TFF 1.Lig l İstanbulspor 1-1 SAMSUNSPOR

Başlatan CarSambaLi.Lord, 14 August 2007, 19:44:31

« önceki - sonraki »

berusa55

gidisat tipik beraberlik. umarım yanılırım :?

maviay55

samsunsporumuz serkan aykutun girmesinden sonra baskı kurmus

canlı anlatım tam bi saçmalık

Sol Açık

Canlı anlatımdan:

63 Samsunsporda oyuncu değişikliği Can çıktı Celil girdi.

Haydi çocuklar, atın şu golü artık...

maviay55

ben inanıyorum atacagız gelioooo

Amsterdamli

Bende ikinci yari eve gelmek zorunda kaldim. Malesef sirfre girdiler.

Celil ve Serkan Aykut girdi ise oyuna bu maci cevirebiliriz.

maviay55

istanbul rüzgarı arkasına alarak oynuyormus arkadaslar bunları mackolik.com da macla ilgili yorumlardan yazıorum macı izleyenler direk yazıo oraya ordan alıp size iletiorum

Sol Açık

Alıntı yapılan: "maviay55"istanbul rüzgarı arkasına alarak oynuyormus arkadaslar bunları mackolik.com da macla ilgili yorumlardan yazıorum macı izleyenler direk yazıo oraya ordan alıp size iletiorum

Mümkünse bana tam linki yazar mısın, sanırım bir sorun var ve maçkolik'in ana ekranına girince explorer kendisini kapatıyor...

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "maviay55"istanbul rüzgarı arkasına alarak oynuyormus arkadaslar bunları mackolik.com da macla ilgili yorumlardan yazıorum macı izleyenler direk yazıo oraya ordan alıp size iletiorum

Ilk yari ruzgar bizim arkamizdan esiyordu ama okadarda etkili bir ruzgar yokyu. Ayrica futbolda ruzgara karsi oynamak bazen daha avantajli oluyor.

erkan55

birisi su istanbul grubuyla irtibat kuramiyo mu macin gidisati nasil diye

maviay55

70' Istanbulspor 0-0 (0-0) Samsunspor

maviay55

Istanbulspor 1-0 (0-0) Samsunspor  72 de yedik  :cry:

Sol Açık

Of ya gol yedik galiba, dakika 72! Kaynak: Canlı anlatım...  :(

erkan55

Amsterdamli

Malesef golu yedik. Ben beraberligede raziyim 20 dakika kaldi.

King Of The North

Galibiyeti hakedecek bir futbol oynamıyoruz zaten daha ilk haftadan çuvalladık,taraftara görev düşüyo çekirdek yemeyi bırakıp takımı ateşlemeleri lazım oturuyo hepsi ayıptır ya.