ZTK 4.Tur | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 07 March 2012, 15:25:28

« önceki - sonraki »

Sioux

Ah be Gekas  :( :'(

Mal Zenke, bildiğin mal..

burakbas

ah Gekas ah , bizde bir Gekas vardı ile başlayan cümleler.

MeL_55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 22 March 2012, 00:26:27
Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Fenerbahçe karşısında mağlubiyeti hak edecek bir oyun sergilediklerini söyledi.

Samsunspor'un deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'ndan elendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik adam, fazla söylenecek birşeyin olmadığına vurgu yaparak, "Bugün için söylenecek birşey yok. İlk yarıda kötü ve rezil bir oyun oynadık. Mağlubiyeti hak ettik. İkinci yarı biraz oynamaya çalıştık. Ben böyle bir oyunu kabullenemem." diye konuştu.

Bir gazetecinin Zenke'nin oyundan çıkarken yaptığı hareketleri hatırlatması üzerine Mesut Bakkal, "Zenke gibi oyuncuların futbolda yeri yok. Bundan sonra forma versen ne olur vermesen ne olur. Dünyanın en iyi oyuncuları oyuna girip çıkıyor. Burada kulüplerin duşuru çok önemli. Yapılan hareket terbiyesizlik. Ben hiç üzerime alınmıyorum."

Sakatlığı nedeniyle Yunan futbolcu Gekas'ın Fenerbahçe maçında görev yapamadığını ve sezonu kapattığını belirtmesi üzerine Samsunlu bir gazetecinin "Aramızdan ayrıldı değil mi hocam?" sorusuna ise "Evet" cevabını verdi.

Kaynak?

Stelea

2 haftalıgına tedaviye gitti bejeke maçına yetiştirilmeye çalışılacak falan hikaye sanırım. gekas maceramız bitmiş anlaşılan. en kısa sevdamız oldu  :(

isa55

Stadda son bir kez daha görüp vedalaşsak iyi olurdu.

MeL_55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 22 March 2012, 00:46:36
http://spor.haberler.com/samsunspor-teknik-direktoru-bakkal-maglubiyeti-hak-3469744-haberi/

Alıntı"Kendi terbiyesizliği"
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Fenerbahçe'ye 3-0 yenilerek elenen Samsunspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, kötü bir oyunla yenilgiye hak ettiklerini söyledi.

Bakkal, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyunla ilgili söylenecek fazla bir şey olmadığını kaydederek, ''Çok rezil, kötü bir oyun. Mağlubiyeti hak eden bir Samsunspor. İkinci devre biraz yürekleri yanıp da koşmaya çalışan oyuncu grubu. Böyle bir oyunu kabul edemem'' dedi.

Simon Zenke'nin oyundan çıkarken tepki göstermesiyle ilgili soru üzerine ''Böyle oyuncunun futbolda yeri yok'' diyen Mesut Bakkal, oyuncuyu bundan sonra oynatıp, oynatmayacağıyla ilgili ise ''Bundan sonra yer versen ne olacak vermesen ne olacak. Dünyanın en iyi oyuncuları oyundan çıkıyor veya giriyor. Belki iyi bir örnek. Kulüplerin duruşu çok önemli. Hiçbir oyuncunun böyle yapmaya ne hakkı ne hukuku var. Terbiyesizlik diyorum, üzerime alınmıyorum. O kendi terbiyesizliği'' şeklinde konuştu.

İç yan bağlarında zedelenme olan Gekas'ın büyük ihtimalle sezonu kapattığını belirten Bakkal, ''Gekas aranızdan ayrıldı mı'' sorusu üzerine ''Evet'' dedi.

Samsunsporlu futbolculardan Dejan Kelhar ise maça iyi başlamadıklarını, sahada gerekeni yapamadıklarını söyledi.

Murat Yıldırım da ilk golü çok erken yediklerini belirterek, ''İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı toparlandık. Ligde alt sıralarda da olsak büyük takımlara karşı iyi oynuyorduk. Bu akşam onu yapamadık'' diye konuştu.

http://www.ligtv.com.tr/haber/kendi-terbiyesizligi

Stelea

zenkeyi klübün kapısından içeri sokmayın!

Serkan

cembaba

Zenke bu kulüpten içeri girerse artık yuh diyecem. Zaten düştük arkadaş azıcık dik duruş sahibi olun.

ali ihsan

Zenkeeee Zenkeeeee diye zırt pırt bağırırsan böyle götü kalkar işte dallamanın.Bas cezayı feshet sözleşmesini siktirsin gitsin.Görende Messi oyundan çıkıyor sanacak.

5trawberry

Zenke'nin tepkisi tartışılır ama, yeniliyorsun. Forvet adamını çıkarıp ortasaha alıyorsun.
Mantık ne bunda.

ChucKeR

zenkenin yaptığı terbiyesizlik, konuşulcak bişey yok. ne yapılsa müstehak ona.
amma sen bugüne kadar takıma 10 gram fayda sağlamamış uğuru piyasasını yapsın diye 90 dakika oynatıp koluna pazubandı takarsan diğerlerinin gözüne soka soka o takımdan bi b.. bekleyemezsin o andan itibaren. herkes kendine oynamaya çalışır. yarım saatte 3 tane yiyip oturursun şeyinin üstüne.

zenke geçmişinde bu takıma fayda sağlamıştır. uğurdan önce gelir gözümde. hadi zenkeyi geçtim bunun ademi kemali hatta bahia'sı var.
mesut hoca yanlış yaptı. bu topçulara yanlış yaptı. bu klübe yanlış yaptı. benim için hikmet karamandan farkı kalmadı. isterse ligde tutsun takımı.

Kaya

Zenke her ne olursa olsun misyonunu tamamlamıştır artık..Gelecek senenin planları yapılmalı süperlig de oynayacakmış gibi santrafor arayışları başlamalıdır.

kıbrıslı_mete

Durmadan tribünde Zenke zenke diye bağırıldı hep. evet geçen sene çok faydalı oldu. ama bu onu şımarttı. yine bir futbolcuyu sevmek suç değil. ancak adam ona layık olmalı. ayrıca Adem mevzuuna gelince. adamsa kalır gibi cümleler kurmayacağım ben. çünkü sonuçta onun da bir kariyeri ve ailesi var. kendi geçimini en iyi derecede sağlamak zorunda. he samsun maaşına zam yapar, süper lig kalitesinde sözleşme yaparsa kalsın tabi. ancak kalmasa da adamı suçlamak yanlış olur. bizim için önemli olan görevini layıkıyla yerine getirmesiydi ki, bunu da başardı. hem de ligin ilk haftalarında Lazar'ın arkasında kalmasına rağmen. Petkovic az daha onu da mahvediyordu. Ben daima alt ligden üst lige çıkıldığında kadronun ilk 11'inin değişmemesi ya da çok zaruri transfer yapılması gerektiğini düşündüm ama biz hakan bayraktarı bile gönderdik. neyse artık olan oldu. inş düşmeyiz diyeceğim ama düşersek de uzun kalmayız orada...