22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

brigand

İyi bir teklif gelir Adem'e diye düşünüyorum. Değerlendirmekte en doğal hakkıdır.

Jnr.Serkan

28 yaşına kadar pek bir para kazandığını sanmıyorum,altliglerde çok zorluklar yaşadığını kendisiyle bir sohbette duymuştum.Giderse yolu açık olsun ama inşallah kalır ve yeni kurulacak kadronun kaptanı olarak devam eder

fanatik samsunsporlu

iyi para versinler bir de kaptanlığı kalır o zaman.hakediyor da.bu zamana kadar pek para kazanamadığını duymuştum

sadece55

Arkadaşlar ne para kazanamaması ya...Alt Liglerde bile oyuncular büyük paralar kazanıyor.

brigand

Erdinç'in dediği doğru çok üfürükten takımlarda gezmessen 15 yıl 2.Lig B'de oyna en kariyerlimizin yaptığı dünyalığın 5 katını yaparsın. Neyse Adem'in kalmasını yürekten istiyorum böyle bir değer yaratmaya da ihtiyacımız var. Ama demek istediğim ön plana çıktı daha göz önünde artık. Bizim çok üstümüzde teklif gelirde kabul edip giderse onu da silmeyelim.

kumköylü ahmet

Dogum Günün Kutlu Olsun Adem Nice yillara Saglikli ve Mutlu Insallah

samuray

ademin sözleşmesi devam etmiyormu onu uzun yıllar samsunspor formasıyla görmeyi çok istiyenlerdenim sanırım tümtarftarlar aynı fikirdedir inşallah gitmez adem

Jnr.Serkan

Playstation 1 yeşil filede Roberto carlosu forvete koymak gibiydi seni sevmek

isa55

çok iyiydi. adem kalmaz, gider bu yaz.

Ayberk

Bu maçı bile hele de 4-0'dan sonra ciddiye aldın ya sana helal olsun Adem. Aldığı paranın da, kendisine duyulan sevginin de son damlasına kadar hakkını veriyor. Keşke gitmese kalsa. Ama kendi kariyeri için çok cazip bir teklif gelip giderse de vay efendim niye gittin demem, Adem için sevinirim. Ama ben kalacağına da inanıyorum, inşallah kalır ve pazubandı takar koluna

ugrass

ilk önce kuluple anlaşmaya bakcaktır. sözleşmede iyileşme isticek çünkü ugur boralın 3 ayda aldıgı parayı murat yıldırımın bu sene aldıgı parayı o 3 senede alamadı.. eger anlaşırsa kalır cunku samsunuda samsunsporuda cok seviyor

HoliganSamSunLu

süper lig takımlarından teklif aldığı taktirde samsunspora durmaz

ngonge

Adem'e ikinci lige düşen takımda daha yüksek maaş verilmez diye düşünüyorum.

Giderse takıma fazla bir para kazandıracağını sanmıyorum.

samuray

ne yapıp edip kalmasını sağlarlarsa iyi olur ademin samsunsporla sembolleşmesini dilerim inşallah kalır

adige73

bence kalacaktır çünkü yönrtim kalmasını istediği futbolcuları oynattı ordu maçında