Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

benim ençok dikkatimi çeken cümle 'uzuntu yasadım' cumlesi.demekkı yasadı ve 2 günde bitti uzuntusu

Shane_Falco

Senin ki başarıysa mesleki çıkış ise sevgili Mesut hocam.Burada dumur ettiğimiz söylemediğimiz laf kalmayan Hikmet Karaman'ın Antep ile yaptığına bi tarif bulamıyorum ben.Adamlar neredeyse 5-8 playoff'una kalıyordu...

ahmetsefa55

şu başlığı kitleyelim artık ya da ayrılanlara taşıyalım.

kalptenþimþek

bence de dönmeden kilitlenmeli hemen..

55musa55

gercek samsunun evlatlari geldi mesut bakkal bakkaldi simdi cakkal cakal olmus.(Kulübümüzün Genel Koordinatörü Sayın Tarkan Demirhan, Samsunspor Profesyonel Futbol A Takımımızın başına Teknik Sorumlu olarak getirilmiştir.

Spor Toto Kupası maçlarının bitimine kadar bu görevde bulunacak olan Tarkan Demirhan'ın yardımcı Antrenörlüğünü Sayın Kenan Yelek ile Sayın Kasım Çıkla, Kaleci Antrenörlüğünü de  Sayın Yunus Şenocak yapacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Samsunspor Kulübü)Buda cakala kapak olsun saygilarimla

emre

Alıntı yapılan: Kaya - 13 April 2012, 00:24:40
Hala aklım almıyor ortasahadan Fink ve Hakan'ı alıp nasıl teslim ettin bizi sivasa.. :kafa: Hergün aklımdasın hergünnn... :-X

ngonge

Bunun gibi t.direktörler 20 tane takım dolaşırlar sonra da televizyonlara çıkarlar "yok efendim kulüpler türk t.direktörlere güvenmiyor, uzun süreli çalışmayı istemiyorlar" diye veryansın ederler.

Kariyerinin en büyük hatasını yaptın Mesut Bakkal. Asla vasat üstü bir başarı elde edemeyeceksin.

özkan

14 April 2012, 13:49:33 #427 Son düzenlenme: 14 April 2012, 13:55:48 özkan
Zeka deposu,sen hakanla finki alıp muratla anıl gibi verimsiz iki gerekizi sürüyosun..Resmen verdin orta sahayı adamların eline..

Artı sportif başarımdan dolayı diyon o laf hala aklımda unutamıyorum,be hayatında taraftarlı bir takım çalıştırmamış adam,bu taraftar olmasa sen o maçları tek başına alabilirmiydin ? Sivaslı erman bile hayran kaldım samsunspor taraftarına,keşke bizde bu taraftara oynasak sivasde dedi be ..Yazık ettin hoca.Hem kendine,hem şehre.

Burak

Senden zaten süpermarket olmazmış bakkal kafasıyla geldin bakkal kafasıyla git geliştirme kendini

celebi

kilitlensin bence başlık artık

ali ihsan

Bu takım senden cok daha iyisini bulur da sen böyle bir taraftar ve takımì nah bulursun

celebi

ah ligde kalsak ankarasporla karşılaşsak çaksak şöyle en az 3 tane Allah büyük.

Desiqner

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 17 April 2012, 22:28:15
Bu takım senden cok daha iyisini bulur da sen böyle bir taraftar ve takımì nah bulursun

100 Ankaralı futbolsever seyirci ortalaması ile başarılar.Bakalım mesleki yükselişi sürecek mi :) Allah büyük...

ugrass

Ankarasporda menajer bi abiyle konustum %75 superligde baslamicaz diyo bu nasil ankaraspora gidiyor

isa55

bakkal artık eski raflara kaldırılmalı