STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

feveran

gekas hazır geldimi olumlu bir şeyler yapıp kalmasını ikna etmek lazım

emre__ss

özkan

engin55

BEŞİKTAŞ A.Ş. - SAMSUNSPOR  ÖZGÜR YANKAYA

mehmet yılmaz

28 March 2012, 16:29:07 #124 Son düzenlenme: 28 March 2012, 16:33:10 samsuni
Ben futbolcu olsam bir futbol mucizesinin parçası olmanın hayalini kurarım.
Öyle ki, yıllar sonra bile anlatılacak bir hadise olur bizim ligde kalmamız.
"Son iki haftaya girildiğinde Samsunspor'un Beşiktaş'ı İnönü'de, Sivas'ı içeride yenmesi lazımdı. Antalya'nın ise Bursa ve Fener'e yenilmesi. Bu dört skorun dışında ne olursa olsun Samsunspor düşecekti. Ve o Samsunspor gitti, Beşiktaş'ı İnönü'de devirdi. Antalya Bursa'ya yenildi. Son hafta ise 20.000 taraftarının önünde Samsunspor, Sivasspor'u da yendi. Kadıköy'den gelen Antalya'nın mağlubiyet haberiyle imkansız denilen şey oldu ve Samsunspor ligde kaldı. İşte ben o takımın bir oyuncusuydum..." diyebilirler.

Şu iki hafta adeta Bank Asya'daki tam 34 haftaya ve şampiyonluğa denk geliyor.
Olabilir mi? Çok zor ama olabilir tabii ki..

Futbolda bu gibi durumlar olabiliyor. Geçen sene kimse bizim son iki maçı puansız kapatıp, MİY'in ardında kalacağımızı hesap edemezdi. Daha uç bir örnek vereyim, GS'nin UEFA şampiyonu olduğu yıl. Bakın neler olmuştu?

Şampiyonlar Ligi'nde ilk dört maç itibarıyla işler GS için hiç de iyi gitmiyordu. İstanbul'da H.Berlin'le 2-2 berabere kalınmış, Chelsea'ye 5-0 kaybedilmişti. Dışarıdaysa Milan'a 2-1, Chelsea'ye 1-0'lık neticelerle mağlup olunmuştu. Elde sadece 1 puan vardı. Son iki maça çıkmadan önce ilk iki şansı ortadan kaybolmuş, geriye yalnızca grubu üçüncü bitirip UEFA Kupasında devam etme ihtimali kalmıştı. Bunun gerçekleşmesi içinse;
a)Galatasaray'ın deplasmanda H.Berlin'i yenmesi,
b)İkinci turu garantileyen Chelsea'nin İtalya'da Milan'a yenilmemesi,
c)Galatasaray'ın İstanbul'da Milan'ı yenmesi gerekiyordu.
   Ve ne oldu?
   Bunların hepsi gerçekleşti. Galatasaray, Berlin'de 4-1, İstanbul'da son dört dakikasına 2-1 yenik girdiği maçı 3-2 kazandı.Üstelik son dakikadaki penaltı golüyle... Hedefsiz Chelsea de gitti İtalya'da Milan'la berabere kaldı.

Evet, uç örnekler gibi ama neden olmasın? Futbol bu...

twitter

Serdar - Hakan - Ceylan - Uğur
                     Ekigho
              Gekas

Fink oynamasın mümkünse.

burakbas

emre__ss

Bence taraftarımız da mehmet abinin yazdığı senaryonun gerçekleşme olasılığını düşünerek (ki ben yurekten inaniyorum)maca gitmeli ileride cocuklarına torunlarına"umudumuz çok azdı ama tükenmemişti ve biz takımımızın yanında olmak icin,bu sevdanın pesinden gittik ve olmaz denilen oldu o yıl o ligde kaldık."diyebilmek icin o deplasmana gitmeli.

fındık

Mehmet abi'nin yazısını okuyunca inönüye gitme kararı aldım. GELİYORUZ... :evet:

YaSeF55

28 March 2012, 18:12:34 #129 Son düzenlenme: 28 March 2012, 18:23:17 YaSeF55
dusmedikleri icinmi efsane olcaklar.benim bildigm emin kar ve digerleri gibi yurekten oynayan futbolcular efsane olurlar ne efsanesi..

Ayberk

Alıntı yapılan: YaSeF55 - 28 March 2012, 18:12:34
dusmedikleri icinmi efsane olcaklar.benim bildigm emin kar ve digerleri gibi yurekten oynayan futbolcular efsane olurlar ne efsanesi..

iyi de o sahadakiler bunu anlayabilseler zaten daha farklı oynarlardı emin ol ;) futbolcu olaya senin benim gibi değil tam da Mehmet abinin yazdığı gibi bakar

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: YaSeF55 - 28 March 2012, 18:12:34

Yasef, kimse efsane olurlar dememiş ki
Bir futbol mucizesinin parçası olurlar
Ha belki Gekas efsane olur öyle bir süreç sonunda...

YaSeF55

Alıntı yapılan: samsuni - 28 March 2012, 18:45:17
Yasef, kimse efsane olurlar dememiş ki
Bir futbol mucizesinin parçası olurlar
Ha belki Gekas efsane olur öyle bir süreç sonunda...

Mehmet abi yukarida bir arkadas yazmis ona istinaden yazdim..
evet öyle bir surec sonunda Gekas efsane olabilir..

Serkan

bilet fiyatları açıklanmış Deplasman tarafı 20TL

Kadir ÇELEBİ

Kazanmış olsak bile sanki bu maçtan sonra bir maçımızdaha yokmuş gibi inandım ve öyle heycanlıyım Allahım sen yardımcımız ol..