Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Elazığsporlu

Bunu her fırsatta tokat gibi yüzüme çarpmaya mecbur musunuz bilmiyorum ama Bülent Uygun gelecek sezon düşünülerek takımın başına getirildi.

mimar55

Gelecek sezon derken super ligte mi demek istedin yani super ligte sikeci bir hocayla oynamak istiyoruz mu diyorsun anlamadim ama genede iyi sanslar ben diyordum zaten konya kasimpasa cikar tff nin o isine gelir diye sozumu yemem ama sizde bulent hocayi alip konusma hakkinizi verdiniz maden tff yanli bu iste sike var siz niye aldiniz o sikecilerden birini diye sormazlarmi adama neyse iyi sanslar yolunuz acik olsun...

celebi

elazizli kardeşim herkes sever burada gakkoşları elazığlıları ancak bülent hoca hususunda başınız çok ağrır süper ligde de tff 1. ligde de

brigand

04 May 2012, 15:57:17 #2523 Son düzenlenme: 04 May 2012, 17:15:53 brigand
Elazıpspor'a bir sempatim yok. Ama Bülent Uygun'u hiç ihtiyaçları yokken getirmeleri gerçekten düşündürüyor insanı. Süper Lig'e çıkınca diyorsun bence özellikle hazırlık kampında dikkat edin bütün harcamaları yaptırıp şike peşinden kaçmasın kulüpten. Başarılar.

cany

Tokat gibi çarpmayla ilgisi yok.elazığ'ı sevdiğimizden söylüyoz.asıl sizin tepki koymanız lazım.ama siz bilirsiniz tabi

berusa55

Alıntı yapılan: Elazığsporlu - 04 May 2012, 15:26:26
Bunu her fırsatta tokat gibi yüzüme çarpmaya mecbur musunuz bilmiyorum ama Bülent Uygun gelecek sezon düşünülerek takımın başına getirildi.

Dost acı söyler diye bir tabir vardır güzel kardeşim. Arkadaşların tepkilerini de o hesap olarak düşünmeni isterim.

bluegreen55

Şikede puan silme olayları konuşulmaya başlandıktan sonra puanı silinecek takımların üstdüzey performans göstermeye başlaması ve Samsunun Ankaragücünün fln çok dipte kalmasından sonra başkanın bir türlü önlemler almamasından fln rahatsız olarak şike olayını kapatma konusunda işbirliği içinde davranmış olabileceğini bizim puan silindikten sonrada puanı silinen takımların altında kalmamamıza yönelik pis kokuların geldiğini yazmıştım.
Ankaragücü ve Samsun puan silinsede düşecekleri için birşeye itirazları olmayacaktı.
Manisada puanı ilinecekler arasında olduğu için sorun olmayacaktı.
Ama son 10 maçtaki kaderimiz işin rengini değiştirdi.Puan silme durumunda ligde kalır duruma geldik.
Ve şimdide puan bile silmeden kapatmaya çalışıyorlar.

Sevgili başkanneden susuyorsun.. Bu olayı kapatmak için hertürlü işbirliğinde olmak üzere sözmü verdin..
Çık 2 kelime açıklama yap...

Bu olaylar yüzünden madur olduk.lige yeniçıkan bir takım olarak sıkışan maçlar vb. bizi kötü etkiledi.Bu işin cezasını bizçektik.camiamız puan silineceği yada şike yapanların düşürüleceği umuduyla beklemektedir fln filan etliye sütlüye dokunmasanda bişeyler söyle  artık...

Ya İsmail başkan kimseden umut yok sen bariçık 1-2 kanala açıklama yap...

mimar55

48 saat daha dolmadi mi yawww aciklayacaklardi en gec 48 saat sonra ben mi yanlis dinliyorum bunlar mi yalan konusuyor diyecem ayip olacak bu tff nin hepsi yalanci zaten

Lusage

Şu zamana kadar ne Kazım başkan ne Manisaspor başkanı ne de Ankaragücü başkanı çıkıp iki kelam etmedi. Ya da ben kaçırdım. Bu da demek oluyor ki bilmediğimiz birşeyler var. Demek ki Küme düşme olmayacağına dair bazı şeyler var. Yoksa neden konuşmasınlar. Benim aklım almıyor.

GurbetciFanatik

Gün gectikce benim ümidim azaliyor nedense.
Sanki Süper Lig hayal oldu insallah yanilirim.

erkutdem55

Boşverin çok düşünmeyin olursa olur olmazsa olmaz.Gideriz bank Asya'da efeler gibi destekleriz.Bu saatten sonra ben sonucu umursamıyorum.Yemin ediyorum Bank Asya'da çok daha fazla keyif aldım.Fener maçı hariç iğrenç,sıkıcı,boğucu ve tabii üzücü bir yıl oldu.Düşeriz,çıkarız,milletin ağzına laf olmaz,onları kirli tarihleriyle baş başa bırakırız.

samuray

ya harbi nerde bizim başkan nerde bizim yöneticilerimiz ya masanın altına saklandılarmı yia bi ortaya çıkın bi tepki verin susmayın artık yeter göz göre göre şikeye aı karıanlar kalırken bizmi düşecez ismali başkan sen bari çık ortaya eski başkan olarak  >:(

FaTiH_HaN

Şike sürecinde yaşanan olaylar, verilen kararlar, kelli felli adamların! çıkıp dansöz gibi kıvırmaları, tv programı yapanlarında bu olaylar vesilesiyle birilerinden nemalanarak, taraf tuttuğu bir ortamda futboldan soğumamak elde değil, bu kadar zor bir oyun değil bu, çok büyük paralar dönüyor olabilir ama hakkaten bu kadar zor değil, şike yapıldı mı, yapılmadı mı? Bu sorunun cevabını herkes biliyor bir Allahın kulu da çıkıp aga bu nedir demiyor en çokta Samsunsporumuzdan ses çıkmaması beni üzüyor, kümede kalmak adına değil bu çırpınış bu beklenti, şahsen tek istediğim Samsunspor başkanı olarak Kazım Yılmazın çıkıp çatır çatır konuşması, bugün buna sessiz kalırsak yarın bize yapılan haksızlıklara tek kelime etme hakkımız olmaz, Samsunspor için değil adalet için konuşması lazım Kazım Yılmaz'ın. He konuşursa ne değişir, sonuca etki eder mi? Çokta umrumda değil ama istiyorumki Samsunsporumuz adalet namına iki kelam etsin bir hadis var 'Sizden kim bir kötülük görürse, önce eliyle düzeltsin, buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin. Buna da gücü yetmezse, içinden buğzetsin/muhalefet etsin/gönlünden imanî tepkisini koysun. Fakat bu gönülden tepki de imanın en zayıf halidir.' Bizim elimizle düzeltebilecek gücümüz yoksa da dilimizle bir şeyler söylemeliyiz, bu şekilde sessiz kalınması benim çok zoruma gidiyor ve artık küme düşme-düşmeme olarak bakmıyorum olaya, çünkü bizim için farketmeyecek aynı heyecanla 19 Mayıs'a gidip boğazımız yırtılana kadar bağıracaz.

55.hakan

Integral

gazetevatan.com sadece iki takımın ceza alacağını söylüyor..