Spor Toto Kupası 1.Hafta: Samsunspor - Orduspor

Başlatan kuzeycity, 10 April 2012, 17:19:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Oda fena değildi.Allah karakterini benzetmesin : )

samuray

celebi

kuzeycity

ben 70 numarayı beğenmedim Adem'in koş demesiyle topa hareketleniyo kendi koşu yolunu bilmesi lazım bence ve düz oyuncu gibi geldi. Samet ve 44 baya iyiydi,  sonradan giren Turgut'a benzeyenden bişeyler bekledim ama top gelmedi. Oğuzhan ve Kaleci felaket

5trawberry

Bu gibi genç oyunculara bel baglamak çok yanlış . Seneye kadro planlanmasında bu gencler olasi kadroya dahil bile edilmemeli. Takimda yapılacak bir yanlis Allah korusun amatöre kadar goturur bizi. Bakin kocaeli bakin Sakarya bakin Malatya..

Genc oyuncuların gelişimini akisa birakmak lazim bir anda gundeme gelirse onlar acisindan da kotu. Once iskelet olusturulmali sonra onar onbeser dk performanslari izlenir.

Burak

Aykut Çift başkanın da dediği gibi sadece saçıyla ilgileniyor maçta . 52 numara Samet'in Bank Asya'da oynayabileceğini düşünüyorum şahsen

seydo55

gerçek taraftar;You'll never walk alone yazısı altında tek başına maç izleyen dayı  ;D

MeL_55

AlıntıSamsunspor Yardımcı Antrenörü Kasım Çıkla, Orduspor karşılaşmasıyla ilgili olarak, ''Gençler için iyi bir sınav oldu'' dedi.

Çıkla, Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda Orduspor'a 5-2 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çoğunlukla genç oyuncuların yer aldığı kadroda yaşanabilecek sıkıntıları önceden tahmin ettiklerini belirterek, ''Umduğumuz gibi oldu. Bu maçtaki oyuncularımız ilk kez A takımda oynadılar. Bu da kişisel hatalara neden oldu'' diye konuştu.

Soyunma odasında oyunculara, 2. yarıda rahat olmalarını söylediklerini kaydeden Çıkla, şöyle devam etti:

''Oyuncularımıza sonucun önemli olmadığını söyledik. İkinci yarı daha iyi oynadık. Skorun böyle olmasını biz de istemezdik ama skora takılmıyoruz. Genç arkadaşlarımızla 5 maç daha oynayacağız. Onlara güveniyoruz. Gençler açısından iyi bir sınav oldu.''

http://www.ligtv.com.tr/haber/samsunda-mac-sonu

isa55

maç gazozuna idi ama faydası epeyce olacak. Mesela 52 formalı Samet, ligde 2-3 maçta oynamıştı. bugün diğerlerinden daha etkiliydi. sadece diğerlerinden iyi olması değil az da olsa tecrübesi olmasından kaynaklanıyor. İlerleyen maçlarda diğer gençlerde üzerine koyarak oynayacaklardır.  Maçta 44, 52, 60 formalı oyuncularımız iyiydi. Beğenilmiyor ama Hakan da geliştiriyor kendini. Seneye iş yapacak

saim55

Ertuğrul Sağlam

60 numara Yankı, Dobi Hasan'ın oğlu olması lazım.

radikal-fma

Oğuzhan Azgar beni hayal kırıklığına uğrattı kaleci atillada bankasyayı götürecek bir kaleci değilmiş

samsunluhakan

petkoviç neden gönderdin orhanı dilaveri ersini ahmeti ufuk bayraktarı şimdi oynamazmıydı bunlar ah petkoviç ah

King1965

Keske gerı alabılsek gonderdıklerımızı :S