Kazım Yılmaz Görevi Bıraktı

Başlatan yilmazselcuk55, 20 June 2012, 11:02:19

« önceki - sonraki »

atakan

başkan boyundan büyük işlere kalkışma bundan sonra.ticaret adamıysan ticaret yap.
sen konuşuyosunda bende gecen seneye kadar senın esamenı duymadım samsunsporumla.
delikanlı adam geri vites yapmaz.laf ağızdan bikere çıkar.

bluegreen55

İlk devre sonundan itibaren şike soruşturması ile ilgili tavırlarından dolayı hükümet tarafından olayı kapatmak üzere görevlendirildiğini çeşitli konularda  ve zamanlarda yazdım. Görevini başarıyla tamamladı, Hükümet, Demirören ve Aziz başkanı artık ona gereğini yapar.
Gelsin ihaleler.
Olan yine bize oldu...

burakbas

neler neler duyuyoruz be ......

şimdi de herkes KAZIM YILMAZ ın bilinmeyen yönlerini yazıyor, yok şöyle yok böyle...

aferin size !  :ok

doðan

Alıntı yapılan: de_brk7 - 20 June 2012, 19:38:59
neler neler duyuyoruz be ......

şimdi de herkes KAZIM YILMAZ ın bilinmeyen yönlerini yazıyor, yok şöyle yok böyle...

aferin size !  :ok

Aferin de aldik ...

holigan5565

Samsun şehrindeki Samsunspor düşmanları biz burada olduğumuz sürece asla kazanamayacaksınız.Samsunsporu bitiremiceksiniz.Başkan Kazım Yılmazı tehdip edip kaçırsanızda hergün kulübe haciz göndersenizde bu takımı düşürmek için her türlü oyunu oynasınızda Samsunsporun bütün gelir kaynaklarına el koysanızda herkes kaçsada biz buradayız.Çünkü biz Samsunludan da öte SAMSUNSPORLUYUZ.

5trawberry

Açıklamasını izledim şimdi. Yüreği sızlıyor başkanın, istemeye istemeye bırakıyor.
5-10 değil, sadece bir kişi adam gibi destek olsa, ben arkandayım dese, işin idari yönünde koşuşturmaya varım dese, cebinden harcamaya yine razı olacak.
Taraftar varlığını hissettirse, yine düşünecek.
Tribünde zıplayan, taraftarıyla arkadaş gibi olan başkan, çocuklar gibi neşeli olan başkan..
Biz kimseden para görmedik başkan,üstelik sevgi de görmedik.
Yalvardığımız adamlar, yüzümüze bile bakmaz oldu,stadın yolunu unutur oldular..

Böyle bir başkanın bırakmasına kimin gönlü razı olur.

burakbas

Alıntı yapılan: doğan - 20 June 2012, 19:50:08
Aferin de aldik ...

abi bir üstteki mesaja idi sitemim... bu kardeşin sana böyle birşey der mi ? :)

CurvaSs

20 June 2012, 20:26:38 #97 Son düzenlenme: 20 June 2012, 20:36:19 CurvaSs
video nerde acaba? link atabilir misiniz?

konuşmanın sonuna doğru baya kötü olmuş adam, ah be kazım başkan, kime kızalım...

kızacak çok kişi var ama kızılacak ilk adam sen değilsin...

emre__ss

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=326

Açıklamayı okuyunca insan gerçekten üzülüyor.Hatalar elbette var ama ben kendi adıma kızamıyorum  :(
Ama neden bu kadar geç kaldın be adam madem bırakacaktın önceden bırak  :(

elexir

Şehir dışında yaşayan bir insan olarak bir türlü anlam veremiyorum, ne istiyorlar bu takımdan, neden baltalanıyor ne çıkar edde ediyorlar takımın bu hale gelmesinden kafam basmıyor!!!!

buonanotte

Bırakmasına zerre kadar kızmıyorum.Sadece bizi bu kadar neden oyaladın be adam madem bırakacaksın 1 ay önceden de bırakabilirdin.
Bunca hataya rağmen senin arkanda olduk.Biraz daha savaşmalıydın.

twitter

spor55'i izliyorum yine kafam bozuldu

bi takim hep mi yanlis olur

amasra

kazım yılmaz neden gec kaldı sorusuna desteği göremedi vurguladığı nokta başkanda var versın mantığı bu vıdeodan sonra kızamıyorum trabzon deplesmanında beraber o yağmurun altında ıslandığımız kalacak aklımızda hayırlısı olsun

mimar55

Mesut hoca ne demisti dussek bile takimin basindayim peki ne yapti dustugumuzun gecesinde birakti gitti kazim baskan ne soylemisti ben hatirlamiyorum. Peki kazim baskan ne demisti aldigim yerde birakacam ne yapti logler tescil edildiginde birakti. Simdi birazda gecmise bakalim kimler ne dedi ne yapti
1 adnan olmez
2 yusuf ziya yilmaz
3 galip ozturk
Daha yazacaktim ama yazsam ne yazar zaten burdaki herkes biliyor bunlari yapacak birsey yok onumuzdeki maclara bakacaz. Kazim baskan icin diyecek birsey yok yaptiklari icin allah razi olsun sozunde dursaydi iyiydi ama nankorluk yapmacagim ben kendi adima super ligte aldin bank asyada biraktin ama yalandan yere harcadigin paralar icin tesekkurler baskanim :o :(