STSL 2011-2012 / 33.hafta Beşiktaş - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 25 March 2012, 17:50:27

« önceki - sonraki »

kamuri

Alıntı yapılan: Desiqner - 27 March 2012, 13:06:56
Beşiktaşlılar mevzulara hazır olun diye atarlanıyorlar TD'de :) Yeni bursa vakası olacakmış.Ona göre gidilir herhalde ? :)
demirden korksak trene binmezdik zaten geliyoruzzzz :evet:

fanatik samsunsporlu

beşiktaşı yeneriz, ertuğrulu severiz,antalyayı  öperiz bank asyaya uğurlarız.

fındık

Serkan

beyler bizden kimse o başlığa bir şey yazmasın kendileri yazsın kendileri oynasın...  Allah büyük; maç bitsin sonra yazarız.

emre__ss

buonanotte

Bir gün girmedin internete olaylar olaylar.Kısacası ne oldu td yeni sayfa açılacak kadar.

Theofanis Gekas

jean

ertugrul yap bir guzellik eger bursa yenerde bizde forumsuz bjk yi yenersek son hafta buyuk ihtimal kaliriz zorda olsa bir ihtimal hadi ins diyelim

hala kızı

An itibari ile bu maçla yatıp kalkar oldum...Rüyamda Antalya'nın 3-1 Bursya yenildiğini,bizim de bjk yi 2-1 yendiğimizi gördüm sonra sahaya inmiş sahayı öpüyordum   

Ayberk

2 gündür inanılmaz bir umut, inanılmaz bir huzur var içimde. sanki ligde kalmamız %99 kesinmiş gibi mutluyum. Şaka maksatlı takılan arkadaşlar oluyor, ee şimdi şansınız ne kadar diyorlar; cevabım %90 oluyor. OLACAK ALLAH'IN İZNİYLE...

kamuri

burakbas

ben sinavda ter dokerken abilerim deplasman yapiyor olacak, seneye hep beraber nice deplaselere...

nomak55

Beyler eşşeklik bizdeki bjkyi öyle yakalmışken 10'a kadar gitmedik ben o maçı tv denn izlemiştim çok iyi hatırlıyorum İsmail başkan 4 ten sonra psikolojik nedenlerden de dolayı artık yeter atmayın gibi bi hareket yapmıştı bjk bizi öyle yakalasa affetmezdi acımicaksın abicim acırsan acınacak duruma düşersin.

Levent ÖCAL

28 March 2012, 08:52:19 #118 Son düzenlenme: 28 March 2012, 11:06:22 DESPOTE55
Rüyamda gördüm 2 - 0 yeniyorduk golleri 80. dakikadan sonra atıyorduk, bjk de de 1 tane kırmızı kart vardı   :D

Bu arada Hedef Halk gazetesinin haberine göre Gekas bugün Samsuna geliyormuş tedavisi olumlu geçmiş, bjk maçında da oynaması bekleniyormuş.  :ok

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 28 March 2012, 08:52:19

Bu arada Hedef Halk gazetesinin haberine göre Gekas bugün Samsuna geliyormuş tedavisi olumlu geçmiş, bjk maçında da oynaması bekleniyomuş.  :ok

güzel haber, had, bakalım, insallah..