3- André Bahia

Başlatan germencisse, 04 July 2011, 10:11:44

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

seviyorum bu adamı çok soğukkanlı,sağlam oynuyor.

Ollivanders

Devlet memuru gibisin. İş bitse de gitsek hesabı.

kamuri

ruhsuzlaşmış bu da diğer bazı futbolcular gibi

özkan

Haz edilmeyen futbolcu tipi,saat 5 olsada çıksak gibi bakışın var

cgr

Tecrübesiyle hiç oynamadığı yerde oynuyor... Ama adam yine de elinden geleni yapıp, gıkını çıkarmadan işine bakıyor kapasitesi kadar...

Biz adamdan R.Carlos olmasını bekliyoruz... Mersin maçında Uğur Boral'ın peşinde kaç defa atağa çıktı...

Biraz da insaf...

Sioux

Bence Mersin maçının en iyilerinden biriydi.
Belli bir ortalaması vardı lig boyunca, çok iyi değil, kötü de değil.

Theofanis Gekas

ligin başından beri sol bek oynatsak daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum

lucarelli

Ne bariz hatalar yapıyor, ne de maçı kazandıracak harketler. Sezon başından beri oyanayan Ergün ve Yenal'a oranla en azından büyük hatalar yapmıyor diye kendimi avutuyorum. 

ChucKeR

ya bek adamının hücuma katılması için orta sahanın güvenilir olması lazım. saolsun bizim ortasahadaki arkadaşlar hiç güven vermiyorlar. 2 pas yapmayı bırak gelen topu kontrol edemiyorlar. bu şartlarda etliye sütlüye bulaşmadan kendi tarafını savunan bek en makbulü bence. ergün zırt pırt çıktı da noldu gördük.

ilk golde uğura verdiği pas da akrobasik hareketleri vardı, hoşuma gitti. ne de olsa brezilyalı adam  :evet:

Burak

Ben beğeniyorum bu adamı en başından beri . Bir ara bir maçın sonuna doğru sol açık bile oynadı gıkı çıkmadı

ngonge

Takımda neler değişti ama Bahia her zaman belirli bir standartta oynadı, faul yapmadan çok temiz top kesiyor ve pas yüzdesi de yüksek, tek paslarla hızlı çıkabiliyor ama ortasaha tırt olduğu için birşey ifade etmiyor.

Bu arada baktım futbolculuğunun ilk yılları sol bek de oynamış ama Feyenord'da 7 yıl stoper oynamış.

İlk devre aldığımız tonla yabancıdan Ekigho ile birlikte tek verim alabildiğimiz adam. İnşallah ligde kalırsak arka 4'lü sağlam duruyor.

isa55

oyuncu satmazsak seneye defans hazır gibi. diğerleri ise çok eksik.(X=transfer)
               X (Ertuğrul)
Adem    Kemal      Kelhar       Bahia
           Murat Y.          X
     X               X             Ekigho
                     X(Burak)

Burak

Bahia'nın kalmak isteyeceğini pek sanmıyorum

ChucKeR

reis yine sağlam kademeler yaptı.

Sol Açık

Adam ekstra işler yapmıyor ama çok dengeli oynuyor. Yenalla risk alacağımıza çok daha iyidir. Ben beğendim...