Kazım Yılmaz Görevi Bıraktı

Başlatan yilmazselcuk55, 20 June 2012, 11:02:19

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

***....

BEN SÖZDÜM KARDEŞİM RAHAT OL...  :evet:

ibo055

yok sövmeye deymez bu şerefsizlere :x((

karma55

biz gelen giden başkana sövelim samsunsporun paralarını antalyada harcayanıda övelim.

SAMSUNLU ORUMA 55

Daha samsunspor kelimesini doğru yazamıyo bundan nasıl başkan olacak.. :( Ya sabır.. :kafa:

samsunum

jean

baskansiz kalacagina iyidir onemlii olan elimizdeki topculari kacirmamak

red_white

Samsunspor bir marka adıdır!!  Samsun spor diye birşey yok!! Başkan adayının ilk olarak Samsunspor adını tanıması anlaması lazım... Yerel basından bir haber okuyorum Samsun spor diye başlıyor yahu arkadaş siz özürlümüsünüz!!! Samsunspor  bütün olarak bir markadır.  :kafa:

Ahmeti

Daha önce haberi çıkmıştı inkar etmişti diye biliyorum anlaşıldıki destek yerine köstek olanlardan Samsunspor'umuz yenildildiğinde biz kahrolurken sevinenlerden biride senmişmin.
Şimdi tutmuşsun gazel havası okuyorsun onuda becerebilsen bari hertarafı maşallah şapur şupur yalamışsın. Halbuki bu saydığın isimler en başta yarıyolda bırakacak kişiler. O yüzden söylediğin yalana önce kendin inan.

Siz ve sizin gibiler çekin kirli ellerinizi Samsunspor'umuzun üzerinden başımıza ne geldiyse sizin gibiler yüzünden geldi. Samsunspor kimsenin ne yap boz oyuncağı nede reklam aracı.

Kodalak

ya takıldığımız şeye bakın,tamam belki yazanın hatasıdır,nerden biliyorsunuz o mu yazdı,adamın işi gücü yok o metni mi yazacak,biz SAMSUNSPOR'umuza katkısı olurmu  ona bakalım,

Serkan

Alıntı yapılan: Kodalak - 21 June 2012, 16:06:29
ya takıldığımız şeye bakın,tamam belki yazanın hatasıdır,nerden biliyorsunuz o mu yazdı,adamın işi gücü yok o metni mi yazacak,biz SAMSUNSPOR'umuza katkısı olurmu  ona bakalım,

Önce Samsunspor yazmayı öğrenecek sonra Başkan adayı olacak; Metni onun yazıp yazmaması önemli değil basın açıklaması olarak medya'ya dağıttığı belgede yazılımına dikkat etmiyorsa o adam Samsunspor için değil reklam için oradadır..

Kaya

Bazı şeyler çok açık değil mi ?

Başbakanımız!! ve Spor Bakanımız!! diyerek kimin yürü arkandayız dediği ortada..

Kazım Yılmaz'a bırak,devam etme baskısı yapan zihniyetin öne sürdüğü bir isim işte Tokatlıoğlu..

Kırk yılda bir düzene çomak sokan,tek başına bütün yükü sırtlayan birisi çıktı onu da baskı ve tehditler ile saf dışı ettiler.Kazım Yılmaz'ı başarısızlık ile yok edebilirlerdi ve başardılar.Takımın küme düşmesinden  bu güçlerin sorumlu olduğuna daha da inanıyorum.Sivas'ı yenememek,Hüseyin Göçek adisinin son maça tekrar verilmesi,benim için hayal değil gerçek artık...

FaTiH_HaN

suat kılıç çek artık elini Samsunsporun üzerinden çık git artık bak işine gücüne da, feneri koru şikecileri serbest bırak bu saatten sonra umrumuzda değil ama bırak Samsunsporun yakasını yeter da.

red_white

Burası siyaset meydanı değil tokatlıoğlu a partiye b partiye bakana neden teşekkür ediyorsun hayırdır demezlermi adama?

5trawberry

Samsunsporla alakası olmayan bu adam  aday , gerekli çogunluk sağlanırsa ve yarın seçilirse ne olacak?

deli 55

vay anasını satayım kimlere kalıoz yaa. :kafa: