Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

55erhan55

Allah nasip ederde seneye tekrar süper lige çıkarsak biz süper ligde acaba sen nerde olacan hoca bizim önümüz açık ben buna inanıyorum ama senin afedersin götün başın oynuyo.

Gorkem

senide adam sanmıştık ne çıktın mesut bakkal

Kaya

"Buraya gelirken, önümüzdeki sezonda kalmayı da düşünüyordum. Ancak yakaladığım mesleki çıkış açık konuşmak gerekirse bir anda planlarımı değiştirdi.

Bu cümle karekterini ortaya koydu...Yazık...

twitter

Theofanis Gekas

mesleki çıkışına sokim senin,valla gitmene zerre üzülmüyorum.başarılı bir teknik direktör değilsin zaten motivasyon konusunda başarılıısın sadece

55musa55

Sen gelsen ne olur gitsen ne olur önce kalacagim de sonra kac serefsiz bu güne kadar hep kendine kullandin zenkeyi bir el harekatiyle kadro disi biraktin sen ise daha sözlesmen bitmeden koca samsunspor camiasini karistidin salatasarayda adamlar zevkine kavga ediyor sonra affediliyor bizim kara tosunumuzu süresiz kadro disi birakiyor final macinda da bocaliyor.SIMDI BIZIM KULUBUMUZDE eger gelirse ki persembe gelecegini söylüyor sözlesmesini fes edip bahar kupasina zenke ekigo murat adem kemal ve gerisi A2 takimindan kurulu bir takim ve basinda hoca olarak SERKAN AYKUT CENK ISLER CELIL SAGIR getirilsin.Iste bu Samsunspor durusudur bence.taraftarlarimizdan ricam böyle adamlari statda rezil etmeleri.Nasil milli macda abdullah avci tezehuratlariyla hiddink kovulup abdullah avci geldiyse bahar kupasindada serka celil cenk diye tezahurat edilip Samsunspor durusunu tüm Türkiyeye göstermeliyiz.Kalin saglicakla.

özkan

Bu kadar ruhsuz bi adam olacağını harbi düşünemezdim lan.

Shane_Falco

Mesleki çıkış diyor.Ala ala takımın bir alt lige düştüğünden haberi yok sanırım kendisinin   :-X

ahmetsefa55

bu sene yediğimiz kaçıncı kazık lan bu  :rulet:

samuray

mesut hoca umutlarımızı son hataya taşıdın ama sonunu getiremedin evet çıkıp sahaya sen gol atmayacaksın ama işleyen üstelik ilk defa çokiyi bi performans ortaya koyan finki ,hakanı oyundan aldın orta sahayı rakibe verdik senin yaptığın yanlış yüzünden de küme düştük güle ,güle yolun açık olsun bize hocamı yok

samisos55

gelse bile samsunspor seni kabul etmez bu saatten sonra sanki barcelonadan geldi imza attı bize almasak boşta geziodu samsunspor sayesinde isim yaptı çakma terim gelme samsuna biz ercüment hocaylada cıkarız

Ekrem

360 derece döndünya la  hoca helal olsun

FaTiH_HaN

Samsunsporu piyasa yapmak amacıyla bir basamak olan gören kim varsa ....

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ekrem - 11 April 2012, 21:52:29
360 derece döndünya la  hoca helal olsun

180 derece olmalı kardeşim :)

celebi