TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

cem and naz55

maçın en kötü adamı feridundu biraz daha akıllı olsaydı kazanırdık acemi çaylaklar gibiydi

veis

herkes elinden geleni yaptı ve güzel bi maçtı enazından lige puanla başladık yenilmeyecek takım degil istanbul ama olmadı kısmet degilmiş.

veis

maçda üzücü olan tek şey sögütlübahçeliler ve bengülülerin savaşıydı onuda tatlıya bagladık ama şu unutulmamalı samsunspor u kavgası kendi arasında olmamalı.hem bengülülere hem mekansızlara hem şirinlere hem sögütlübahçellilere bu maçda bizi yanlız bırakmadıkları için teşekkürler.ayrıca enbüyük takdiride istanbul grup topladı kendi arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim.takımı meşalelerle karşıladıkki fubolcuların aklı çıkdı.maçda sürekli bagırdık ve açtıgımız dev bayragımızda gövde gösterisi oldu hepsine sonsuz teşekkürler süper bi grubum oldugu içinde çok mutluyum.

körfez55

maçta alınan 1 puan başlangıç için iyi görünsede bu sene işimizin pek kolay olmayacağı tamamen kesinleşti.takıma 2 veya 3 takviye yapılması şart.

gruptan ses çıkmadı diyen arkadaşlar.grubumuzun yarısı şuan istanbul dışında ayrıca bütün taraftar grupları da maçtaydı.demekki onlardan da ses çıkmadı.organizasyon nasıl oldum tam bilmiyorum ama ilerleyen maçlarda organizasyon işini üsteleneceğim.ve deplasmanlarda her koşulda takımımızı destekleyeceğiz.biz yeni bir oluşum içindeyiz burda yazan arkadaşlar lütfen eleştirmek yerine yapıcı olun.zamanla daha iyi olacağız emin olun

celebi

Sezona yenilgi almadan başlamak güzeldi.eğer maç 1-0 bizim lehimize olupta 1-1 bitseydi kahrolurduk ancak 0-1 den 1-1 yaptık buna da şükür.Ayrıca İSTANBUL GRUP olarak grubumla gurur duyuyorum

cem 55

maçla ilgili bikac yorumdada ben bulunayım.ikinci yarı serkan celil ve caner girene kadar cok düz bi takım göruntusu verdik organize  atak  gerceklestırmekte cok zorlandık sadece futbolcu kardeslerımız ıyı mucadele ettıler gecen sene bu mucadeleyı de goremıyorduk bence buda artı bı gelişme.istanbulsporun cok zayıf bi takım oldugunu ve bu sene  en buyuk dusme adaylarından bırısi olacagını da belırteyım.dunku macta benı en buyuk hayal kırıklıgına kemal akbaba ugrattı sadece kostu ama bos cok net bı gol pozısyonunu harcadı top ayagına gelıncede cok acemıce hareketler yaptı ınsallah ılk macın heyecanı yuzundendır gosterdıgı bu kotu performans.ben de arkadasların serkan celıl caner ve murat duman takıma gırınce ıyı bı takım olacagımız yonundekı goruslerıne katılıyorum mac oncesi baskanımız sezgın gumusun yarım saat taraftarlarla iç içe oturup konusması cok gercekci ve samımı acıklamalarda bulunması dünün güzel gelişmelerindendi.baskanımız uzun vadede kalıcı basarı hedefledıklerını ve taraftardan sabır göstermelerını istedi.son olarak istanbul grubuna gelen elestrıyle ılgılı bısey söylemek istiyorum korfez 55 inde dedigi gibi biz yenı bı grubuz ve grubumuzun yarısına yakını yaz ayı nedenıyle samsunda gene kendımızce bişeyler yapmaya calıstık ama ilerleyen zamanda hersey cok daha guzel olacak samsunsporumuzla bırlıkte bizlerde cosucaz.

bengülü

mekansızlar öncelikle adam olsunlar biz trabzonsporlu taraftar grubu istemiyoruz dün bizde bursadan 10 kişi maça gittik stada girdik stadda bafralılar pankartını astık 1 saat sonra mekansızlar geldi pankartı çıkarmamızı istediler bende pankartı çıkartmıyacağız dedim sözlü küfür ve tehdit edince mekansızların ******* ali adında trabzonlu olan grub başkanı birbirimize girdik ve dayağı bizden yediler demek ki samsunsporu bu duruma getiren bunlar ve takım bunun için başarılı olamıyor

maço

abı olaymı oldu yıne ya bırbırımıze gırmesek olmuyo demı. neyse durum anlattıgın gıbıyse bengululere gecmıs olsun bafralı adam gelmıs desteklıyosa saygı duyacaksın eger gıdıp 3 buyuk denen takımları destekledıgı zaman gıderını yaparsın abıvıdeo falan varmı acaba yada foto eklersenız sevınırım

bu arada sogutlubahcelılerledemı oldu bılgılendırırsenız sevınırım

celebi

Alıntı yapılan: "camakf_55"abı olaymı oldu yıne ya bırbırımıze gırmesek olmuyo demı. neyse durum anlattıgın gıbıyse bengululere gecmıs olsun bafralı adam gelmıs desteklıyosa saygı duyacaksın eger gıdıp 3 buyuk denen takımları destekledıgı zaman gıderını yaparsın abıvıdeo falan varmı acaba yada foto eklersenız sevınırım

bu arada sogutlubahcelılerledemı oldu bılgılendırırsenız sevınırım

Kardeşim birde içlerinde ultraaslanlı eleman vardı hayret bir şey ya.

bengülü

söğütlü bahçelilerle aramızda sorun olmadı sadece mekansızlarla bende anlam veremedim pankarta bafralılar diyerek dev bir pankartımız vardı bafralıları istemiyorlarsa bizde bundan sonra samsunsporu bırakıp bafrasporun bütün maçlarına gideceğiz tepkimiz bu olucak gerçek samsunsporlular dışarıda ancak samsunsporlu olmayanlar klupten para alan trabzonlulardır bunu da herkez biliyor bu adamlar klubden kovmadıktan sonra samsunspor  zararı her zaman görecektir ...........

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "bengülü"mekansızlar öncelikle adam olsunlar biz trabzonsporlu taraftar grubu istemiyoruz dün bizde bursadan 10 kişi maça gittik stada girdik stadda bafralılar pankartını astık 1 saat sonra mekansızlar geldi pankartı çıkarmamızı istediler bende pankartı çıkartmıyacağız dedim sözlü küfür ve tehdit edince mekansızların ******* ali adında adi trabzonlu olan grub başkanı birbirimize girdik ve dayağı bizden yediler demekki samsunsporu bu duruma getiren bunlar ve takım bunun için başarılı olamıyor

sizi tehdit eden ali isimli şahıs mekansızların başkanı olan ali midir?kendisinin trabzonlu olduğu doğrudur,ama bafra ile arasının iyi olduğunu biliyordum.aynı zamanda mekansızların bafraspora destek verdiğini,grup liderlerinin bafradan sağlam dostları olduğunu,bafraspor amigosu hakan ile aralarının iyi olduğunu biliyordum.ya ben yanılmışım,ya benim bildiğim ali değil,ya rant kavgası var,yada ali diğerlerinin gazına geldi.

Samsunun ilçesini ayrı görmek ne demektir,bu hangi akıla,mantığa sığar.ama benim sorumun cevabıda bengülünün son cümlesinde gizli.neyse size büyük geçmiş olsun,umarım pankartı indirmemişsinizdir,sizi iyi biliyorum bu takım için menfaatsiz koşuyorsunuz,siz bildiğinizi yapın biz doğru yapanın,her zaman arkasındayız

celebi

Alıntı yapılan: "HoLiGanisT"sizi tehdit eden ali isimli şahıs mekansızların başkanı olan ali midir?kendisinin trabzonlu olduğu doğrudur,ama bafra ile arasının iyi olduğunu biliyordum.aynı zamanda mekansızların bafraspora destek verdiğini,grup liderlerinin bafradan sağlam dostları olduğunu,bafraspor amigosu hakan ile aralarının iyi olduğunu biliyordum.ya ben yanılmışım,ya benim bildiğim ali değil,ya rant kavgası var,yada ali diğerlerinin gazına geldi.

Samsunun ilçesini ayrı görmek ne demektir,bu hangi akıla,mantığa sığar.ama benim sorumun cevabıda bengülünün son cümlesinde gizli.neyse size büyük geçmiş olsun,umarım pankartı indirmemişsinizdir,sizi iyi biliyorum bu takım için menfaatsiz koşuyorsunuz,siz bildiğinizi yapın biz doğru yapanın,her zaman arkasındayız

Evet o ali başkan o başkan ben dün gördüm kendisini başkalarının mı gazına geldi yoksa rant mı bilmiyorum ama hiç iyi bir görüntü olmadı.Geçmiş olsun bengülü kardeşlerimize abilerimize.

Sempatik Bengülü

ayıp etmişler ama.bursadan kendi imkanlarıyla istanbula maça gittiler.doğal olarakta pankartlarınıda açtılar ve yapılanlara bak.ne yani bafralıyız diye maça gidemicekmiyiz hadi gittiler diyelim pankart açılmıcakmı herkez kendi pankartını açmakta özgür.bursa gurubuna yapılmış bu saygısızlığı kınıyorum

maço

ıclerınde ultraslanlı adammı vardı antı ıstanbul ruhuna yakısmayan hareketler. tekrar bursalı arkadaslarımıza gecmıs olsun malesef bu ıcımızdekı kavga bıtmedıgı surece seyırcı destegımızde az olacaktır

bengülü

Alıntı yapılan: "camakf_55"ıclerınde ultraslanlı adammı vardı antı ıstanbul ruhuna yakısmayan hareketler. tekrar bursalı arkadaslarımıza gecmıs olsun malesef bu ıcımızdekı kavga bıtmedıgı surece seyırcı destegımızde az olacaktır

onu bizlere söyleme biz gurbetçi olan samsunsporlular her zaman destek olurlar ve tribünde bağırırlar o lafı samsundaki taraftarlara söylüyeceksin