22- Adem Alkaşi (Elazığspor'a transfer)

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:37:22

« önceki - sonraki »

samuray

mütevaziligi efendiliği nin yanı sıra yürekten oynayan vede çok iyi mücadele eden adem aldığın para ananın ak sütü gibi helal olsun keşke senin gibi 11 adem olsaydı

HoliganSamSunLu

ademe helal olsun petkoviç çok uğraştı ama azimle neleri başardı helal olsunki helal olsun

5trawberry

Yürek , mücadale çok önemli hele ki buna olumlu performans da yuklenince Adem cok önemli bir isim haline geldi. takımda tutarsak cok onemli adım atmış   oluruz .

özkan

Tanış bir kuaförde denk geldik,gideceğim diyordu.Sohbete dahil olmadım duyunca.

Furkan

Alıntı yapılan: özkan - 10 April 2012, 14:18:42

Yapma be :(

Mert

Eğer giderse kötü olur bizim için

celebi

Theofanis Gekas

gidersede saygı duymak lazım,bu sene baya iyiydi süper ligde oynamak isterse söylencek bişey yok

samuray

niye sözleşmesi devam etmiyormu ademin keşke sezon için uzatsalarmış ya kötü olur giderse

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: özkan - 10 April 2012, 14:18:42

tatile gidecektir belki..

Shane_Falco

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor olmalı.28 yaşına gelmiş bir futbolcu şimdiye kadar hakettiği parayıda kazanamadığını düşünüyorum.Kendini düşünmesi doğal gidersede yolu açık olsun.Seneye sanırım sağ bek Pal Lazar'a kalacaktır...

SSKLA

ben gitmeyecek diye biliyorum ancak yarın teyit ederim.  ;)

samsunmania

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 12 April 2012, 20:03:29
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor olmalı.28 yaşına gelmiş bir futbolcu şimdiye kadar hakettiği parayıda kazanamadığını düşünüyorum.Kendini düşünmesi doğal gidersede yolu açık olsun.Seneye sanırım sağ bek Pal Lazar'a kalacaktır...

Pal lazar'ın alacağı ücret yüksek olacaktır. Hem de 1.ligde kevgire çevirirler onu. Yol verilir gibime geliyor.

mehmet yılmaz

Resmi dergi için yaptığımız röportajda,
"hangi ligde olursak olalım Samsunspor'da kalmak istiyorum. yönetim ve hoca beni göndermek istemedikten sonra ayrılmayı düşünmüyorum" demişti.

Levent ÖCAL

Mehmet abi, karaktersiz bakkal da Samsunspor düşse bile kalacağım demişti kimin ne yapacağı belli olmuyor ama yine de güveniyorum Adem'e. inşallah düşünceleri değişmemiştir onunda.