3- André Bahia

Başlatan germencisse, 04 July 2011, 10:11:44

« önceki - sonraki »

ngonge

Kemal kendini yıpratarak oraya buraya atarak beğeniliyor ama Bahia çok sakin ve yavaş hareketlerle Kemal'in yaptığından daha fazlasını yapıyor bence.

Bu arada onu kapının önüne koyan Feyenord'ta 5 yıl ilk 11 oynadığını ve çok güzel bir şekilde veda ettirdiğini de unutmamak lazım.

Desiqner

Alıntı yapılan: Desiqner - 08 February 2012, 00:15:02
Sol bek gider.Kelhar stoperde iyi duruyor.Birlikte nasıl oynarlar soru işareti...

Dediğim gibide oldu.Gayet iyi oldular.İnşallah bundan sonrada böyle olur.

ali ihsan

Kesinlikle oynamalı.Çok sakin ve dengeli oynuyor.Defans kurgusunun Adem-Kelhar-Bahıa-Uğur dörtlüsü olması gerekir bundan sonra.

kumköylü ahmet

Bu arada onu kapının önüne koyan Feyenord'ta 5 yıl ilk 11 oynadığını ve çok güzel bir şekilde veda ettirdiğini de unutmamak lazım.
[/quote]feyenoord bunu yolladi kendine geldi oynadigi senelerde ligin en fazla gol yiyen takimiydi feyenoord ve maddi olarakda cok kotuydu yani yollasa yerine alcak parasi bile yokdu zaten durumu az duzeltti kapiya koydu gecen sezon feyenoordun durumu ortada busene ortada..ama olsun senide seviyorum kardes  :D

babasamsunlu

13 February 2012, 12:25:09 #154 Son düzenlenme: 13 February 2012, 12:28:20 babasamsunlu
dün izlediğim bahia ve kelhar ikilisi sene başından beri bir türlü bulamadığımız stoper ikilisi gibi oynadı.
Gayet başarılı idiler..
Kemal abi bazen bir kırmızı kart sadece bir maçlık cezadan daha fazlasına patlayabilir.
Hayat bu insana çok değişik duygular tattırabilir ;);)

Sol Açık

Bahia'nın canlı bomba olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Bence hata yapmayan bir stoper. En fazla ekstra iş yapamayabilir, ama saçmalamıyor. Bu yorumu sadece E.Şehir maçına bakarak yapmıyorum, çünkü bu maçta tüm savunma oldukça iyiydi zaten.

Bununla birlikte tüm yorumlara ben de katılıyorum, Kemal'e kulübe yolu görünmüştür...

masbene

kumköylü ahmet

Herkezin Görüsüne saygi duymak lazim Ben onu sadece samsunsporda degil feyenoordada izledigimden konusuyorum..O adamin Ayagina top Gelince Kalbim daha fazla atiyoo Yalan yok..ama Hersey samsunspor icin tabiyki Keske daha iyi olsa..Kemalide yolladiniz Bu arada  :D..Suan samsunspor defansina gelmis en iyi oyuncu Kelhar Adam daha ilk macinda hemen takima isindi sevincide Oyunuda görülmeye degerdi..Hic siritmadi insallahda böyle devam eder nazar deymesin..

kamuri

sene başında videolarından izledimiz kadarıyla duran toplarda ileriye çıkıp kafayla bayağı bi gol atmıştın daha samsunsporumuzda oyle bi numaranı göremedik yoksa bursa maçına mı sakladın o tür gollerini :o

burakbas

vermeyin kemal' e şu formayı. oynayın böyle kelhar ile. sana çok güveniyorum andre !

sadece55

Defans tam oturdu.Kelhar ile birlikte kolay kolay posizyon vermiyorlar

mehmet yılmaz

Bursa maçında iyi değildi ancak sol bek oynadığı Antalya deplasmanında diğer savunmacılarla birlikte çok iyi oynadı.

**KaR6**

ekigho sol açık oynayacaksa arkasında bahia oynamalı bence.. ekigho henuz bindirme yapan adama top atacak kaliteye ulaşamadığından arkasının sağlam kalması daha hayırlı oluyor  :) uğur abim sonradan girsin..

kumköylü ahmet

bu macda cok begendim bunu ileride cok cikdi ama son vurujlari iyi degildi..hayirlisi olsun artik

ChucKeR

bahia bizim lig için iyi oyuncu.