Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Nasıl Şehire inme yasağı yahu

SSKLA

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 June 2012, 18:19:46
Nasıl Şehire inme yasağı yahu

Bunları kıtlıktan sonra bizim okula getirdiler.Daha yakın vakte kadar pek türkçeleri yoktu o yüzden ilk sene böyle bir kural koymuşlar.

BigBadMama5552

Somalili çocuk bile sadece Samsunsporlu vay anasını.  :ok  >l< Dergiden röportaj yapsalar süper olur diyecektim ama Türkçesi yokmuş. Samsun'daki İstanbul sempatizanlarına örnek olsun.

burakbas

anlamıyorum , ya burası SAMSUN ! takım da SAMSUNSPOR ! bizim takımımız .... bizimmmmm !

engel olmayın bir şey istemiyoruz ....

bıktık artık yeter !!!!

bize engel olan ne kadar yönetici , koltuk kuşu varsa .......  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

özkan

Samsun şehir yöneticileri birer trabzon yalakalarıdır.

burakbas

Alıntı yapılan: özkan - 15 June 2012, 18:37:21
Samsun şehir yöneticileri birer trabzon yalakalarıdır.

bazı illerde belediye başkanları ceplerinden para veriyor.... taraftarın halini hatrını soruyor ,neler neler...

onu zaten geçtik , istemeyiz de kalsın.......

ama engel olmayın be ; işte bu kahpeliktir....

SSKLA

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 15 June 2012, 18:33:09
Somalili çocuk bile sadece Samsunsporlu vay anasını.  :ok  >l< Dergiden röportaj yapsalar süper olur diyecektim ama Türkçesi yokmuş. Samsun'daki İstanbul sempatizanlarına örnek olsun.

yok şu an türkçesi gayet iyi dediğim 2-3 ay öncesi için.

özkan

BigBadMama5552

Yarın LYS'ye girecek Samsunsporlu abilerime ablalarıma başarılar bu arada.  :)

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 15 June 2012, 21:35:29
Yarın LYS'ye girecek Samsunsporlu abilerime ablalarıma başarılar bu arada.  :)
eyvallah kardeşim saolasın.

cembaba

Ferhat Kiraz Bursaspor'da... Çok üzüldüm şu transfere. O kadar izledik keşke alabilseydik.

SSKLA

Annem eğitimde iyi örnekler konferansında sunum yapmak için gittiği Trabzon'dan döndü ve ilk sorum trabzonda para harcadın mı sorunsuna şu cevabı aldım ;" O gıcık insanlara ne para kazandıracam be!".Büyüksün anne :)

amasra

Alıntı yapılan: Berkay Yelken - 16 June 2012, 10:36:48
Annem eğitimde iyi örnekler konferansında sunum yapmak için gittiği Trabzon'dan döndü ve ilk sorum trabzonda para harcadın mı sorunsuna şu cevabı aldım ;" O gıcık insanlara ne para kazandıracam be!".Büyüksün anne :)

büyüksün anne derken gene güldün demi!! :) :) :)

amasra

Yıldız Futbolcularımız Bursaspor'da!!!

U-19,U-17 ve U-16 liglerinde göstermiş olduğu başarılı performansla bir çok süper lig takımının dikkatini çeken U-16 takımımızın kaptanı Şahin Gizlenci ile Türkiye 2.si olan U-15 takımımızın başarılı kaptanı Enbiya Altun Bursaspor'a Transfer oldu.Şahin için Galatasaray,Antalyaspor,Gençlerbirliği ve Kayserispor, Enbiya için ise Beşiktaş,Boluspor,Gençlerbirliği ve Konya Şekerspor ile yapılan görüşmelerin ardından iki değerli oyuncumuz Bursaspor'a verilmiştir. Oyuncularımıza gelecek futbol yaşamlarında başarılar dileriz.

https://www.facebook.com/SamsunKadikoy

Desiqner

Bir varmış bir yokmuş..Samsunsporun transfer komitesi varmış bide gençleri izliyormuş.