Samsun - LOVELET AVM

Başlatan berusa55, 31 January 2011, 18:08:22

« önceki - sonraki »

engin55

8 HAZİRAN CUMA
13:30 TRIO
14:00 KARNAVAL EKIBI
14:30 RESMİ AÇILIŞ SEROMONİSİ
14:30 BANDO
14:00 - 19:00 ARASI PEDO ÇOCUK ETKİNLİK ARABASI
   PALYAÇO - MASKOT KARAKTER
   MÜZİK YAYINI
   LOLIPOP & BALON DAĞITIMI
14:30 - 15:00 ARASI
   BANDO GÖSTERİSİ
   DANS GÖSTERİSİ
   JONGLOR GÖSTERİSİ
   KUKLA TİYATROSU -
   JİMLASTİK TÜRKİYE ŞAMPİYONSI ÖZEL GÖSTERİ
   ÖZEL PERFORMANS - YETENEK SİZSİNİZ EKİBİ
   CANLI HEYKEL GÖSTERİSİ
   SİHİRBAZ SHOW -
16:00 KLASİK MÜZİK DİNLETİSİ
17:00 ODA KORO GRUBU - 14 KİŞİLİK KONSER
19:30 GÖKYÜZÜ TARAYICILARI İLE IŞIK SHOW
20:00 ZEYNEP BEKTAŞ KONSERİ
21:00 HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
21:30 ATİYE KONSERİ

berusa55

08 June 2012, 13:32:31 #241 Son düzenlenme: 08 June 2012, 13:42:29 berusa55
Çok yakında...  :ok

cembaba

Çok güzel olmuş.... :) Emeği geçen ve şirket sahibini durmadan teşvik eden siz değerli üyelerimizle ne kadar gurur duysak az. Kendi adıma teşekkürü bir borç biliyorum. Allah razı olsun.

berusa55

08 June 2012, 16:31:15 #243 Son düzenlenme: 08 June 2012, 16:34:50 berusa55
Hayırlı olsun...

BigBadMama5552

Vay bee amma kalabalık... ??? Millet yağmur çamur demeden gelmiş valla. İnşallah bir gün gezmek nasip olur.

Ayberk

Bugün gittik gördük, Samsun'umuza güzel bir mekan kazandırılmış oldu hakikaten çok güzel bir yer. Store'umuzu gördüm daha da mutlu oldum emeği geçenlere tekrar tekrar teşekkür ederim kendi adıma. Sıra şimdi içini kaliteli ürünlerle doldurmakta ve biz taraftarların da oraya ilgi göstermesinde.

ChucKeR

indirim var mı indirim :D teknosada falan açılışa binayen ucuza bişeyler kapatabilirmiyiz  :deli:

isa55

Gerçekten güzel bir yer olmuş. Storemiz en sonlarda ve üst katta ayırtılmış. Keşke alt katta ve girişe yakın olsaydı. Bu arada çocuklarında hoşuna gidecek etkinlikler var.

berusa55

Aslında store'umuz gayet iyi yerde. Çünkü insanların bir avm'de en çok uğradıkları mekanlar fast food bölümü ve elektro marketlerdir. Samsunstore da tam Teknosa Extra'nın yanı. Ayrıca bu avm'de insanlar en arkaya kadar gidiyor ne var diye merak edip. Sinema ve market kısmı da arka taraflarda  :ok

Ayberk

ki mukayese edilecekse diğer adı lazım değil mağazalarla edilmeli. birisi tam "altımızda" diğeri onun az ilerisinde. yer olarak hemen hemen aynı diyebiliriz. Yer olarak bence de iyi yerde ki bedavaya iyice kuytu köşeden de yer ayırılabilirdi o durumda bile şükrederdim. Şuanki duruma itiraz etmek olmaz. Bu vesileyle de yeniden emeği geçenlere yeniden ve yeniden teşekkür ediyorum >l< ::)

berusa55

Lovelet'e Ulaşım

Eğer Belediye Evleri'ne kadar otobüsle gelmişseniz buradan yürüme mesafesi 10 dk kadar hemen hemen...

Lovelet'e Giden Belediye Otobüsleri:

>40.HAT CUMHURİYET MEYDANI - TEKKEKÖY

Atatürk Kültür Merkezi / Fuar Caddesi /Liman Kavşağı / Gençlik Parkı /  Atatürk Bulvarı /
Cumhuriyet Meydanı / Yıldız Sineması / Shell / Belediye Evleri / Kirazlık / Kerimbey / Tekkeköy

>41.HAT ÇİNİK

Atatürk Kültür Merkezi / Fuar Caddesi /Liman Kavşağı / Gençlik Parkı /  Atatürk Bulvarı /
Cumhuriyet Meydanı / Yıldız Sineması / Shell / Belediye Evleri / Kirazlık / Kerimbey / Tekkeköy

>42.HAT BÜYÜKLÜ

Atatürk Kültür Merkezi / Fuar Caddesi / Liman Kavşağı / Gençlik Parkı / Atatürk Bulvarı / Cumhuriyet Meydanı / Yıldız Sineması / Shell / Belediye Evleri / Kirazlık / Kerimbey / Tekkeköy

>43. HAT CUMHURİYET MEYDANI - COSTAL- ÇINARLIK

Atatürk Kültür Merkezi / Fuar Caddesi /Liman Kavşağı / Gençlik Parkı / Atatürk Bulvarı /
Cumhuriyet Meydanı / Yıldız Sineması / Shell / Belediye Evleri / Kirazlık / Kerimbey /
Tekkeköy / Costal / Çınarlık

Kaynak

Mininüs Hatları:

>Kirazlık - Kerimbey - Organize Sanayi hattı
>Tekkeköy hattı

özkan

üst katta birde go kart pisti bulunmakta  >l<

ibrakadabra55

Beyler pazar günleri sakın gitmeyin bugün gittim bandırma vapurundan petrol ofisine kadar anayolların kenarı doluydu otoparkın dolu olması cabası içeri hiç giremedim gelmişken vatana gideyim dedim.

cembaba

Çok güzel olmakla beraber, insanların hafta sonu rahat geçirebileceği bir mekan. Şu an yeni olduğundan insanların ilgisini çekiyor. Yeşilyurt gibi ilgi azalınca daha rahat gezilecektir.

FaTiH_HaN

Ben bu kadar büyük olacağını bilmiyordum, hem çok büyük hemde açık alan çarşı tarzında falan çok güzel olmuş, storemizin yeride çok güzel, 4-5 tane kahve içme yeri var, beklentimin çok çok üzerinde bir çalışma olmuş, hayırlı olsun Samsunumuza, storede ve avm de emeği geçenlerin eline koluna sağlık  >l<