TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

HIRÇINLAR

Otobüs sözü verildi.Ama yerine getirilmedi.Ama farketmez.Aslında bizim otobüs talebimiz olmadı.İstanbula gidenler otobüs isteyince bizde istedik mevzu bu yoksa kimseye eyvallahımız yok.

HIRÇINLAR

Bu arada BENGÜLÜ kardeşlerime geçmiş olsun.

veis

tamam beyler konuyu uzatmayalım hem bengülülerle hemde sbç ile görüştük ve olat tatlıya baglandı.bianlık gerginlikdi yaşandı bitdi kimse samsunspor tübününü bölemez.bengülüledende ayrıca özür dilerim evimizde bu tip sorun olsun istemezdik ama oldu bidaha yaşanmayacakdır inşallah.

salihcakir

dün ile alakalı yorumlara kaleden başlamak daha isabetli olacaktır.Zira, orası beni en şaşırtan bölgeydi. maçtan önce en zayıf halka olarak beklediğim kalecimiz beni en çok umutlandıran isim oldu. ercümenti tebrik ediyorum. umarım devamı gelir. özellikle yan toplardaki başarısını ve oyuna olan konsantrasyonunu büyük bir memnuniyetle seyrettim.

takımın genel sistemine dair değerlendirmelere geçersek, akla gelecek ilk kelime sabır olmalıdır. takımın özellikle orta alanda oyundaki hakimiyetinin zayıf olduğunu ve oyunu çekip çeviremediği net biçimde gördük. her ne kadar her oyuncumuz elinden geldiğince mücadele etsene çok büyük ölçüde saha içi organizasyonunda sıkıntı yaşadık. fakat hocamız daha yeni takımın başına geldiğini, takımı daha yeni yeni tanıdığını ve istediği sistemi oturtması için zamana ihtiyacı olduğunu inkar edemeyiz. Tabiki bu analiz orta alanımızın transfere ihtiyaç duymadığı şeklinde algılanmamalı. bu bölgeye ya mücadele eden bir on numara alınacak yada bu bölgeye serkan aykut kaydırılıp 4-5-1 ' e yakın bir tertip tercih edilecek.

takımın savunması genel olarak iyi bir intiba bıraktıysa da sağ bek olarak serkan'ı hiç beğenmedim. savunma yapmanın genel prensiplerini bilemediği için çok aksadı. o bölgeyi muhakkak feriduna emanet etmek lazım. keza kendisi sağ açık olarak çok sırıttı. belki maçı alamamamızın en önemli sebebiydi.

kemal için de eleştiriler biraz ağır bence. kendisi ilk yarı orta sahanın kendisine yaklaşmamasından ötürü çok yıprandı. önüne alıp götürdüğü toplar bence kalitesini az da olsa ispatlar nitelikteydi. daha da iyi olacaktır. yeterki orta sahamız oyunu forse etsin. eğer forvet elemanlarının oyunu forse etmesini istersek onlardan verim alamayız. bu arada fatih de dünün hayal kırıklığı yaratan bir diğer ismiydi.

maço

bengülü

veis

recep abi güzelde çıkmışsın vallaha.tamadır abi sorun yok herzaman beraberiz heryerde.

jean

dun bende ıstanbuldayım takım esasında fena degıl yenebılırdıkde kalecı ercument saglam kumas ıkı net top cıkardı taraftar olarak ıstenılen sesı cıkaramadık belkı ama bırlıktelık fena degıldı dıkkatımı ceken ve benı uzen konu ıse orda yasayan samsunlulaın fb gs gıbı takımların formasıyla gelıp samsunsporu desteklemelerıydı tamam ıstanbulda duuryoın dıye cıft takımn tutabılırısn ama o macta ne geregı takmasan olmuyomu sankı bırdaha tekrarlanmıcagını umuyorum bengulu abıyle konustuk olayın oldugunu sımdı ogrendım gecmıs olsun bızı desteklemeye gelen bırde orduspor taraftarı vardı onada burdan tessekkur etmek ıstıyorum

bengülü

BURSA EMEKTEN BENGÜLÜ FANATİKLER İSTANBUL ÇETİN EMEÇ STADINDA

BENGÜLÜ FANATİKLER FERİBOTTA

MAÇ ÖNCESİ BENGÜLÜLERLE RÖPARTAJ YAPILIYOR
istanbul grubu bayrak şov

SERKAN AYKUT 2.YARIDA ISINIRKEN

FERİBOTTA BENGÜLÜLERDEN KAŞKOL ŞOVV

Sempatik Bengülü

abi fotoğraflar güzel çıkmış.artık akşamda yaptığınız röportajı izleriz.herkez bengülü fanatikleri yakından tanımış olur.

caneRisse

abı resımler guzel cıkmıs valla helal olsun

maço

fotolar gercekten cok guzel gurur duydum bu arada sempatık bengulu recep abı hangısı oluyo acaba :D

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: "camakf_55"fotolar gercekten cok guzel gurur duydum bu arada sempatık bengulu recep abı hangısı oluyo acaba :D

Abim feribotta çekilen fotoğrafta ön tarafta oturanlardan ortada olan.stadda çekilen ilk fotoğraftada yeşillinin arkasında atkı açan.

mctlçy

Alıntı yapılan: "HIRÇINLAR"Otobüs sözü verildi.Ama yerine getirilmedi.Ama farketmez.Aslında bizim otobüs talebimiz olmadı.İstanbula gidenler otobüs isteyince bizde istedik mevzu bu yoksa kimseye eyvallahımız yok.

bizede werilen söz tutulmadı,gece 12de kendi imkanlarmzla tuttuğmz ototbs şöfrleri  kaçtı we 1de şans eseri minibüs bularak istanbula gttiik

maço

Alıntı yapılan: "sempatik bengülü"Abim feribotta çekilen fotoğrafta ön tarafta oturanlardan ortada olan.stadda çekilen ilk fotoğraftada yeşillinin arkasında atkı açan.

forma ve atkıyla beraber recep abı karızma cıkmıssın  :lol: