Fuat Köktaş'tan Kazım Yılmaz'a Tam Destek

Başlatan mehmet yılmaz, 27 June 2012, 10:43:32

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Henüz linki düşmemiş ama Haber Gazetesi'nde de yazdığına göre artık açıklamakta fayda var.
Samsun Ak Parti İl Başkanı ve Samsunspor'umuzun eski başkanlarından Fuat Köktaş, "sadece destek istiyorum" diyen Kazım Yılmaz'a çok açık ve sağlam bir destek verdi. Haber metni bugünkü gazetede var, bir açıklama yapmış Köktaş ve Yılmaz'ın kesinlikle devam etmesini istediklerini, kendisine inandıklarını ve her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etmiş.

Dün yazdığım gün doğmadan neler doğar mesajında söyleyemediğim şey bu idi.
Hadise şudur;

Bugün Ak Parti il başkanlığı Samsun için bence en önemli koltuktur.
2006'dan itibaren Ali Akyüz, Adem Gney ve hele de Osman Çetinkaya gibi yetersiz, liyakatsız isimlerce işgal edilen o koltuğun Samsun ve Samsunspor'a neredeyse hiç bir faydası olmadı.
Ancak bu seçimde Fuat Köktaş kazanınca "tamam" dedik.
Ben Köktaş'ın Samsun ve Samsunsporluluğuna inanan bir isimim; kefil olurum.
Başkan seçilince henüz mazbatasını almamış olmasına rağmen aradık, görüşme isteğinde bulunduk.
Sağ olsun zaten normalde de ara ara sohbet eder, Samsunspor'u konuşurduk.
Yoğunluğuna rağmen hemen davet etti bizi.
Erdem başkan ve Mustafa ile birlikte gittik.
10 dakika diye gittik 1 saat oturduk. :)
Tek konu Samsunspor'du.
Bu sezona da çok hakimdi Başkan.
Epey konuştuk.

Artık top Kazım Başkanda. Bence hiç bir mazereti kalmamıştır bu saatten sonra.
Devam edeceğine inanıyorum.

Bu arada Fuat Köktaş, Samsunspor'un zor günlerinde kendi partisinden olan Adem Bektaş, Süleyman Kaldırım, Y. Ziya Yılmaz gbi belediye başkanlarına rest çekmiş bir isimdi. O kongrelere gelenler neler dediğini çok iyi bilir. Hatta kendisine o dönem söylediği iki sözü hatırlattım;

- Bir tercih yapan yöneticiler Samsunspor'u kaderine terk edeceklerine oturdukları o koltukları terk etsinler!

- Samsun'un geleceğiyle ilgili plan yapanlar eğer o planda Samsunspor'a yer vermiyorlarsa yanlış yapıyorlar...

Her ikisini de hatırladığını söyledi ve gereğini de yaptı sağ olsun....

Durum budur arkadaşlar.
ss.biz olarak sizler adına, Samsunspor taraftarı adına önemli bir bağlantıyı sağladığımızı düşündük ve sizlerle paylaşalım istedik.

İnşallah hayırlı olur.

twitter

ahmetsefa55

Helal olsun size ve fuat koktasa.sira kazim yilmazda

Serkan

Samsun cephe savaşıyor laf değil icraat üretiyor...! ayık olsun herkes.

lucarelli

Kazım başkan'a gelebilecek en büyük desteklerden biri. İnşallah kongrede tekrar aday olur. Güçlü bir yönetimle bizi iyi yerlere taşır.

amasra

a grup b grup kazım yılmazı istemektede de c grup başından berı ıstemıyor zaten bu d e f gruplar neden ister anlamış değilim ya da neden kazım yılmazı taraftar grupları istiyor tamamen duygusalmı yoksa gönül verdiği içinmi?

samet_55

kazım başkanı ikna eder fuat köktaş inşallah.

diocid

Siyasi kimliklerin, Samsunspor'umuza verecekleri alacaklarından azdır diye düşünüyorum, bu gün a partisi yarın b partisi, bu işin sonu yok. Benim gönlüm hiç bir siyasinin parti kimliğini masada görmek istemiyor.

usare

Rüzgardan faydalanmak lazım arkadaşlar, eskişehiri unakıtan buralara getirdi, mersini, kasımpaşayı,orduyu, trabzonu... Bunların hepsine siyasi destek var. Biz de isteriz siyasi desteksiz devam edelim ama şu anda kendi kendimize olmuyor bu işler.

emre__ss

Top sende Kazım baskan at artık şu golü.

Edit:sitemizin büyüklerine minnettarız efenim.

maraton

Alıntı yapılan: amasra - 27 June 2012, 11:17:37
a grup b grup kazım yılmazı istemektede de c grup başından berı ıstemıyor zaten bu d e f gruplar neden ister anlamış değilim ya da neden kazım yılmazı taraftar grupları istiyor tamamen duygusalmı yoksa gönül verdiği içinmi?

bu dili bilen var mı !?! :-X

berusa55

Osman Çetinkaya gibi Samsunspor'umuzun S'sini dillendirmeye korkanlardan sonra sadece bu açıklama bile ilaç gibi geldi bizlere. Umarız Kazım başkan bu sese, bu çağrıya kulak verir. Çünkü açıklamayı çok samimi buluyorum.

Emeği geçenlere de teşekkürler.  :ok

mehmet yılmaz

Alıntıhttp://www.habergazetesi.com.tr/sondakika/baskan-yilmaz-devam-etmeli/

Başkan Yılmaz devam etmeli

AK Parti İl Başkanı ve eski Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, Kırmızı- Beyazlıların gündemini yakından takip ettiğini belirtti. Köktaş, Başkan Kazım Yılmaz'ın görevine kesinlikle devam etmesi gerektiğinin altını çizdi

Eski Samsunspor başkanlarından, AK Parti İl Başkanı Fuat Kökta, Kazım Yılmaz'ın görevine devam etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Köktaş, "Takımın gündemini yakından takip ediyorum. Kesinlikle 2012-2013 sezonu öncesi mevcut Başkan Kazım yılmaz'ın görevini sürdürmesi gerekiyor. Çünkü şu anda takımı, en iyi bilen kendisidir. Başkan Yılmaz tarafından, sezon öncesi planlaması yapılıp, kamp ve transfer çalışmaları netleştirilip, takım yeni sezona hazırlanmalıdır. Başkan Yılmaz'ın da ayrıca bu takımı yeniden Süper Lig'e çıkaracak vizyonu vardır" diye konuştu.

Haber Gazetesi - 27 Haziran 2012, Çarşamba

55.hakan

İnşallah işe yarar ama Kazım Başkan'ın artık bahanesi kalmadı.Sayılı gün kaldı ayrıca.

_SoN_

desteklerin artmasını bekliyoruz,ama bu destek gerçekten çok önemli,Kazım başkan devam etmeli ve birdaha böylşe bırakacam falan dememeli :)