Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Ekrem

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 11 April 2012, 22:43:25
180 derece olmalı kardeşim :)

doğrudur kardeşim ama her türlü dönekliği var bu işin

babasamsunlu

emre__ss

12 April 2012, 13:12:19 #407 Son düzenlenme: 12 April 2012, 13:20:48 emre__ss
Profesyonelliğine sıçim.Yazıklar olsun.
Bir de keyif bağışlıyor kulüpten alacağım var da almıyorum falan diye.
Vay anasını ya Ulan adam bizi resmen kullanmış.
Haftalar önce Düşseydik petkovicin hatası derdin kesin.
Son maçta düştük 19 puan aldık falan dedin.
Sana gerçek manada helal olsun bir insan kendini ancak bu kadar güzel pazarlar.  >l< helal olsun
Senin bu hareketlerini görüp de bunda sonra takımına hoca yapacak başkanın da ...

kime güveneceğiz biz kime ?Vallahi başkanımıza yazık oluyor başka hiçbirşey değil.

Kaya

Hala aklım almıyor ortasahadan Fink ve Hakan'ı alıp nasıl teslim ettin bizi sivasa.. :kafa: Hergün aklımdasın hergünnn... :-X

maviay55

AlıntıEl sıkışıp ayrıldılar

Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ile Mesut Bakkal görüşmesi gerçekleşirken, tecrübeli tek adam ile anlaşılarak yollar ayrıldı. Bakkal, "Samsunspor'da çalışmaktan keyif aldım. Eğer Samsunspor küme düşmeseydi yüz de 100 kalırdım. Başkanımıza anlayışı için çok teşekkür ediyorum" dedi.Samsunspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal  ile yollarını ayırdı. Sivasspor maçı sonrası ayrılacağının sinyallerini veren Bakkal, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ile görüştüğünü, kendi durumunu açıkladığını  ve anlaşma sağladığını söyledi.  Yılmaz'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2012'de bitecek olan Bakkal'a izin vermesi üzerine  tecrübeli teknik adam Samsun'a gelmekten vazgeçti.

KESİN KALIRDIM
Bakkal, "Başkanımıza TFF 1. Lig'de çalışmayacağımı söyledim. Samsunspor'un önünü açmak için kupa maçlarında takımın başında olmak istemedim. Kendisi de anlayışla karşıladı. Ama Samsunspor küme düşmeseydi yüzde 100 kalırdım. Son maçta kaybetmemiz  beni adeta yıktı.  Ben yüreğindekileri söyleyen bir insanım. Kaçmadım. İnanılmaz büyük üzüntü yaşadım" diye konuştu.

kaynak : haber gazetesi

hani verdiğin sözler hani hoplayıp zıplaman nerde hoca..seni savunanlara selam olsun  :x((

celebi

orası burası oynamak bu olsa gerek

FaTiH_HaN

Ligde kalsaydık %100 kalırmış mış mış, konuştukça batıyorsun be adam, artık sus ve git daha fazla küçülme.

cembaba

Bu adam nasıl değişti bu kadar anlamıyorum. Düşsek de kalmayı düşünüyorum dan buralara geldi durum. Çok ilginç yani.

Jnr.Serkan

Bize gerçekten müthiş bir heyecan yaşattı.Ancak Bankasyada başarılı olabileceğini düşünmüyordum hakikaten.Bu tarz hocalar saman alevi gibi.Takımı zor dönemde alıyor bir gazla oynatıyor.Sene başı eline takımı ver bir b*k yiyemez takımı lige adapte edemez.Sivasla geçen sene 9maçta 1 galibiyet almıştı sonradan kovulmuştu diye hatıylıyorum ya da ona yakın bir istatistik.Her neyse Samsunspor sen geldiğinde var olmadı sen gittiğindede bitecek değil.

emre__ss

Ben senin "Düşmeseydik yüzde yüz kalırdım."cümleni vallahi utanarak okudum sen bunları nasıl söyleyebiliyorsun bakkal?

lucarelli

Herşey de vardır bir hayır. Biz yolumuza bakarız. Nice Mesut Baakllar geldi geçti bu klupten.

özkan

Bu yaşa gelmişsin bi ip becerememişsin,yaptığın açıklamalar heleki düşmeseydik kalırdım demen kararkterinin aynası zaten de sen cortingensin bakkal.Go your home.

FaTiH_HaN

Sonrada ağlıyorlar Türk hocalarına kimse sahip çıkmıyor, hiçbir takımda 1 seneden fazla çalışamıyoruz, yabancı hocalara daha çok müsama gösteriliyor diye, harbi çok kaypak insanlar ya bu taraftar seni bağrına basmış, iyi hoca olsaydın Samsunsporu yeniden süper lige çıkarmayı kendine hedef koyardın şimdi yap bakalım bir anadolu turnesi daha piyasada salak başkan çok 2 ay orda 5 ay öteki tarafta takılırsın sonrada ağlarsın bize sahip çıkmıyorlar diye, ulan o kadar sövdüğümüz petkoviç bile o kadar başarısız olmasına rağmen gitmedi kaçmadı senin gibi ama tazminat ama başarı yakalamak için farketmez.

cembaba

Bende buna uyuzum işte. 27 yılda 25 kulüp çalıştırmış mesela Yılmaz Vural. Neden?

samuray

başarıı olamadın mesut hoca hep 19 puan topladık diye övünüyorsun son maçıda senin yüzünden kaybettik bide rakiplerine bakacaksın bületn korkmaz kaç puan toplamış 22 puanı toplayıp süper ligte kalsaydık o zaman başarıdan bahsedilebilirdi