Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

twitter

kim izliyor bunlari ki yonetim mi talimat vermis

he oyleyse ne bekliyoruz dusmusuz

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: twitter - 22 May 2012, 21:19:48
kim izliyor bunlari ki yonetim mi talimat vermis

he oyleyse ne bekliyoruz dusmusuz

Bilmiyorum sadece izlendiklerini biliyorum.

poo_55

mehmet ali tunç                                                    T.D :Besim durmuş
                                                                                                    12:atilla                 17:hakan arslan
          adem      kemal       saffet   ( aytek)       erkan kaş                      13:ahmet görkem     18:hakan bayraktar
                                       cihan yılmaz                                              14:delhar                19:yasin avcı
           agbetu           murat yıldırım     rahman oğuz        kenan özer         15:mehmet uslu       20:burak çalık
                                        adem büyük                                               16:korhan öztürk     21:abdullah halman

Serkan

alırsın anıl yerine babayı adamı bedavaya sat takımı tek başına süper lig'e çıkarsın sonra anıl'ı iste anıl buraya gelirse adam değildir...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 22 May 2012, 21:01:03
Şuanki izlenilen oyuncular : Fırat Sezer , Anıl Taşdemir , Ahmet Cebe.
-Hoca olarak hiç bir şey henüz belli değil bence ilk önce hoca bulunmalı.

Scout'larımız çok iyi çalışıyor.Bu futbolcuları ben biliyorum pek fazla kişi tanımaz bunları hepsi 19-20'li yaşlarda büyük gelecek vaadeden genç yetenekler izlemeye devamm....

yirmiuc

Hem 1.lig hem süper lig takımları transfer anlaşmalarına başladı.
biz hala çok erken diyoruz.  zzzzz

isa55

Adem Büyük iş yapar. 139 maçta 62 gol.

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: isa55 - 24 May 2012, 00:27:25
Adem Büyük iş yapar. 139 maçta 62 gol.

Kasimpaşa ademi bonservisi ile aldıysa bırakmaz  kiralık ise manisaya dönecek manisada bırakmaz herif bank asyada fırtına gibi 2 senedir 

Lusage

Kasımpaşa Adem'i devre arasında bonservisiyle birlikte 750.000 liraya aldı.

_SoN_

İlk önce bizi süper lige çıkaracak,süper lig için takım kuracak seviyede olan bir hoca bulmamız lazım,gerisine biz değil o karar verir,nereye kim lazım aldırır.Önce hoca bulunmalı.

meas55

Dilaver Güçlü'yü tekrar almamiz lazim bu sene devre arasindan sonra Denizli de neler yaptiğini gördük. Petkovic'İn önemli kurbanlarindan bir tanesi sadece..

burakbas

o değil de İsveç liginde Hacken takımında forma giyen Waris harika bir topçu...  ::)

Ayberk

madem İsveç dedik, Jimmy Durmaz demeden olmaz ;)

atakumlu83

arkadaslar antalyaspordan eskı oyuncumu musa alınacakmıs

##kdc##

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 24 May 2012, 22:44:06
arkadaslar antalyaspordan eskı oyuncumu musa alınacakmıs

kardeş sen niye sadece transfer muhabbetlerinde var oluyosun??