TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

maviay55

bastırıoz yüklenioz derken golü yemiştik sonra ümidi kesmiştim kapattım pc yi..sonra bi açtım dayanamadım 1-1 yapmıs altın cocuk  :P  hiç olmazsa ilk maç 1 paun ii bana göre..yenilgi görmek istemio bu taraftar  :wink:

arkadaşlar imparator celilin maç esnasında bi fotosunu bulabilirmiyiz acaba?pc me arkaplan yapacam :P

ahmet55

1 puan bizim için çok iyidir.iyi başladık lige.deplasmanlarda en azından beraberlik almamız lazımdır.takım iyi futbol oynadı.mücadele etti.bir iki takviye bizi çok iddialı bi konuma getirecektir.

Sadece Samsunspor

murat duman in alinmasi cok iyi oldu bu macta gordukki omur ejder in yanina oyle bir adam lazim eger anltaya macinda murat duman/ caneer altin / celil sagir/ serkan aykut ilk 11 de baslarsa antalya macini alabiliriz  :wink:

Cagdas Ünver

Bize kontra ataklari orta sahada kesebilecek bir adam lazim.Yoksa bastirirken gol yemek yazik oluyor.Ilerde daha iyi oluruz insallah.Ikinci yaridaki takim ve 2-3 saglam takviye ile cok iyi isler yapariz.

ozkan17

öncelıkle kadro hakkında yorum yapmak gerekırse..
Kalede:Ercü bır numaraydı dıcek kelıme yok eger kalede baskası olsa 4-5 yerdik sölim..
Defans:Kenana yorum yapmamı beklemıyonuz heral..Emre balagımız da kenanı tamamlar nıtelıkdeydı..Ferıdun hüsran...Sag bekde kım wardı anlayamadım ama pek bı iş yapamadı eger can ulunsa o bence  son derece kötu bı performansdı
Ortasaha:Celilden oncesıne kadar sol orta sahamız yokdu celil oynamazsa solda bıse beklemeyın arkadaslar solumuzdan..Saga gelırsek ne şiş ne kebab durumu...
Forvet:Kemal akbabanın bu takımda işi deıl bndan sora adı bıle gecmemeli..Takımımızın forvtlerı Kral ve ALTUN cocugumuz olmalıdır...

Sonucda benı en cok mutlu eden kalecımızın performansı ve bu sıcaga karsı kazanma hırsımızı takdir edıyorum bence bı puan kaznmadık...2 puanımız gittii...

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "ozkan17"
Kalede:Ercü bır numaraydı dıcek kelıme yok eger kalede baskası olsa 4-5 yerdik sölim..

Sonucda benı en cok mutlu eden kalecımızın performansı ve bu sıcaga karsı kazanma hırsımızı takdir edıyorum bence bı puan kaznmadık...2 puanımız gittii...

Sevgili Ozkan biraz birbirine zit olmus ama neyse  :)

maca su sekilde basladik

------------------Ercument---------------------

Serkan Eyupoglu--Kenan--Emre--Sinan Demircioglu

--Feridun------Omur Ejder----Zafer-----Can Ulun

---------------Fatih-------Kemal---------------

Sadece ilk yari icin su yorumu yapabilirim.

Kalede Ercument ve defans fena degildi.

Feridun ortanin saginda pek basarili olamadi, bence yeri sag bek. Canda aynen hucumda sifir faydali oldu, defansif yonunude hic kullanmadi neredyse. Adeta kacak oynadi. Bence bu iki oyuncu orta sahada yer almamali ve bek olarak oynamali. Bu bizim hucum/kanat ataklarimizda etkisiz olmamiza neden oldu.

Omur Ejder icin fazla birsey diyemiyecegim, pek olumlu bir hareketini goremedim. Ilerleyen haftalarda basarili olurmu bilemem. Zafer Sakar ise ayni gecen sezon oldugu gibi sahada adeta kayboluyor. Bizi gobekten oyun kurucu olarak hucuma kaldiracak adam olmasina ragmen hic top ile bulusup organize ataga kaldirmiyor. Oyunda var mi yok mu belli degil.

Forvetde Fatih Aytekin hic yeterli degil, gecen senede begenmiyordum. Kemal Akbabayida hic begenmedim acikcasi. Bana gore yedekte alternatif olarak durmali ama ilk onbirde banko asla oynayamaz.

Bu takima Serkan Aykut, Celil, Caner, Sercan, Sefa, Samet, Armagan gibi oyuncular girer ve 2/3 kaliteli takviye daha yapabilirsek bence kesin bu ligin favorilerinden biri oluruz.

ozkan17

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Sevgili Ozkan biraz birbirine zit olmus ama neyse  :)

maca su sekilde basladik

------------------Ercument---------------------

Serkan Eyupoglu--Kenan--Emre--Sinan Demircioglu

--Feridun------Omur Ejder----Zafer-----Can Ulun

---------------Fatih-------Kemal---------------

Sadece ilk yari icin su yorumu yapabilirim.

Kalede Ercument ve defans fena degildi.

Feridun ortanin saginda pek basarili olamadi, bence yeri sag bek. Canda aynen hucumda sifir faydali oldu, defansif yonunude hic kullanmadi neredyse. Adeta kacak oynadi. Bence bu iki oyuncu orta sahada yer almamali ve bek olarak oynamali. Bu bizim hucum/kanat ataklarimizda etkisiz olmamiza neden oldu.

Omur Ejder icin fazla birsey diyemiyecegim, pek olumlu bir hareketini goremedim. Ilerleyen haftalarda basarili olurmu bilemem. Zafer Sakar ise ayni gecen sezon oldugu gibi sahada adeta kayboluyor. Bizi gobekten oyun kurucu olarak hucuma kaldiracak adam olmasina ragmen hic top ile bulusup organize ataga kaldirmiyor. Oyunda var mi yok mu belli degil.

Forvetde Fatih Aytekin hic yeterli degil, gecen senede begenmiyordum. Kemal Akbabayida hic begenmedim acikcasi. Bana gore yedekte alternatif olarak durmali ama ilk onbirde banko asla oynayamaz.

Bu takima Serkan Aykut, Celil, Caner, Sercan, Sefa, Samet, Armagan gibi oyuncular girer ve 2/3 kaliteli takviye daha yapabilirsek bence kesin bu ligin favorilerinden biri oluruz.

sayılırda sonucda kalecımızın ıyı olduguna kanaat getırdık ıkımızde takvıye gerektıgı bellı ve bu takımın as oyuncularının kmler oldugunu bılıyoruz :D

maço

valla cıftlıkte relax cafeye gıttım 60ta pat elektrıkler gıttı 10dakka bekledık ordakı abı stadtakı arkadasını aradı durumlar ne dıye baktık atmıs ıstanbul hayda moraller bozuk cıktık bı daha

maca gelınce takım kotuydu antalya karsısında fazla bıse yapabılecegımızı zannetmıorum ama yınede gıdecez destekleyecez ayrıca maca gıden arkadaslar fotoları koyarlarsa guzel olur

Sadece Samsunspor

camafk ben maca gitmedim ama netden buldum resimler 2 sayfami ne geride 3 tane resim var macla ilgili - bence o kadar kotu degildik celil caner serkan girince takim hemen toparlandi bence fark bile atrdik ah o kemal akbaba serkan in o nefis pasinda topu aglarla bulustursaydi ne guzel alacaktik ben antalya karsisindada umutluyum tabii celil caner serkan ve murat duman ilk 11 de baslarsa -

fatih aytekin cok berbatdi ferdiyi yalandan gonderdik ya ferdi fatihden binn kata daha iyi di be keske gondermeseydik - can ulun cok kotu oynadi macta goremedim zafer sakarda oyle ama dedigim gibi saydigim 4 kisi eger antalya macinda oynarsa ordanda puan cikartiriz ama bide kendi evimzde oldugumuzu dusunursek kazanma bile umudum var benim - bu sene artik icerdeki  amclarda fobisi falan kalmaz samsunu her yerden puan cikartir  :wink:

O.YILMAZ

Alıntı yapılan: "tuqberk"Tuqberk den mac ozeti  :wink:

maci seyrettim hoca caneri serkani ve celili oyuna cok gec aldi bir 10 15 dk. daha once alsaydi cok rahat bir galibiyet alirdik - ama gecen sezona gore cok iyi bir oyun sergildik takim bayagi toparlanmis - bu arada bir dipnot : feridun en kotu oyuncusuydu butun yaptigi paslar rakip takimin ataga kalkmasina sebep oldu ayrica can ulun da bekleneni vereremdi bana gore dedgim gibi antalya macini kazanmak istiyorsak celil serkan ve caner in ilk 11 de olmasi lazim

oyun genelinde ise hep ustun oynadik - kemal akbaba da iyi oynadi ama serkan in pasinda topu kalecnin usutune atmasi beni cok sinirlendirdi - ayrica fatih aytekin in bu takimda isi yok takimdan gonderilen ferdi fatihten bin kat daha guzel oynuyor

umarim iyi bir ozet olmustur  :wink:

tek cümle ile "mükemmel" bir yorum. :wink:

maviay55

istanbul grubundan ses seda çıkmadı maç biteli baya oldu hayırdır inş.  :roll:

King Of The North

Feridun ve Çetin takıma uyum sağalayamadılar mı nedir anlamadım hiçbir varlık gösteremediler sahada özellikle ilk yarı.
İstanbul grubunu ben de merak ediyorum stadtan hiç ses çıkmadı,bir kale arkası adam üstelik Samsun'dan da 5 otobüs gitmiş ama çıt duymadık tv başında hayırdır demeden geçemeyeceğim.

ozkan17

Alıntı yapılan: "maviay55"istanbul grubundan ses seda çıkmadı maç biteli baya oldu hayırdır inş.  :roll:

nası ses cıkmadı ya bıyerlerımız yırtıldı walla bagırcas dıye..Adamlar stad mıkrofnlarını bılıyonuzkı ortasahanın oraya koyuyolar bolece  ıstanbulsporun capulcularının esı gelmısdır sıze ayrıca yaşdan dolayı bıze katılmayan yaklasık 500 samsunlu ölece oturmakdan bas abse yapmadı...

SBÇ,MEKANSIZLAR,İSTANBUL GRUP cok ıyı destekledı takımı sız yanlıs anladınız arkadaslar

King Of The North

Antalya Mardin'i 6-0 yenmil dün de Sakarya şov yaptı biz bugün 1 puanı zorla aldık,inşallah ilerleyen haftalarda Caner,Serkan ve Celil'in tam katılımıyla biz de şova başlarız.

ali ihsan

Maçtaydım.Öncelikle şunu söyleyeyim takım henüz hazır değil.1 kaç haftaya daha ihtiyacımız var.Serkan,Celil ve Caner oyuna girene kadar çok düz bir takım görünümüydeydik.Organize olamadık.Oynayanlara gelince Ercüment oldukça iyiydi.Umduğumuzdan iyi bir performans gösterdi.Kenan-Emre ikilisi iyiydi ama Emre biraz aksar gibi oldu.İki bekimiz Sinan ve Serkan ekstra bir şey yapmadılar.Yediğimiz golde Sinan çok kolay bir çalım yedi ve hatalıydı.Orta sahada bir şeyler yapmaya çalışan tek adam Zaferdi.Ferudun çok kötüydü,bu adamda teknik yok sadece çok çabuk,Sağ açık kesinlikle olmaz,Yücel Hocada onu çıkarıp Kralı oyuna aldı,fatih Aytekini sağ açığa çekti.Olumlu bir değişiklik oldu.Can ve Ömür bu takımda oynayacak oyuncu değiller şimdilik,Can sol bek için alternatif olabilir.Gelelim forvete Fatih Aytekin ve Kemal Akbaba resmen döküldüler.İlk yarı biraz daha diriydiler ama ikinci yarı sahada göremedik.Gelelim oyuna girenlere Serkan Aykut,Celil ve son 10 dk.giren Caner Samsunsporun çehresini değiştirdiler.Ayağa top yapmaya başladık,daha organize olduk ve rakip sahada daha çok göründük.Bu oyuncular hazır hale gelince ve 1-2 takviyeyle (öz. sağ açık ve orta sahanın ortasına)güzel şeyler yaparız.Şunuda belirteyim İstanbulspor çok kötü bir takım.Düşmemeye oynarlar.Celilin kazandırdığı penaltı ve Canerin golü tribünümüzü oldukça hareketlendirdi ve son dk.lar oldukça heyecanlıydı.Taraftarımız kale arkasını doldurmuştu.İlk yarım saat oldukça etkili tezahüratta bulunduk ama daha sonra sıcağında etkisiyle bizimde performansımız düştü.Ayağa kalkmayan Malatyalı olsun tezahüratı sonrası bütün kale arkasının hep birlikte ayağa kalması oldukça güzel bir görüntü oluşturdu.