Fuat Köktaş'tan Kazım Yılmaz'a Tam Destek

Başlatan mehmet yılmaz, 27 June 2012, 10:43:32

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Artık bahane falan kalmadı Kazım Başkan destekse destek, taraftar yürüdü senin için, ak parti il başkanıda açık ve samimi olarak düşüncelerini söyledi artık top sende.

burakbas

BigBadMama5552

İnşallah Fuat Köktaş'ın desteğinin sonucu olumlu olur...Helal olsun gerçekten de.

samisos55

Köktaş, koltuğu devraldı. "Kazım Yılmaz göreve devam edecek" dedi.
27 Haziran 2012 Çarşamba 15:27

AK Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreni ile İl Başkanı Fuat Köktaş görevi eski başkan Osman Çetinkaya'dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, eski il başkanı Çetinkaya'nın söylemiş olduğu 17+1 hedefi yerine getirmek için yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Devir teslim töreninde Samsunspor ile ilgili de konuşan Başkan Köktaş, Samsunspor başkanlığına aday olmayacağını söyleyen Kazım yılmaz ile görüşeceğini açıkladı.

Köktaş, bir dönem Samsunspor Başkanlığı yaptığını da hatırlatarak, "Kazım Yılmaz başkanımızla görüşüp kendisini tekrar aday olması konusunda ikna edeceğim. Samsunspor hepimizindir. Bizlerde kendisine bu konuda greeken desteği vereceğiz. Başkan Yılmaz, Samsunspor'un başında kalmalıdır" dedi.

Sioux

Alıntı
Köktaş, bir dönem Samsunspor Başkanlığı yaptığını da hatırlatarak, "Kazım Yılmaz başkanımızla görüşüp kendisini tekrar aday olması konusunda ikna edeceğim. Samsunspor hepimizindir. Bizlerde kendisine bu konuda greeken desteği vereceğiz. Başkan Yılmaz, Samsunspor'un başında kalmalıdır" dedi.

Fuat Köktaş, Samsunsporluluğunun ve adamlığın gereğini yapmıştır, bakalım Kazım Yılmaz da aynı duruşu sergileyebilecek mi? Bahane kalmadı artık.

Ahmeti

Fuat Köktaş bugün Kazım Yılmaz ile bir toplantı yapacakmış ve büyük ihtimal başkanlığa devam edecekmiş.

Ayrıca dünkü TFF Toplantısında Bank Asya 1. Lig , Süper Lig takımların başkanları ile Demirören'inde Kazım Yılmaz'a başkanlığa devam etmesi konusunda baskı yaptıkları öğrenildi.

Desiqner

seydo55

Fuat Köktaş helal olsunu hak ediyor kesinlikle ama yapması gerekeni yaptığı için pekte önemli değil benim için burada takdire şayan birisi yada birileri varsa onlarda bu zemini hazırlayanlardır Mehmet abi,Maraton başkan ve kar6 size binlerce kez teşekkür binlerce kez helal olsun.

Stoper

Osman Çetinkaya Bafra'da kendi eşini ve kayınpederini delege gösterdi. Vezirköprü'de kardeşini delege yaptı. O.Ç'nin(Osman Çetinkaya)yerine Fuat Köktaş gibi Samsunspor'u dilinden düşürmeyen birisinin Ak parti il başkanı olmasına sevindim.O.Ç başkanlığa devam etse idi , bütün akrabalarını partiye sokacaktı sanırım.

Shane_Falco

Fuat Köktaş kendi başkanlık dönemindede oldukça zor dönemler geçirmişti.Yinede bütün zorluklara rağmen düşük bütçeyle iyi bir takım kurmuştu.Her işi düzenli güzel bir şekilde yapmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam Murat Yıldırım,Oktay Delibalta gibi oyuncular Fuat Köktaş başkanken transfer edilmişti.Samsunspor başkanlığının ne denli zor bi iş olduğunu kendiside çok iyi bilir.Bu yüzden Kazım başkanı desteksiz bırakmayacaktır onun arkasında olacaktır her daim...

emre__ss

İnsan ufak bir kıvılcım görse bile umutlanıyor.Allah'ım umutlandırıp utandırmasın...

FaTiH_HaN

İsmail Başkandan sonra Samsunspor yönetim olarak en şeffaf dönemini Fuat Köktaş döneminde yaşadı, ak parti il başkanlığına da tam zamanında geldi, videodaki açıklamaya bakılırsa ikna etmiş gibi duruyor Kazım Başkanı. Bu ortamın oluşmasına zemin hazırlayıp Samsunspora büyük katkı sağlayan abilerimize teşekkür ederim. Çok yerinde bir hamleydi Fuat Köktaş ile görüşmek.

brigand

Siyasetin bu kadar sporun içine girmesini içim kaldırmıyor ama şuan ki şartlar da eyvallah demekten başka çaremiz yok. Çünkü o sürekli kızdığımız çevreler bizi çaresizliğe ittiler. Fuat Köktaş gerekeni yapmıştır. Kazım Yılmaz' ın da gerekeni yapması lazımdır. Bu takım için bu camia için çok çaba sarf eden insanlar var. Onlara gerçekten de yürekten teşekkür etmek gerek. Ancak bizim bazı şeyleri oturtmak için çalışmamız gerek. Çünkü sürekli birilerinin ağzına bakmak artık iyice basitleştiriyor herşeyi. İnşallah bundan sonra ileriye doğru gideriz.

sadece55

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 28 June 2012, 12:44:40
İsmail Başkandan sonra Samsunspor yönetim olarak en şeffaf dönemini Fuat Köktaş döneminde yaşadı, ak parti il başkanlığına da tam zamanında geldi, videodaki açıklamaya bakılırsa ikna etmiş gibi duruyor Kazım Başkanı. Bu ortamın oluşmasına zemin hazırlayıp Samsunspora büyük katkı sağlayan abilerimize teşekkür ederim. Çok yerinde bir hamleydi Fuat Köktaş ile görüşmek.

İsmail Başkanın Sportif başarılar açısından çok iyi bir dönem olduğuna ben de katılıyorum ama Şeffaflık yönünden o günler de bence hiç masum değildi.Hala o günlerin acıları çıkmakta

cembaba

AlıntıYILMAZA BASKI

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaza yeniden aday olması yönünde baskılar sürüyor. Taraftarlar ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaşın ardından dün de Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig kulüpleri ile SAMSEV de Başkan Yılmaza dön çağrısı yaptı

Kırmızı- Beyazlılarda yarınki genel kurulda aday olmayacağı açıklayan Başkan Kazım Yılmaz'a destek çığ gibi büyüyor. Binlerce taraftarın yürüyüşü ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ı, Yılmaz'ın geri dönmesi yönündeki açıklamalarıda yenileri eklendi. Ankara'da Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nda bulunan Başkan Kazım Yılmaz'dan, eski TFF Başkanı Haluk Ulusoy dahil birçok Spor Toto Süper Lig ve Bank Asya 1. Ligi kulübü başkanları görevine devam etmesini istedi. Bu gelişmenin ardından ise Samsun, Spor, Eğitim ve Tanıtım Vakfı da, Yılmaz'ın geri dönmesi yönünde açıklama yayınladı. Açıklamada, "Başkan Kazım Yılmaz'ın biriken sportif tecrübesi ve başarılı iş adamı kimliğiyle Samsunspor'u yeniden Süper Lig'e çıkaracağına inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/yilmaza-baski