TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

maço

Alıntı yapılan: "bengülü"
onu bizlere söyleme biz gurbetçi olan samsunsporlular her zaman destek olurlar ve tribünde bağırırlar o lafı samsundaki taraftarlara söylüyeceksin

abı haklısında bende gurbetteyım benımde sızden bı farkım yok ayrıca sıze her zaman saygı duymusumdur ıstesenız bırakırsınız baslarım samsuna banane samsundan dıye bılırsınız ama maclara gelıyosunuz toplantılara katılıosunuz helal olsun ayrıca sende bılıosunkı samsunda 10 kısı yan yana gelınce grup kuruyo  :(

Sadece Samsunspor

beyler biraz yavas olun bende samsunluyum samsunda oturuyorum - o dediklerinize her samsunluyu alamazsiniz  :!:

celebi

Ama gerçekten tuğberk dün çok kötüydü ortam.sonradan düzeldi ama daha maç başlamadan moraller bozuldu.

HoLiGanisT

selahattin55

Dünkü olaylar zaten maç başlamadan her kesin moralini bozdu .ve insanları guruplaşmaya zorladı. ondan sonra maç başlamış ayağa kalmayan tok malatyalı yok trabzonlu olsun tezavrat yaptırıyon tabi milletde size ayak uydurmadı niye sen maç başlamadan kendi taraftarınla kavga ertmişsin.böyle ne taraftar olur nede grup .sonuçta o staddaki herkes samsunsporlu çirkefleşmenin alemi yok.ayrıca bursadan gelen arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum ve recep abiyide seviyoruz...adam gibi adam bengülü recep.

gyuksel55

mekansızların yaptığı kabul edilemez bursalı arkadaşlarımıza geçmiş olsun. taraftar gruplarının neden birleşemediğini şimdi daha iyi anlıyoruz.

yönetici

Arkadaşlar tepki ve üzüntünüzü anlıyoruz ama ne var ki bunlar forumda konuşulacak konular değil..

Bu hizipçilik inşallah daha uzun sürmez. Biz buraya sadece maç hakkındaki yorumlarımızı yazalım.

Ayrıca sevgili bengülü sizin pankartınız en az 15 senedir Samsunspor tribünlerine asılıyor. Bu sevdadan vazgeçecek en son adamlardan birisin. Herkese geçmiş olsun.

atakumlueray

ben de samsunda oldugum için maça gidemeyenlerdenim.istanbulsporluların kameranın dibinde olması dolayısıyla onların sesinin çıkması normaldi.bundan sonra da istanbul maçlarıyla diger şehir takımlarının maçlarında farklı bi sonuç olmayacaktır.ama bu maç sonucu takımdan umutlanan arkadaşlara şaşırıyorum.istanbul takımı tam bir rezalet.biz de bu takımdan 1 puanı zor aldıgımıza göre,eger takviye yapmazsak ligde kalma mücadelesinde en büyük rakibimiz istanbul olacaktır

veis

bengülü arkadaşlar konuda çok haklısınız ama pankartın yerinin degişmesi konusunda bi karışıklık oldu kaldıki benden gelip izin aldılar o arada bi gerginlik oldu kimseye kin güdmeyelim size yapılan bize yapılır ve recep abi ilk gelen bendim biliyorsun.ama o arkadaşlarda izin aldı ama sadece bi karışıklık oldu birbirimize kırılmayalım onlarıda veya diger gruplarıda atalım kovalıma girmenin anlamı yok herkes samsunsporlu bir iki kişi yüzünden grupları silmekk yok hepimiz biriz bunu unutmayalım ayrıca tekrar hem bengülü hem sbç.hem şirinler hem mekansızlarada teşekkürler.

mehmet yılmaz

dün maçtaydım; arkadaşlarla karşılaşmak keyifli bir durumdu.

takım lige neredeyse 1 ay geriden başladı. 2-3 tane nokta transfere ihtiyacımız var. Ümit vaad ettiğimizi düşünüyorum ama kesinlikle hazır değiliz.

bayrampaşa'nın kale arkaları sahaya haddinden fazla uzak. sağlam tezahürat yaptık ama TV'ye ses gitmemiş deniyor.

Fotoğraflar çektim ama şu an ekleyemiyorum. En kısa sürede eklemeye çalışacağım.

Bu forumda her şartta Celil'in dönmesi gerektiğini savunan birisi olarak dün zevkle seyrettim 30 dakikalık Celil'i.

Kaleci Ercüment'i çok beğendim; Sebat maçındaki görüntüsünün hayli üzerindeydi.

south_london

bursalı kardeşler aynen devam desteğe

Tribün_ali

Alıntı yapılan: "bengülü"mekansızlar öncelikle adam olsunlar biz trabzonsporlu taraftar grubu istemiyoruz dün bizde bursadan 10 kişi maça gittik stada girdik stadda bafralılar pankartını astık 1 saat sonra mekansızlar geldi pankartı çıkarmamızı istediler bende pankartı çıkartmıyacağız dedim sözlü küfür ve tehdit edince mekansızların ******* ali adında trabzonlu olan grub başkanı birbirimize girdik ve dayağı bizden yediler demek ki samsunsporu bu duruma getiren bunlar ve takım bunun için başarılı olamıyor

Abi senin ne kadar SAMSUNSPORLU oldugunu biliyor ist ye maca gidemedim ama olayı bilemiyorum şimdi buradan okuyorum olayı ali başkan cok iyi biridir bafralılar cok samimiyetligi vardır orada dolduruşa gelmiş olabilir ama tam olarak olayı bilemiyorum ama ua konusnda haklısn bazıların yanlış tutumu var ist takımını tutupda tribüne gelenlere karşıyım yanlış tutum oldugu sürece herkez dernekten kopacak bunun için ali başkanla konuşacagız  ANTİ İST

sunbeam

Ercüment
Serkan
Kenan
Emre
Sinan
Feridun
Ömür
Zafer
Can
Fatih
Kemal

Celil
Serkan
Caner

Bana göre macin en iyisi kaleci Ercüment. Serkan Eyüpoglu kendi capinda bir seyler yapmaya calisti ve gayret etti. Savunmada idare eder ama Feridun gecen sezonki performansisndan cok uzakti. Zafer pek faydali olamadi. Ömür'ü de begenmedim. Kemal ve Fatih kesinlikle ilk onbire giremeyeceklerini gösterdiler. Celil biraz etkili olabildi. Serkan Aykut zaten agir futbolcu ama dün nerdeyse yürüyecek hali yoktu. Galiba daha hazir degil. En azindan gol atmasini bilen youncu.

Transfer dönemi kapanmadan kaliteli bir orta saha oyuncusu sart. Hücümada takviye yapilabilir.

Su anki kadroyla ideal on bir söyle olabilir.

HIRÇINLAR

İstanbul-SAMSUNSPOR MAÇINA kulüple yapılan görüşmelerimize rağmen gidemedik.Tek amacı SAMSUNSPORUMUZU her zaman her yerde desteklemek olan taraftarlarımıza yapılan bu ayrımcılığı protesto ediyoruz.
                              SKORBORD KALE ARKASI
                                 HIRÇINLAR
                                 FORZA ŞİMŞEKLER
                                 MESKENLER

maço

Alıntı yapılan: "HIRÇINLAR"İstanbul-SAMSUNSPOR MAÇINA kulüple yapılan görüşmelerimize rağmen gidemedik.Tek amacı SAMSUNSPORUMUZU her zaman her yerde desteklemek olan taraftarlarımıza yapılan bu ayrımcılığı protesto ediyoruz.
                              SKORBORD KALE ARKASI
                                 HIRÇINLAR
                                 FORZA ŞİMŞEKLER
                                 MESKENLER

hocam gıtmek ıstedınızde yonetım engelledımı yada soz verdı otobusmu ayarlamadı bıraz daha net bılgı verırsen daha aydınlatmıs olursun benım acımdan sorun yok ben anladımda dıger uyeler ıcın