Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

emre__ss

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş tribünlerinin tepkisi üzerine verdikleri golün ofsayt olabileceğini anlayan Göçek'in, Akkın'a, "Senin bulunduğun kanattan gelişen bir atak... Orada sana güvenmekten başka çarem yok. Nasıl olur da bunu göremezsin. Yaktın beni Baki" diyerek dert yandığı ifade edildi

Gazeteler insanların ağzından birebir böyle cümleleri nasıl yazıyorlar pes doğrusu.Sanki köçek geldi "Yaz kızım böyle böyle dedim" dedi.

ismail

beşiktaş taraftarının korkusu yok ki nasılsa ceza yok,bastılar küfürü,3'ü 5'i sahaya atladı,göçek bey anladı hatasını..aynısını biz yapsak ertesi gün milleti okuldan toplarlar

cgr

Atakumda şu an yağmur ve güneş...  :-\

Çok güzel bir görüntü...

mehmet yılmaz

Hüseyin Göcek'in hata yaptığı ya da bir takımın hakkını yediği için üzgün olduğunu düşünmüyorum, meselenin ulusal basına malzeme olması ve hakemlik kariyerini etkilemesi nedeniyle üzgündür. Yoksa vicdan olsa hangi maç olduğuna ya da etki sahasına bakmazdı. Yani amiyane tabirle hırsızlık yaptığı için değil yakalandığı için üzgündür!

samuray

bizi doğrarken kimsenin sesi çıkmadı göz göre göre sivas maçında golümüzü yedi köçek yönettiği üç maç ta da hep aleyhimize kararlar verdi sıra üç eziklere gelince işin rengi değişti alma mazlumun ahını çıkar aheste ,aheste

mimar55

Allah belasini versin allaha havale ettim ben

Serkan

seskat

Arkadaşlar yarın Fenerbahce U15 - Samsun Kadıköyspor U15 macı saat 15:30 da FB TV'den canlı izleyebilirsiniz. Kazanırız :)

samsunum

Şu an trt spor da basın tribünü adlı programı bizliyorum . Yorumcunun teki çıkmış beşiktaş taraftarı ile trabzon taraftarı isyan etse haklıdır hakem yüzünden canları yandı diyor . be ulan allahından kork bizim kadar kimin canı yandı !!!  :kafa: :kafa:

cgr

Falcao sen nasıl bi topçusun arkadaş yaa...

Theofanis Gekas

Samsunspor Profesyonel A Futbol Takımı'mızın  Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve ekibi ile ilgili resmi sitemizde (19.04.2012 saat 15:40) yapılan açıklamada sehven "Resmi sözleşmemiz 13.04.2012 tarihi itibariyle  karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir" yazılmıştır. Doğrusu "Resmi sözleşmemiz 13.04.2012 tarihi itibariyle haklı olarak tek taraflı fesh edilmiştir" olacaktır. Ayrıca konuyla ilgili gerekli başvuruları yaparak  kulübümüzün hakları TFF nezdinde aranacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=268
bu ne demek

saim55

Beşiktaşlılar hiç konuşmasın. Bu sene lehine en çok hakem hatası yapılan takım beşiktaşdır, antalyaspor, orduspor gaziantepspor maçlarında hakemler sayesinde haketmedikleri puanlar aldılar. Şimdi de çıkmış isyan ediyolar , beter olsunlar !! Biz katledilirken kimsenin sesi soluğu çıkmadı, bursa maçındaki zenkenin kırmızı kartı, gekasın kırmızı kartı, sivas maçındaki golümüz, trabzon maçında alanzinonun bir türlü atılamayışı... unutmadık bunları !!

Musti

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 19 April 2012, 23:53:53
Samsunspor Profesyonel A Futbol Takımı'mızın  Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve ekibi ile ilgili resmi sitemizde (19.04.2012 saat 15:40) yapılan açıklamada sehven "Resmi sözleşmemiz 13.04.2012 tarihi itibariyle  karşılıklı anlaşma sonucu fesh edilmiştir" yazılmıştır. Doğrusu "Resmi sözleşmemiz 13.04.2012 tarihi itibariyle haklı olarak tek taraflı fesh edilmiştir" olacaktır. Ayrıca konuyla ilgili gerekli başvuruları yaparak  kulübümüzün hakları TFF nezdinde aranacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=268
bu ne demek

Mesut Bakkal'ın Samsun'a dönmediğini antrenmanlara katılmadığını, sözleşmesi devam ettiği halde işini yapmadığını tescil ettirmişti bizimkiler. Bu durumda da biz tek taraflı olarak sözleşmeyi feshetme hakkına sahibiz. TFF'ye de başvurarak Mesut Bakkal'dan şiakyetçi olacağız sanırım. Benim anladığım bu.

Lusage

Ricardo Costa'nın attığı golde faul yok Akaki'nin attığı golde var. İkinizde hakemsiniz işte.. Godumun Odunu..

ngonge

Emre ırkçılık yapar 2 maç ceza alır, Serkan Aykut hakeme müdahele etmeye çalışır temas bile etmez 10 maç ceza alır.

Türkiye'de futbol bu.