeyler de söyledi.

Kulübün ne kadar borcu var onu açıkla sevgili kazım yılmaz.

O Sözü ben Orduspor kulübü başkanı Nedim Türkmen den duydum gibi geldi :ok :evet:

Ollivanders

29 June 2012, 14:31:38 #78 Son düzenlenme: 29 June 2012, 14:36:26 Serpico
Fazla naz aşık usandirir diye boşuna dememişler. Hayırlısı olsun. Destek istedin destek verdiler neden sözünü tutamadin Kazım.Temlik koysana temlik koysana....

Cheregi

Bu Veysel i görünce bizim mahallenin delisi baya baya alim geliyor insana  :o

Ahmeti

Zorla güzellik olmaz
Bugün Fuat Köktaş'ın desteğini almak hem siyasilerin hemde işadamlarının desteğini almak demektir buna rağmen naz yapılıyor. Böyle davranarak Samsunspor'umuz küçük düşürülüyor ve buna hiçkimsenin hakkı yok.
Bugünkü kongre rezillikten başka birşey değildi Allah sonumuzu hayırlı etsin.

burakbas

tek bir sözüm var : " helal olsun Fuat Köktaş ! "

Kaya

Yeni il başkanı olmuş,birçok yığılmış işi olmasına rağmen SAMSUNSPOR için vaktini harcayan,çabalayan Fuat Köktaş'a kendi adıma teşekkür ediyorum. >l< >l<

cembaba

Bugüne kadar geldiğimiz süre içersinde kendisine en ufak laf söylemiyordum. Çünkü gerçekten destek görmedi. Fakat bugün geldiğimiz noktada bunun herkesin desteğini almasına rağmen, çocuk gibi mızmızlanması doğrusunu söylemek gerekirse hoş olmadı. Aksine bizim gibi onu seven insanları kendisine küstürmüş olacaktı. Kaçtı gitti denilecekti. Şimdi elinde bir fırsat var. İnşallah iyi değerlendirir. Fazla naz, aşık usandırır.

_SoN_

Samsun da memleketinde Kahraman olarak anılmak varken,sen kaçıp gitmeyi tercih ettin Kazım Başkan,yakışmadı sana .

FaTiH_HaN

Kazım Yılmaz'ın başkan olmamak adına ürettiği bahanelerin samimi olmadığını gördük ailesini sağlığını öne sürdü ilgi alaka görmemekten, destek bulamamaktan yakındı sonra ne oldu taraftar Kazım Yılmaz ile sonuna kadar sloganı altında yürüyüş düzenledi, Samsunda iktidar partisinin il başkanı destek verdi günlerce aday olması için işini gücünü bırakıp bu işle ilgilendi. Artık hiçbir bahanesi kalmamıştı ama bize sunduğu bahanelerin hiçbir samimiyeti yokmuş, küme düşmeseydik kalırdın, bu kadar basit, kaçtın gittin. Tokatlıoğluna salladığım için ben şu an utanıyorum. Tokatlıoğlu hakkındaki fikirlerim değişmesede, Kazım Yılmaz yönetiminden daha kötü olmayacağını düşünüyorum bu saatten sonra. Birde temlik koydur Kazım YILMAZ! tam olsun.

King1965

Kazım ''Yılma''z dedik ama boşa demişiz..  O kadar desteği gördü türkiye hala bu tavırları Bizleri sinir küpü etti.. ! :-X

emre__ss

Ekmeğe gitmemek için nazlanan evin küçük oğlu gibisin Kazım Yılmaz.

FaTiH_HaN

AlıntıSamsunspor' un lig' den düşmesi kesinleşmemişti.

Ama Kazım Yılmaz eveleyip geveliyordu.

''Sağlığım bozuldu'' dediği yazıyordu bir gazetede.

O, haberi okuyunca '' Takım düşerse bırakacak, bahanesini hazırlıyor'' dedim.

Konuştuğum çok kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu öğrendim.

Federasyon kararını açıklamakta gecikince de ''Başkan ne bekliyor'' diye yazmıştım hatırlarsınız.

Ben, sorunun parasal olmadığını düşünüyorum.

Sorun bence Başkanın egosuyla ilgili.

Kazım Yılmaz, Süper Lig'i biliyor sadece. O gücü gördü. Bank Asya 1. Lig takımının Başkanı olmak istemiyor.

Böyle düşünmeye beni iten sebep şudur:

Kazım Yılmaz'ın ayrıca bir desteğe ihtiyacı olmayacağıdır.

''Ben tek başıma yeterim'' demiştir. Başlangıçtaki tavrı buydu. Neden ayrıldı yönetimden 16 kişi. Giderlerken ne söylediler hatırlayın. ''Yönetimdeyiz ama hiç bir şeyden haberimiz olmuyor'' şeklindeydi. Dışlandıklarını bu nedenle istifa ettiklerini söylüyordu gidenler.

Kazım Yılmaz cephesinden bir yalanlama geldi mi bu suçlamalara.

Gelmedi.

Yılmaz'ın başkan seçildiği kongreyi hatırlayın, Samsunspor' un şirketleşmesi gerektiği söylenmiş, seçilecek yönetimin şirketleşmeyi hazırlayacağı ileri Dere yatağını bulur

Neden bu olsun isteniyordu?

Samsunspor başkan ve yönetim kurulu üyelerinin veya birilerinin vereceği paralara muhtaç olmasın, kulüp kendi yağıyla kavrulsun isteniyordu.

Şirketleşme fikrinin mimarları bugün nerede sorarım.

Mehmet Yazıcı da yazmış. ''Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak'' diye

Hiç sızlanma Başkan, bu sonucun doğmasında dahlin var. O bakımdan bırakmazsın. En azından şimdilik bunu yapamazsın. Sen Onurlu adamsın bilirim. Aldığın yerde bırakmalısın. sana yakışan budur.

Bırakırsan ne olur?

Bir problem yaşanır elbette.

Ama uzun sürmez bu durum. Samsunspor daha kötü günler de yaşadı.

Bir süre sarsıldı.

Sallandı ama yıkılmadı.

Dere akacağı yatağı mutlaka bulur.

Teşbihte hata olmaz gayya kuyusu bibi bir yerden çıkartıldı.

''Tam rahatladı'' derken sen geldin.

Sen gidersen yine sallanırız ama sanma sakın YIKILMAYIZ.

Bigün bırakacaksın elbet. Ama Samsun tarihinde BÜYÜK BAŞKAN olarak anılmak istiyorsan.

Nasıl bulduysan öyle bırak.

http://www.hedefhalk.com/root.vol?title=dere-yatagini-bulur&exec=page&nid=422800

Nasıl bulduysan öyle bırak!

Gorkem